
- زغال اخته:یک کیلو
- شکر:800 گرم
- آبلیمو:یک قاشق غذا خوری
- وانیل:یک قاشق چایخوری
زغال اختهرا ابتدا باید خوب بشویید و کنار بگذارید تا آبش گفتهشود و خشک شود.
این مربا با هستهدرست میشود و باید زغال اخته ها را ترجیحا در یک قابلمهلعابی بریزید و لابهلای آن شکر بریزید و بگذارید داخل یخچال تا بهمدت 10 ساعت استراحت کند .
اگر میوهزغال اختهسفت بود از شکر بیشتری استفادهکنید.
بعد از اینکهمیوهها آب انداخت و شکرش حل شد آن را روی حرارت ملایم قرار میدهم تا کم کم بپزد و قوام بیاید.
روی مربا هنگام پختن کف میکند کهباید این کف با قاشق گرفتهشود تا مربا شفاف شود.
وقتی مربا بهغلظت لازم رسید آن ا از روی حرارت بردارید و بعد از خاموش کردن وانیل و آبلیمو را داخل آن بریزید و با قاشق چوبی هم بزنید تا خنک شود.
مربای زغال اخته جزو مربا و کمپوت میباشد
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت میباشد .
مربای زغال اختهرا میتوانید در وعدهصبحانه- میان وعده- سرو کنید .