چای یک منبع طبیعی از کافئین، تئوفیلین، تیانین و آنتی اکسیدان ها است، اما تقریباً بدون چربی، کربوهیدرات ها، یا پروتئین. آن دارای طعمی مطلوب است که کمی تلخ و گس می باشد.
چای فلهای استفادهنکنید
کارشناس ارشد
سازمان غذا و
دارو گفت:تمامی
چای های وارداتی، در کشور مبدا، از مزرعهتا کارخانهمورد تحت نظارت های دقیق و ظریف کارشناسان
سازمان غذا و
دارو قرار میگیرد.
مهندس علیرضا باقرعبیری در مورد
چای و مصرف این فرآورده
غذایی، گفت:تمامی
چای های سیاهوارداتی در داخل کشور از لحاظ اندازهگیری سموم و فلزات سنگین کهمطابق مقررات ملی ایران بودهمورد آزمایش قرار گرفتهو بعد از آزمایشات مختلف در اختیار مصرف کنندگان قرار میگیرد.
وی اضافهکرد:تمامی
چای های وارداتی، در کشور مبدا، از مزرعهتا کارخانهمورد تحت نظارت های دقیق و ظریف کارشناسان
سازمان غذا و
دارو قرار گرفتهو در صورت تایید شرایط فنی و بهداشتی مجوزهای لازم برای آنها صادر میگردد.
کارشناس ارشد
چای ادارهنظارت و ارزیابی بر محصولات
غذایی و آشامیدنی با منشأ گیاهی
سازمان غذا و
دارو با اشارهبهاینکهمصرف کنندگان از طریق استعلام از
سازمان غذا و
دارو میتوانند نسبت بهصحت پروانهساخت این قبیل محصولات مطلع شوند، گفت:بهدلیل عدم نگهداری و بستهبندی در شرایط مناسب هرگز
چای هایی کهبهصورت فلهبهفروش میرسند مورد استفادهقرار نگیرند.
وی توصیهکرد:مردم از
چای های کهبر روی بستهبندی آنها شمارهپروانهساخت و لوگوی
سازمان غذا و
دارو درج شدهاست، مصرف کنند.