بیشتر بخوانید

کامل ترین دستور تهیه چیپس آلو

کامل ترین دستور تهیه چیپس آلو

دستور تهیه ساده و لذیذ پخت مربای بهارنارنج

دستور تهیه ساده و لذیذ پخت مربای بهارنارنج

“لواشک انار و به” خانگی را چگونه درست کنیم؟

“لواشک انار و به” خانگی را چگونه درست کنیم؟

طعم فوق العاده ترشی خیار شکم پر با این دستور تهیه

طعم فوق العاده ترشی خیار شکم پر با این دستور تهیه

روش درست کردن “خیارشور” فوری در منزل

روش درست کردن “خیارشور” فوری در منزل

آموزش تهیه مرحله به مرحله بستنی هندوانه

آموزش تهیه مرحله به مرحله بستنی هندوانه

روش تهیه “مربای گردو” با متفاوت ترین طعم

روش تهیه “مربای گردو” با متفاوت ترین طعم

کامل ترین دستور تهیه “ترشی خیار چنبر” و ترشی بادمجون

کامل ترین دستور تهیه “ترشی خیار چنبر” و ترشی بادمجون

فوت و فن ساخت فر دستی در خانه

فوت و فن ساخت فر دستی در خانه

افزایش میل جنسی با تهیه “مربای شقاقل”

افزایش میل جنسی با تهیه “مربای شقاقل”
نحوه پخت “مربای زغال اخته” با طعم فوق العاده
“مربای زغال اخته” رابا هسته درست می کنند. اگر میوه زغال اخته سفت باشد کمی شکر ریخته و می گذاریم آب بیندازد...

مواد لازم برای مربای زغال اخته

  • زغال اخته:یک کیلو
  • شکر:800 گرم
  • آبلیمو:یک قاشق غذا خوری
  • وانیل:یک قاشق چایخوری

مربا ذغال اخته 

طرز تهیه‌مربای زغال اخته

زغال اخته‌را ابتدا باید خوب بشویید و کنار بگذارید تا آبش گفته‌شود و خشک شود.

این مربا با هسته‌درست میشود و باید زغال اخته ها را ترجیحا در یک قابلمه‌لعابی بریزید و لابه‌لای آن شکر بریزید و بگذارید داخل یخچال تا به‌مدت 10 ساعت استراحت کند .

اگر میوه‌زغال اخته‌سفت بود از شکر بیشتری استفاده‌کنید.

بعد از اینکه‌میوه‌ها آب انداخت و شکرش حل شد آن را روی حرارت ملایم  قرار میدهم  تا کم کم  بپزد و قوام بیاید.

روی مربا هنگام پختن کف میکند که‌باید این کف با قاشق گرفته‌شود تا مربا شفاف شود.

وقتی مربا به‌غلظت لازم رسید آن ا از روی حرارت بردارید و بعد از خاموش کردن  وانیل و آبلیمو را داخل آن بریزید و با قاشق چوبی هم بزنید تا خنک شود.

ذغال اخته

نکات تکمیلی در مورد مربای زغال اخته

مربای زغال اخته جزو مربا و کمپوت میباشد
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت میباشد .
مربای زغال اخته‌را می‌توانید در وعده‌صبحانه‌- میان وعده‌- سرو کنید .

بیشتر بخوانید

تکنیک های درست کردن مربای پوست پسته خوش طعم و بی نظیر

تکنیک های درست کردن مربای پوست پسته خوش طعم و بی نظیر

نکات تکمیلی بهترین روش پخت غذاهای نذری محرم

نکات تکمیلی بهترین روش پخت غذاهای نذری محرم

ساده ترین روش درست کردن “کالباس” در خانه

ساده ترین روش درست کردن “کالباس” در خانه

سری دوم بهترین روش پخت غذاهای نذری محرم

سری دوم بهترین روش پخت غذاهای نذری محرم

نحوه درست کردن چند شور و ترشی خوشمزه

نحوه درست کردن چند شور و ترشی خوشمزه

آموزش تهیه “شوید پلو با میگو” با روش ساده و عالی

آموزش تهیه “شوید پلو با میگو” با روش ساده و عالی

طرز تهیه یک “کوکوی مرغ و سبزیجات” فوق العاده خوشمزه

طرز تهیه یک “کوکوی مرغ و سبزیجات” فوق العاده خوشمزه

با این تکنیک ها باگت تخم مرغی را به راحتی درست کنید!

با این تکنیک ها باگت تخم مرغی را به راحتی درست کنید!

