بیشتر بخوانید

نکته ای برای آنکه قهوه را با خیال راحت بنوشید

نکته ای برای آنکه قهوه را با خیال راحت بنوشید

از خواص روغن خردل بخش زیبایی آن مرا بس

از خواص روغن خردل بخش زیبایی آن مرا بس

جادوی سلامتی با میگو

جادوی سلامتی با میگو

تناسب اندام و زیبایی پوست صورت با آلو خشک

تناسب اندام و زیبایی پوست صورت با آلو خشک

سالم ترین پنیر صبحانه

سالم ترین پنیر صبحانه

وقتی بدن به گلپر نیاز دارد

وقتی بدن به گلپر نیاز دارد

عوارض دانه رازیانه برای سلامت زنان و مردان + دمنوش

عوارض دانه رازیانه برای سلامت زنان و مردان + دمنوش

یک قاشق عسل با یک دنیا خاصیت

یک قاشق عسل با یک دنیا خاصیت

زنجبیل با خاصیتی عالی برای قوای جنسی

زنجبیل با خاصیتی عالی برای قوای جنسی

خواص سنبل الطیب دوای درد بی اعصابی

خواص سنبل الطیب دوای درد بی اعصابی
اختراع غذای منجمد کار چه کسی بود ؟
فرآیند انجماد سریع با روشهای مختلفی صورت می گیرد که در این بخش با آنها آشنا می شوید.

مخترع غذای یخ زده‌یا همان منجمد خودمان

غذای منجمد به‌غذایی گفته‌می‌شود که‌در آب و هوایی سرد یخ بزند . بسیاری از افراد از جمله‌:"اینوچ پایپر"، "ویلیام دیویس" و "دنیل ای.سامس" روش های نوآورانه‌یخ زدن غذاها را توسعه‌دادند با این حال ؛ "کلارنس بردسی" در سال 1924 روش انجماد سریع که‌امروزه‌در انجماد غذاهای بسته‌بندی شده‌کاربرد دارد را اختراع کرد.

ایده‌"کلارنس بردسی" برای حفظ طعم و بافت مواد غذایی

"کلارنس بردسی" به‌عنوان یک بازرگان خز در لابرادور کانادا کار می‌کرد و متوجه‌شد که‌ماهی هایی که‌ازآب های محلی صید می‌شدند بلافاصله‌پس از صید یخ می‌زدند . همان طور که‌در مجله اینترنتی فنجان می‌خوانید زمانی که‌متوجه‌شد ماهی ها بعد از ماه‌ها یخ زدایی هنوز طعم و بافت اولیه‌خود را حفظ کرده‌اند بسیار خوشحال شد . با توجه‌به‌این تجربه، اولین تئوری خود را مطرح کرد که‌مواد غذایی باید سریعا منجمد شوند تا طعم و بافت خود را حفظ کنند.

انجماد مواد غذایی

 

حق با "بردسی" بود، زیرا مواد غذایی قبل از آن که‌به‌انجماد سریع برسند باید با سرعت نسبتا کمی منجمد شوند، این امر سبب بوجود آمدن بلورهای بزرگ یخ می‌شود و غشای سلولی مواد غذایی را ازبین می‌برد . هنگامی که‌این مواد غذایی یخ زدایی شوند بلورهای یخ ذوب شده‌و طعم و بافت غذا را به‌خود خواهند گرفت.

بردسی دو روش برای انجماد سریع مواد غذایی بیان کرد که‌هر دو روش در بسته‌بندی مواد غذایی جزو نوآوری ها محسوب می‌شدند.

در روش اول موادغذایی بین دو تسمه‌فلزی که‌با استفاده‌از محلول کلرید کلسیم تا 4/9-7/2 درجه‌سانتی گراد سرد شده‌بود نگه‌داری شدند اما در روش دوم که‌بسیار محبوب و پر طرفدار واقع شد مواد غذایی بسته‌بندی شده‌تحت فشار دو صفحه‌فلزی توخالی که‌با تبخیر آمونیاک تا -3/9 درجه‌سانتی گراد سرد شده‌بود نگه‌داری شدند .

با استفاده‌از روش دوم می‌توان یک بسته‌گوشت ضخیم را تا صفر درجه‌سانتی گراد به‌مدت 90 دقیقه‌منجمد کرد درحالی که‌میوه‌و سبزیجات تنها به‌مدت 30 دقیقه‌منجمد خواهند شد . فرآیند انجماد سریع بردسی در نهایت با 168 الگو ثبت اختراع شد .

