
شاید شما نیز با دیدن میگو در فروشگاهها و یا مکان های عرضهآن از ظاهرش خوشتان نیامدهو منصرف شدهاید ولی باید گفت حتما یکبار بخرید و طبخ کنید تا مزهدلچسبش شما را جذب خود کند. البتهبا توجهبهفواید منحصر بفرد میگو مطمئنا شما نیز مشتری این غذای سالم دریایی خواهید شد.
میگوی سرخ یا سوخاری شده، میزان کالری دریافتی را افزایش میدهد در حالی کهمیتوان با بخارپز کردن این منبع پروتئینی و زدن چاشنی ای مانند آب لیموترش تازهبهآن، یک وعدهغذایی کم کالری و در عین حال مغذی داشت.
این مادهغذایی چربی کمی دارد و 12 عدد میگوی درشت بخارپز شده، 160 میلی گرم کلسترول وارد بدن میشود و سطح تری گلیسرید 13 درصد پایین میآید.
عادت بهمصرف هفتگی میگو با توجهبهدارا بودن امگا 3 فراوان از بروز آلزایمر در دوران سالمندی جلوگیری میکند. دریافت روزانه380 میلی گرم از این اسیدهای چرب، از بروز اختلال حواس و آلزایمر جلوگیری میکند و با خوردن هفتهای 2 تا 3 بار میگو، این مقدار اسید چرب بهبدن خواهد رسید.
کسانی کهبنابر دلایلی از خوردن گوشت قرمز اجتناب میکنند بیش از سایرین در معرض ابتلا بهکم خونی ناشی از فقر آهن هستند. از آنجائی کهخوردن 100 گرم میگو، 19 درصد از نیاز بهآهن بدن را تأمین میکند، بهتر است میگو را در برنامهغذایی روزانهشان قرار دهند.
میگو از منابع اسیدهای چربی از خانوادهامگا 3 است کهدریافت آن بهکنترل فشارخون کمک میکند. البتهتوصیهمیشود این مادهغذایی در هنگام تهیهبا حداقل روغن و نمک طبخ شود، در این صورت بهگزینهای مناسب برای کاهش سطح فشارخون تبدیل خواهد شد زیرا سرخ کردن آن در روغن، کالری بیشتر بهبدن میرساند و باعث افزایش وزن میشود کهخود از عوامل بروز فشارخون است.