بیشتر بخوانید

طرز تهیه رولت فرانسوی برای صبحانه

طرز تهیه رولت فرانسوی برای صبحانه

طرز تهیه “کبه عربی” برشته و پرطرفدار

طرز تهیه “کبه عربی” برشته و پرطرفدار

طرز تهیه “پلو پاکستانی”

طرز تهیه “پلو پاکستانی”

طرز تهیه “پیتزا نیویورکی”

طرز تهیه “پیتزا نیویورکی”

روش تهیه فیله سالمون شب عید

روش تهیه فیله سالمون شب عید

طرز تهیه ( پینجوی مرغ ) “جوجه کباب اسپانیایی”

طرز تهیه ( پینجوی مرغ ) “جوجه کباب اسپانیایی”

طرز تهیه کباب گوشت اسپانیایی

طرز تهیه کباب گوشت اسپانیایی

طرز تهیه “تالیاتلی” با ژامبون

طرز تهیه “تالیاتلی” با ژامبون

طرز تهیه “گوشت قلقلی” مغزدار یونانی بسیار لذیذ

طرز تهیه “گوشت قلقلی” مغزدار یونانی بسیار لذیذ

طرز تهیه تصویری چیکن ساتای

طرز تهیه تصویری چیکن ساتای
طرز تهیه فیله گوشت ویتنامی
فیله گوشت ویتنامی در اصطلاح محلی Bo luc lac نامیده می شود. در دستور اصلی، روغن بادام زمینی به جای روغن مایع استفاده شده است که در صورت دسترسی می‎توانید از آن استفاده کنید تا غذا طعم اصیل خود را داشته باشد.

مواد لازم برای فیله‌گوشت ویتنامی

 
گوشت فیله‌گوساله‌:600 گرم
سیر :2 حبه
سس سویا :2 قاشق غذاخوری
روغن مایع :یک قاشق غذاخوری
شکر :یک قاشق مرباخوری
برگ‎های شاهی تازه‌:برای سرو
گوجه‌فرنگی :برای سرو
پیازچه‌:برای سرو
 
 
فیله‌گوشت ویتنامی
 
 

طرز تهیه‌فیله‌گوشت ویتنامی

 

 
گوشت را به‌قطعات 2 سانتی‎متری خرد کنید.
سیر را ریز رنده‌کنید.
سس سویا، شکر و سیر را با هم مخلوط کنید و تکه‌های گوشت‎ خردشده‌را به‌آن بیافزایید تا با سس پوشیده‌شده،طعم بگیرند.
مقداری فلفل به‌این مخلوط بزنید و روی ظرف را بپوشانید و به‌مدت 1 ساعت کناری قرار دهید تا گوشت مزه‌دار شود.
یک تابه‌دیواره‌بلند را روی شعله‌زیاد قرار دهید و نیمی از روغن را در آن بریزید تا کاملا داغ شود دقیقا زمانی که‌روغن داغ شده‌و می‌خواهد بوی سوختگی بدهد نیمی از گوشت‎های خردشده‌را اضافه‌کنید و سریع گوشت را هم بزنید تا یک دست سرخ شود. 2 دقیقه‌برای پخت گوشت کافیست.
گوشت‎های پخته‌شده‌را به‌ظرف دیگری منتقل نمایید و با نیم دیگر روغن بقیه‌گوشت‎ها را نیز به‌همین روش بپزید.
گوشت را با برگ‎های شاهی، گوجه‌و پیاز یا پیازچه خرد شده‌بپوشانید و غذا را سرو نمایید. 
 
فیله‌گوشت ویتنامی

نکات تکمیلی در مورد فیله‌گوشت

فیله‌گوشت جزو غذای ملل - سایر میباشد
زمان آماده‌سازی مواد اولیه‌و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه‌
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 10دقیقه‌میباشد .
فیله‌گوشت را می‌توانید در وعده‌نهار - شام - سرو کنید .
توجه‌نمایید مقدار مواد اولیه‌و دستور تهیه‌برای 8 نفر مناسب میباشد .