بیشتر بخوانید

خوردنی های مفید و مغذی برای زمستان

خوردنی های مفید و مغذی برای زمستان

پوست شفاف با تغذیه سالم

پوست شفاف با تغذیه سالم

خواص بسیار شگفت انگیز پرتقال

خواص بسیار شگفت انگیز پرتقال

تغذیه مناسب روزهایی که هوا آلوده است

تغذیه مناسب روزهایی که هوا آلوده است

سالم ترین روغن برای سرخ کردن غذا

سالم ترین روغن برای سرخ کردن غذا

خواص ریحان لیمویی ، خوشبوی پرخاصیت

خواص ریحان لیمویی ، خوشبوی پرخاصیت

آبمیوه هایی برای فصل سرما

آبمیوه هایی برای فصل سرما

سبزیجات مناسب و مفید برای فصل سرما

سبزیجات مناسب و مفید برای فصل سرما

نحوه نگهداری و پخت تخم مرغ

نحوه نگهداری و پخت تخم مرغ

از هویج ایرانی و زردک چه می دانید؟

از هویج ایرانی و زردک چه می دانید؟
مشاهده

مطالب بیشتر در تغذیه

با خواص زیبایی و درمانی شکر قهوه ای آشنا شوید

با خواص زیبایی و درمانی شکر قهوه ای آشنا شوید

تغذیه و خوراکی های مفید برای سلامت لثه

تغذیه و خوراکی های مفید برای سلامت لثه

اصول تغذیه ای در گرم ترین روزهای سال

اصول تغذیه ای در گرم ترین روزهای سال

این دلایل برای نخوردن پفک کافیست !!

این دلایل برای نخوردن پفک کافیست !!

خوردنی هایی که دندانها را می پوسانند !

خوردنی هایی که دندانها را می پوسانند !

با 10 روش اشتهای خود را افزایش دهید

با 10 روش اشتهای خود را افزایش دهید

یک برنامه ی عالی برای تغذیه مادران شیرده

یک برنامه ی عالی برای تغذیه مادران شیرده

11 ویتامین و مواد معدنی که برای بدن مورد نیازند

11 ویتامین و مواد معدنی که برای بدن مورد نیازند

در زمستان خود را با نارنگی درمان کنید

در زمستان خود را با نارنگی درمان کنید

نکاتی مفید و کلیدی از تغذیه در زمستان

نکاتی مفید و کلیدی از تغذیه در زمستان

مطالب مرتبط

بهترین روش برای منجمد کردن غذاهای اضافی

بهترین روش برای منجمد کردن غذاهای اضافی

خطرات غذاهای منجمد به بهانه روز جهانی اش

خطرات غذاهای منجمد به بهانه روز جهانی اش

تازگی و طراوت محصولات غذایی با فناوری انجماد فوق سریع

تازگی و طراوت محصولات غذایی با فناوری انجماد فوق سریع

راهنمای خرید سردخانه صنعتی

راهنمای خرید سردخانه صنعتی

فوت و فن افزایش ماندگاری مواد غذایی

فوت و فن افزایش ماندگاری مواد غذایی

صحیح ترین روش یخ زدایی مواد غذایی چیست؟

صحیح ترین روش یخ زدایی مواد غذایی چیست؟

تازه ولی نه خیلی؛ حقایقی در مورد خرید مواد غذایی منزل

تازه ولی نه خیلی؛ حقایقی در مورد خرید مواد غذایی منزل

اشتباهات رایج در استفاده از یخچال و فریزر

اشتباهات رایج در استفاده از یخچال و فریزر

بهترین راه تشخیص مواد غذایی فاسد و علائم فساد مواد غذایی

بهترین راه تشخیص مواد غذایی فاسد و علائم فساد مواد غذایی

از صفر تا صد تناسب اندام

از صفر تا صد تناسب اندام

دیجی آب کالا واردات و عرضه بهترین دستگاه تصفیه آب خانگی

دیجی آب کالا واردات و عرضه بهترین دستگاه تصفیه آب خانگی

این مواد غذایی مضر مفید هم هستند

این مواد غذایی مضر مفید هم هستند

تسکین درد دندان با استفاده از جریان الکتریسیته

تسکین درد دندان با استفاده از جریان الکتریسیته

یک برنامه ی خوب تغذیه ای برای بعد ماه رمضان

یک برنامه ی خوب تغذیه ای برای بعد ماه رمضان

مطمئن ترین روش خرید در این روزهای کرونایی

مطمئن ترین روش خرید در این روزهای کرونایی

نکاتی برای تغذیه سالم کودکتان

نکاتی برای تغذیه سالم کودکتان

علاقه دختر 8 ساله به خوردن اشیاء روی زمین! + تصاویر

علاقه دختر 8 ساله به خوردن اشیاء روی زمین! + تصاویر

از علت تا درمان پیکا در دوران بارداری

از علت تا درمان پیکا در دوران بارداری

بهترین غذاها که موجب کاهش وزن در گیاه خواران می شوند

بهترین غذاها که موجب کاهش وزن در گیاه خواران می شوند

توصیه هایی مفید برای خرید آگاهانه مواد غذایی

توصیه هایی مفید برای خرید آگاهانه مواد غذایی