
دلمهبادمجان حصیری یا همان بقچهبادمجان را میتوانید بهعنوان پیش غذا و یا بهعنوان وعدهشام سبک و رژیمی تهیهکنید برای آموزش طرز تهیهدلمهبادمجان حصیری با مجله اینترنتی فنجان همراهباشید.
- بادمجان:6 عدد
- پیاز خرد شده:1 عدد متوسط
- برنج آبکش شده:1 پیمانه
- گوشت چرخکردهگوساله:200 گرم
- روغن :بهمیزان لازم
- نمک، فلفل سیاه، پودر پاپریکا و زردچوبه:بهمیزان لازم
- سبزی معطر خشک:2 قاشق غذاخوری
- رب گوجهفرنگی:1 قاشق غذاخوری
- فلفل دلمه، گوجهو قارچ :برای تزیین
- پنیر موزرلای رندهشده:1پیمانه
بادمجان ها را از قبل پوست گرفتهو داخل آب و نمک بریزید تا برای نیم ساعت بماند. بعد از نیم ساعت بادمجان ها را از داخل آب خارج کردهو بهشکل ورقههای نازک برش بزنید و سرخ کنید. بعد از اینکهدو طرف بادمجان ها طلایی شد آن ها را از تابهخارج کردهو روی دستمال آشپزخانهبچینید تا روغن اضافی اش برود.
قارچ ها را بهشکل ورقهای برش زدهو در همان تابهبریزید و تفت دهید. قارچ ها را از تابهخارج کردهو پیاز را در همان تابهبریزید و تفت دهید تا سبک شود. سپس گوشت را افزودهو با پیاز تفت دهید تا تغییر رنگ دادهو سرخ شود.
در ادامهادویهها را افزودهو مواد را زیر و رو کنید تا بخوبی یکدست شود. برنج آبکش شدهرا بهتابهافزودهو مواد را خوب مخلوط نمایید . در ادامهرب را افزودهدر گوشهای از تابهتفت دهید و با سایر مواد مخلوط نمایید. در نهایت سبزی خشک را هم بریزید و برای چند ثانیهتفت دهید.
اگر دوست داشتید میتوانید از سبزی تازهاستفادهنمایید. دو ورق بادمجان را بهشکل بعلاوهداخل یک بشقاب قرار دادهو وسط آن یک قاشق از مواد دلمهقرار دهید و بادمجان را روی آن برگردانید و یک عدد خلال دندان را بهشکل عمودی داخل آن فرو کنید. دلمهها را بههمین شکل آمادهکردهو داخل سینی بچینید.
فلفل دلمهای و گوجهرا بهشکل مربع های یک اندازهو بهتعداد دلمهها برش بزنید. روی خلال دندان هایی کهاز دلمهبیرون زدهیک برش فلفل دلمه، یک برش قارچ و یک برش گوجهقرار دهید . در آخر روی دلمهها پنیر رندهشدهبپاشید و برای 10 تا 15 دقیقهدر طبقهپایین فری کهبا دمای 150 الی 200 درجهگرم شدهبپزید.
بعد از این مدت زمان دلمهها را بهطبقهبالای فر انتقال دادهو برای چند دقیقهدیگر بپزید در حدی کهپنیر طلایی شود. دلمهها را از فر خارج کردهو بهعنوان یک پیش غذای خوشمزهو یا شام سبک میل کنید.
دلمهبادمجان حصیری جزو پیش غذا - گوناگون میباشد
زمان آمادهسازی مواد اولیهو مایحتاج آن حدودا 30دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 45دقیقهمیباشد .
دلمهبادمجان حصیری را میتوانید در وعدهنهار - شام - پیش غذا - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماهرمضان بهعنوان سحری - میل کرد .
توجهنمایید مقدار مواد اولیهو دستور تهیهبرای 6 نفر مناسب میباشد .