
پیروی از تغذیهمناسب و کم کالری، بهشما کمک میکند احساس بهتری داشتهباشید و سلامتی شما را تضمین میکند. انتخاب غذای مناسب بههمراهاستفادهاز سبزیجات و میوهجات، حبوبات، غلات سبوس دار، پروتئین بدون چربی، محصولات لبنی کم چرب، انرژی کافی در طول روز را بهبدن رساندهو باعث میشود بر گرسنگی خود غلبهکنید و در نتیجهکمتر میل بهغذا خوردن خواهید داشت. این قدم دیگری در جهت کاهش وزن است. ابتدا وزن کم خواهید کرد و همین شرایط را ادامهخواهید داد.
راههای سادهبرای سوزاندن 100 کالری
در اینجا بهمعرفی چند راهسادهو سریع، برای سوزاندن 100 کالری انرژی در روز، میپردازیم.
1- یک دستگاهقدم شمار بخرید و در روز بیشتر از 2000 بار، گام بردارید، تقریباً یک مایل ، در این صورت، 100 کالری انرژی میسوزانید.
2- هنگامی کهبهگردش میروید، 20 دقیقهبیشتر پیادهروی کنید.
3- 10 دقیقهدر روز، آرام بدوید.
4- روزانهبرای فعالیت های خانهداری، 30 دقیقهبیشتر وقت بگذارید.
5- زمانی در حدود 20 دقیقهرا برای هرس کردن علف های هرز یا گلکاری در باغچهاختصاص دهید.
6- روزانه13 دقیقهدوچرخهسواری کنید.
7- در روز 18 دقیقهپلهها را بالا و پایین بروید.
8- حدود 15 دقیقهطناب بزنید.
9- روزانهدر حدود 15 دقیقه، شنا کنید.
10- روزانهدر حدود 20 دقیقه، برقصید.
11- برای جمع آوری چمن های هرس شده، 20 دقیقهوقت صرف کنید.
12- ماشین تان را بشویید.
13- برای 15 دقیقهدر اتاق نشیمن، بهکمک یک فیلم ویدئویی ورزش، تمرین کنید.
چگونهمیتوان 100 کالری را از برنامهغذایی روزانهکم کرد؟
و در اینجا چند ترفند برای حذف کالری اضافهاز غذاهایی کهمصرف میکنید، ارائهمیشود.
14- برای صبحانهاز خانوادهغلات با فیبر زیاد، بهجای شیرینی های گرانولا استفادهکنید.
15- از خردل یا سس مایونز کم چرب، برای ساندویچ های خود استفادهکنید.
16- بهجای شیرینی و چیپس ، میوهتازهبخورید.
17- از سودا و نوشابه های بدون قند استفادهکنید.
18- شربت ، بستنی میوهای یا بستنی های کم چرب بهجای بستنی های پر چرب و حجیم مصرف کنید.
19- بهجای روغن های خوراکی معمولی، از دو قاشق غذا خوری مارگارین یا کرهکم چرب استفادهکنید.
20- پاستای خود را با سس گوجهفرنگی، مزهدار کنید.
21- سعی کنید روی سالاد خود، از پنیرهای کپک زده(blue cheese) استفادهنکنید.
22- بهجای لیوان های بزرگ نوشیدنی ، نوشابههای کوچکتر را سفارش دهید.
23- از کنسروهای تن ماهی با نگهدارندهآب بهجای کنسروهای مملو از روغن استفادهکنید.
24- بستههای کوچک شکلات را ، بجای قطعات بزرگ شکلات ، مصرف کنید.
25- پیتزای سبزیجات را ، بهجای پیتزای مخصوص پر از گوشت، سفارش دهید.
26- بهجای غذای اصلی کامل و پرچرب از میان وعدههای سبک، استفادهکنید.
27- روی پاپکورن ، کرهاضافهنریزید.
28- برای تهیهساندویج خود، از نان های سبوس دار ، استفادهکنید.
29- از مزهرویهخشک و برشتهپای و شیرینی ها لذت ببرید.
30- حداقل 3تا4 قاشق از غذای داخل بشقاب را، نخوردهباقی بگذارید.
31- از ریختن آب گوشت بر روی پورهسیب زمینی، خودداری کنید.
32- در ساندویچ های خود ، تنها یک طرف نان را نوش جان کنید.
33- از ریختن پنیر بر روی ساندویج و همبرگر خود خودداری کنید.
34- برای مزهدار کردن سالاد، بهجای چاشنی های معمولی از چاشنی های کم چرب استفادهکنید.
35- تنها نیمی از چاشنی موجود در بستهرا، بر روی سالاد بریزید.
36- بهجای نان های شیرین از نان جو سبوس دار استفادهکنید.
37- بهجای کرهو یا مارگارین، بر روی نان خود، مربا بمالید.
38- بهجای سیب زمینی سرخ کرده، از سالاد در کنار غذای خود، بهعنوان مخلفات غذا، استفادهکنید.
39- شیرهای کم چرب را بهجای شیرهای پرچرب بنوشید.
40- نیم پیمانهکمتر از همیشه، پاستا یا برنج بخورید