
از این پس کهبهسوپرمارکت یا بازار میوهو ترهبار مراجعهمیکنید با دقت بیشتری بهاین دنیای رنگارنگ نگاهکنید. توصیهمیشود سبد خریدتان را پر از این رنگ های متنوع بکنید. چون مواد غذایی هر چهرنگی تر باشند خواص بیشتری دارند. یکی از این رنگ های زیبا، اشتهابرانگیز و چشم نواز رنگ قرمز است. لیکوپن و آنتوسیانین ها آنتی اکسیدان هایی هستند کهبهپیشگیری از ابتلا بهسرطان کمک کردهو سلامت دستگاهقلب و عروق و همچنین سلامت چشم ها را ارتقا میدهند.
توصیهمیکنیم از مصرف فلفل دلمه ای قرمز، هندوانه، گوجهفرنگی (تفت دادهبا اندکی روغن)، کلم قرمز، توت های قرمز و غیرهغافل نباشید.
ویتامین K باعث انعقاد خون و ارتقای سلامت استخوان ها میشود. مواد غذایی سبزرنگ همچنین سرشار از ویتامین های A و C، فولات، کلسیم و آهن هستند.
از بین منابع غذایی مهم این رنگ میتوان بهاسفناج، کلم کیل، کلم بروکسل، نخود فرنگی، بروکلی، کدو و غیرهاشارهکرد.
آنتی اکسیدان ها در پیشگیری از ابتلا بهسرطان نقش دارند و فشارخون را کاهش میدهند. سبز جات سفیدرنگ همچنین حاوی میزان زیادی ویتامین های گروهB، پتاسیم و فیبر میباشند.
پیاز، سیر، ترهفرنگی، قارچ، گل کلم و غیرهجزو مواد غذایی سفید هستند.
مواد غذایی قهوهای رنگ دارای فیبر هستند کهبرای سلامت روده ها مفید هستند. این مواد غذایی حاوی ویتامین های B و E، آهن و پروتئین ها هستند.
غلات کامل (جو، برنج قهوهای، دانهکینوا، جوی دوسر)، گردو، بادام و غیرهاز منابع این رنگ مفید هستند.
بتاکاروتن موجود در مواد غذایی متعدد باعث بهبود سلامت چشم و عملکرد دستگاهایمنی میشود.
هویج، کدوحلوایی، ذرت، سیب زمینی شیرین، مرکبات، انبه، زردآلو و آناناس از منابع این آنتی اکسیدان میباشند.
آنتوسیانین ها و آنتی اکسیدان های دیگر عامل رنگ بنفش و پیشگیری کنندهاز آسیب های سلولی هستند. این رنگ باعث کاهش خطر ابتلا بهسرطان و سکتهمغزی و همچنین بیماری های قلبی میشود.
بلوبری، آلو، بادمجان و غیرهجزو مواد غذایی حاوی این آنتی اکسیدان ها هستند.