بیشتر بخوانید

دستور تهیه “پیتزا نیویورکی”

دستور تهیه “پیتزا نیویورکی”

طرز تهیه “پیتزا مخلوط” خانگی + نکات تهیه

طرز تهیه “پیتزا مخلوط” خانگی + نکات تهیه

طرز تهیه “اسپاگتی ایتالیایی”

طرز تهیه “اسپاگتی ایتالیایی”

طرز تهیه سریع و خوشمزه “بورقی ترکیه”

طرز تهیه سریع و خوشمزه “بورقی ترکیه”

دستور پخت “مرغ تنوری ایتالیایی” با پاستا به روشی مخصوص

دستور پخت “مرغ تنوری ایتالیایی” با پاستا به روشی مخصوص

طرز تهیه خوراک “جوجه چینی” خوشمزه + نکات ایده آل

طرز تهیه خوراک “جوجه چینی” خوشمزه + نکات ایده آل

طرز تهیه ماهی کبابی با سس اسپانیایی

طرز تهیه ماهی کبابی با سس اسپانیایی

طرز تهیه ماکارونی ایتالیایی

طرز تهیه ماکارونی ایتالیایی

طرز تهیه “تاگوی میگو” یک غذای خوشمزه مکزیکی

طرز تهیه “تاگوی میگو” یک غذای خوشمزه مکزیکی

طرز تهیه مرغ بلغاری

طرز تهیه مرغ بلغاری
مشاهده

مطالب بیشتر در غذاهای خارجی

طرز تهیه کباب یونانی

طرز تهیه کباب یونانی

طرز تهیه کامل “ذرت مکزیکی” با طعمی فوق العاده بی نظیر

طرز تهیه کامل “ذرت مکزیکی” با طعمی فوق العاده بی نظیر

طرز تهیه “املت ایتالیایی”

طرز تهیه “املت ایتالیایی”

طرز تهیه کامل “شنیسل مرغ” با طعمی ماندگار و خوشمزه

طرز تهیه کامل “شنیسل مرغ” با طعمی ماندگار و خوشمزه

طرز تهیه “پیراشکی لهستانی”

طرز تهیه “پیراشکی لهستانی”

طرز تهیه “کوبه عربی” یک غذای متفاوت و متناسب با ذائقه ایرانی

طرز تهیه “کوبه عربی” یک غذای متفاوت و متناسب با ذائقه ایرانی

طرز تهیه “چیکن استراگانف”

طرز تهیه “چیکن استراگانف”

طرز تهیه “اشترودل گوشت”

طرز تهیه “اشترودل گوشت”

طرز تهیه “نودل اسفناج”

طرز تهیه “نودل اسفناج”

“خوراک مرغ ایتالیایی” خوشمزه و نحوه پختن آن

“خوراک مرغ ایتالیایی” خوشمزه و نحوه پختن آن

مطالب مرتبط

طرز تهیه “فیله مدالیون” با سس مخصوص

طرز تهیه “فیله مدالیون” با سس مخصوص

طرز تهیه “خوراک گوشت کنجدی”

طرز تهیه “خوراک گوشت کنجدی”

طرز تهیه “استیک فیله گوساله” با سس تند

طرز تهیه “استیک فیله گوساله” با سس تند

طرز تهیه “پیتا گوشت”

طرز تهیه “پیتا گوشت”

طرز تهیه تاکوی گوشت آرام پز

طرز تهیه تاکوی گوشت آرام پز

طرز تهیه “خوراک گوشت” ایرلندی ساده و بی دردسر

طرز تهیه “خوراک گوشت” ایرلندی ساده و بی دردسر

طرز تهیه رولت گوشت ایتالیایی

طرز تهیه رولت گوشت ایتالیایی

طرز تهیه کباب گوشت اسپانیایی

طرز تهیه کباب گوشت اسپانیایی

طرز تهیه “خوراک گوشت چینی”

طرز تهیه “خوراک گوشت چینی”

طرز تهیه “سوپ گوشت” مکزیکی

طرز تهیه “سوپ گوشت” مکزیکی

طرز تهیه رولت گوشت خوشمزه و مجلسی

طرز تهیه رولت گوشت خوشمزه و مجلسی

طرز تهیه تارت گوشت با بلغور

طرز تهیه تارت گوشت با بلغور

طرز تهیه “پای گوشت” و لوبیا چیتی

طرز تهیه “پای گوشت” و لوبیا چیتی

طرز تهیه پیتزای گوشت خاورمیانه

طرز تهیه پیتزای گوشت خاورمیانه

“ته چین گوشت” گوسفندی مجلسی + طرز تهیه

“ته چین گوشت” گوسفندی مجلسی + طرز تهیه

طرز تهیه “رولت گوشت” با گوشت چرخ کرده

طرز تهیه “رولت گوشت” با گوشت چرخ کرده

طرز تهیه گوشت آرام پز با کلم

طرز تهیه گوشت آرام پز با کلم

طرز تهیه “خوراک گوشت و جو”

طرز تهیه “خوراک گوشت و جو”

 طرز تهیه استیک گوشت فرانسوی

طرز تهیه استیک گوشت فرانسوی

طرز تهیه پای گوشت و سیب زمینی

طرز تهیه پای گوشت و سیب زمینی