
اگر بهدنبال یک سالاد متفاوت و جذاب در فصل پاییز میگردید ما بهشما سالاد گل کلم را معرفی میکنیم کهبا مواد متنوعی تهیهمیشود و طرز تهیهخاص و پیچیدهای ندارد و بسیار زیبا با طعم متفاوت است.
گل کلم را ابتدا خوب بشویید و درون آبکش قرار دهید تا آب اضافهآن برود و خشک شود. بعد از اینکهگل کلم ها آمادهشدند ، آنها را خیلی ریز خرد کنید و درون کاسهای بریزید.
فلفل دلمه ای ، خیار و پیازچه ها را بهصورت نگینی خرد کنید و بهگل کلم ها اضافهکنید. کنسرو ذرت را هم از آب خارج کنید و روی آن کمی آب بگیرید و بعد از اینکهآبش رفت داخل کاسهسالاد بریزید.
سپس بهسراغ سس سالاد بروید .برای اینکار در کاسهدیگری سس مایونز را بههمراهسس خردل مخلوط کنید و بعد بهآن آب لیمو ترش و مقداری نمک و فلفل سیاهاضافهکنید و خوب هم بزنید تا با هم یکدست شوند.
شوید را خیلی ریز خرد کنید و داخل کاسهسس بریزید و بعد از هم زدن سس آنها را بهمواد سالاد اضافهکنید و خوب هم بزنید تا سس بهخورد آنها برود.
تا سس بهخورد مواد سالاد برود.روی سالاد آمدهشدهسلفون بکشید و در یخچال قرار میدهیم تا مانند سالاد الویه و ماکارونی ، سالاد کلم جا بیفتد.
نکته:
اگر شوید تازهدر دسترس نداشتید از شوید خشک شدههم میتوانید استفادهکنید.
بجای کنسرو ذرت از ذرت آبپز و یا بخار پز شدههم میتوان استفادهکرد.
در صورت تمایل میتوانید گل کلم ها را بخار پز کنید.