
- تخم مرغ زدهشده: 10 عدد
- سوسیس : بهمقدار لازم
- ریحان خرد شده: 1/4 لیوان
- پیازچهنصف شده: نصف لیوان
- پنیر موزارلا خرد شده: یک و نیم لیوان
- فلفل دلمه ای زرد یا قرمز شیرین، خرد شده: 1 عدد متوسط
- خامهی زدهشدهبهمقدار مساوی یا خامهی سبک :2/3 لیوان
- نان ساندویچی یا باگت ایتالیایی یا فرانسوی ( بریدهنشده) : 2 عدد 450 گرمی
- نمک : نصف قاشق چای خوری
ابتدا فر را با حرارت 176 درجهسانتی گراد یا 350 درجهفارنهایت روشن کنید تا داغ شود.
سپس یک ورق شیرینی پزی روی یک سطح صاف پهن کنید و با یک چاقوی دندانهدار بالای نان ها را بهاندازهیک سانت از بالا ببرید. بعد با انگشت یا یک قاشق کوچک محتویات داخل نان را بیرون بیاورید و روی ورق شیرینی پزی بریزید.
سوسیس ها را ریز خرد کنید.
سپس در یک تابهبزرگ مقداری روغن بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید. سوسیس ها را ریز خرد کنید و بههمراهفلفل شیرین بهمدت 8 دقیقه در روغن تفت دهید. تا فلفل ها نرم و ترد شوند و سوسیس ها پختهشوند و در آخرین دقایق پخت هم پیازچه ها را اضافهکنید و تفت کوچکی بدهید.
تابهرا از روی حرارت بردارید و روغن داخل آن را بگیرید .
در یک ظرف دیگر تخم مرغ زدهشده را با بههمراهریحان و خامهزدهشدهو مقداری نمک با یکدیگر مخلوط کنید و با مخلوط سوسیس پختهشدهو 1 لیوان پنیر ترکیب کنید. سپس مخلوط ترکیب شدهرا بهآرامی داخل نان های خالی شده بریزید و نصف لیوان پنیر باقی ماندهرا روی نان ها بریزید. و نان ها را بهمدت 30 تا 40 دقیقهدر فر با حرارت 70 درجهسانتی گراد قرار دهید تا تخم مرغ ها بپزند.
بعد از آمادهشدن باگت ها آنها را از فر خارج کنید و اجازهدهید تا 5 دقیقهخنک شود. بعد باگت ها را با چاقوی دندانهدار بهاندازههای دلخواهقطعهقطعهکنید.
باگت تخم مرغ جزو پیش غذا - املت و کرپ میباشد
زمان آمادهسازی مواد اولیهو مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 45دقیقهمیباشد .
باگت تخم مرغ را میتوانید در وعدهصبحانه- نهار - میان وعده- پیش غذا - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماهرمضان بهعنوان افطار - میل کرد .
توجهنمایید مقدار مواد اولیهو دستور تهیهبرای 4 نفر مناسب میباشد .