خوشمزه ترین طرز تهیه “رولت بادمجان” با مرغ با طعم فوق العاده

خوشمزه ترین طرز تهیه “رولت بادمجان” با مرغ با طعم فوق العاده

نحوه درست کردن سس آواکادو برای سالاد و چیپس

نحوه درست کردن سس آواکادو برای سالاد و چیپس
مشاهده

مطالب بیشتر در گوناگون

آموزش درست کردن “مربای گلابی” خاص و خوشمزه

آموزش درست کردن “مربای گلابی” خاص و خوشمزه

دستور تهیه “سس رژیمی فرانسوی” بدون روغن

دستور تهیه “سس رژیمی فرانسوی” بدون روغن

طرز تهیه “ترشی بادمجان” شکم پر فوق العاده خوش طعم و پرطرفدار

طرز تهیه “ترشی بادمجان” شکم پر فوق العاده خوش طعم و پرطرفدار

“لواشک کیوی” خوشمزه و خانگی همراه با دستور تهیه کامل

“لواشک کیوی” خوشمزه و خانگی همراه با دستور تهیه کامل

طعم فوق العاده خیارشور با این طرز تهیه بی نظیر

طعم فوق العاده خیارشور با این طرز تهیه بی نظیر

طرز تهیه “زولبیا و بامیه” درخانه با نکات و تصاویر

طرز تهیه “زولبیا و بامیه” درخانه با نکات و تصاویر

نحوه درست کردن ترشی رنگارنگ فلفل دلمه ای با طعم متفاوت

نحوه درست کردن ترشی رنگارنگ فلفل دلمه ای با طعم متفاوت

کامل ترین طرز تهیه ترشی نازخاتون شمالی با آبغوره

کامل ترین طرز تهیه ترشی نازخاتون شمالی با آبغوره

طرز تهیه ماست خانگی خوشمزه

طرز تهیه ماست خانگی خوشمزه

راز و رمز درست کردن یک “فسنجان” خوشرنگ و خوشمزه

راز و رمز درست کردن یک “فسنجان” خوشرنگ و خوشمزه

مطالب مرتبط

دستور تهیه و نکات تکمیلی “سس زغال اخته” چاشنی خوشمزه

دستور تهیه و نکات تکمیلی “سس زغال اخته” چاشنی خوشمزه

ویتامین ها و مواد معدنی موجود در زغال اخته

ویتامین ها و مواد معدنی موجود در زغال اخته

درمان سلولیت با مصرف زغال اخته

درمان سلولیت با مصرف زغال اخته

از دنیای خواص زغال اخته هرگز غافل نشوید

از دنیای خواص زغال اخته هرگز غافل نشوید

آب زغال اخته و این همه خواص

آب زغال اخته و این همه خواص

طرز تهیه “آش زغال اخته” ترش و خوشمزه

طرز تهیه “آش زغال اخته” ترش و خوشمزه

طرز تهیه “بیسکویت زغال اخته” فاقد گلوتن

طرز تهیه “بیسکویت زغال اخته” فاقد گلوتن

خوشمزه ترین طرز تهیه مربای لبو با رنگی فوق العاده

خوشمزه ترین طرز تهیه مربای لبو با رنگی فوق العاده

دستور تهیه “مربای فلفل” خوشمزه با طعم بی نظیر

دستور تهیه “مربای فلفل” خوشمزه با طعم بی نظیر

دستور پخت “مربای گوجه سبز” (با هسته و بدون هسته)

دستور پخت “مربای گوجه سبز” (با هسته و بدون هسته)

روش تهیه “مربای گردو” با متفاوت ترین طعم

روش تهیه “مربای گردو” با متفاوت ترین طعم

نکات تکمیلی پخت “مربای کدو حلوایی” خوشمزه

نکات تکمیلی پخت “مربای کدو حلوایی” خوشمزه

نحوه درست کردن “مربای خرمالو” و نکات مهم آن

نحوه درست کردن “مربای خرمالو” و نکات مهم آن

دستور پخت “مربای گل سرخ” خوش عطر و خوشمزه

دستور پخت “مربای گل سرخ” خوش عطر و خوشمزه

خوشمزه ترین و ساده ترین دستور پخت “مربای آلو زرد”

خوشمزه ترین و ساده ترین دستور پخت “مربای آلو زرد”

آموزش جالب و مرحله به مرحله پخت “مربای کامکوات” خانگی

آموزش جالب و مرحله به مرحله پخت “مربای کامکوات” خانگی

آموزش تهیه “مربای قیسی” با روش ساده و عالی

آموزش تهیه “مربای قیسی” با روش ساده و عالی

نکات کلیدی در تهیه “مربای به” خوشمزه همراه با دستور تهیه

نکات کلیدی در تهیه “مربای به” خوشمزه همراه با دستور تهیه

معرفی کوره صنعتی زغال

معرفی کوره صنعتی زغال

بهترین دستور تهیه “مربای انگور”

بهترین دستور تهیه “مربای انگور”