“پونزو” چاشنی غذاهای ژاپنی است که با استفاده از آن طعم بسیار خوبی به غذاهای خود می دهند.طرز تهیه را در آشپزخانه مجله اینترنتی فنجان ببینید.
مواد لازم برای چاشنی پونزو
- سس سویا : 2 قاشق غذاخوری
- سرکهبرنج : 1 قاشق غذاخوری
- آب میوهتازه یکی از مرکبات : 1 قاشق غذاخوری
- آب : 2 قاشق غذاخوری
طرز تهیهچاشنی پونزو
سرکهبرنج را بههمراهآب میوهتازهدر یک کاسهمخلوط کنید و بعد بهآنها سس سویا و آب را اضافهکنید و خوب مخلوط کنید . چاشنی مورد نظر را روی انواع غذاها مصرف کنید.
نکات تکمیلی در مورد پونزو
پونزو جزو چاشنی ها و ادویه میباشد
زمان آمادهسازی مواد اولیهو مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
توجهنمایید مقدار مواد اولیهو دستور تهیهبرای 4 نفر مناسب میباشد .