
همیشهو همهجا از خواص مواد غذایی قرمز رنگ شنیدهایم و دربارهفواید بی نظیر آنها خواندهایم . اما امروز میخواهیم دربارهفواید مواد غذایی سفید رنگ برایتان مطلبی را ارائهکنیم کهخواندنش خالی از لطف نیست . مواد غذایی سفید رنگ تنوع بسیاری دارند و از بسیاری از بیماری ها پیشگیری میکنند. بهتر است در مصرف برخی مواد غذایی سفید رنگ بیشتر بکوشید و آن ها را بیشتر در برنامهغذایی تان بگنجانید توصیهما مراقبت از بدن در برابر انواع بیماری ها با مصرف این مواد خوراکی است.
بسیاری از متخصصین تغذیهبهافراد میگویند در رژیم غذایی خود، رنگ های یک رنگین کمان را بخورند. بههر حال یک بشقاب حاوی مواد غذایی رنگین مطمئناً آمیزهای از مواد غذایی سرشار از مواد مغذی را در برنامهغذایی شما وارد میکند. با این حال، شاید زمان آن فرا رسیدهتا علاوهبر مواد غذایی قرمز، نارنجی، زرد، سبز، آبی، نیلی و بنفش، کمی هم بهرنگ سفید بپردازید.
شاید زمان آن فرا رسیدهتا علاوهبر مواد غذایی قرمز، نارنجی، زرد، سبز، آبی، نیلی و بنفش، کمی هم بهرنگ سفید بپردازید.
قارچ: قارچ کالری کم و طعم لذت بخشی دارد، چربی، کلسترول و گلوتن ندارد و سدیم آن بسیار کم است. علاوهبر این، قارچ سرشار از سلنیوم، پتاسیم، ریبوفلاوین، ویتامین ب 3 و ویتامین دی است. مصرف قارچ برای تقویت سیستم ایمنی بدن ضروری است.
گل کلم:منبع بزرگ ویتامین ث، ویتامین کا، فولات و فیبر است. مصرف تنها یک فنجان کلم بروکلی خرد شدهدر طی روز، 3 چهارم نیاز روزانهبهویتامین ث را تامین میکند. گل کلم حاوی ترکیبات سولفوری است کهبا سرطان مقابلهمیکنند، بافت های استخوانی را تقویت مینمایند و رگ های خونی را بهبود میبخشند.
بلغور جوی دو سر: منبع غنی از فیبر محلول است کهمنجر بهکاهش میزان کلسترول و بهبود جریان خون میوشد. جوی دو سر سرشار از فیبر است کهبهاحساس سیری طولانی مدت کمک میکند و فرایند هضم را نیز بهبو میبخشد. مصرف این مادهغذایی منجر بهپیشگیری از سرطان دستگاهگوارش و سرطان روده بزرگ میشود.
کوینولا: این مادهغذایی سفید رنگ، منبعی از ویتامین ای، فیبر، کلسیم، پتاسیم، منیزیم، آهن و ویتامین های گروهب است. ضمن این کهمصرف آن تمام اسیدهای آمینهضروری مورد نیاز را بهبدن میرساند. مصرف کوینولا خاصیت ضد التهابی دارد و از عوارض پیری زودرس و ابتلا بهبرخی سرطان ها پیشگیری میکند.
شیر: علاوهبر این کهکلسیم موجود در آن برای حفظ سلامت استخوان ها ضروری است، بهبهبود خواب شبانهنیز کمک میکند. تحقیقات نشان دادهکهنوشیدن یک لیوان شیر گرم قبل از زمان خواب، بهافزایش کیفیت خواب کمک میکند. در ضمن شر منبع غنی از تریپتوفان است؛ نوعی اسید آمینهکهمنجر بهافزایش سطوح سروتونین و ملاتونین در مغز میشوند. در ضمن کلسیم و منیزیم موجود در شیر بهشل شدن عضلات و آرام سازی بدن کمک میکنند.
ماست یونانی: سرشار از پروبیوتیک ها برای افزایش باکتری های خوب رودهاست. پروبیوتیک ها منجر بهحفظ سلامت دستگاهگوارش، کنترل دیابت، و بهبود عملکرد سیستم ایمنی بدن میشوند.
سیر:برای قرنها برای بهبود سرماخوردگی از این مادهغذایی استفادهمیشدهاست. سیر حاوی ترکیبات سولفوری است کهباعث حمایت از سلول های سفید خون میشود. آلیسین موجود در سیر باعث کاهش فشار خون و کاهش سطح ال دی ال یا کلسترول بد میشود.
سیب زمینی: یک سیب زمینیمتوسط حاوی بیش از 4 گرم فیبر، و 70 درصد میزان نیاز روزانهبهویتامین ث است. ضمن این کهمنبع غنی از ویتامین ب 6 نیز محسوب میشود. یک سیب زمینی متوسط تنها 163 کالری دارد.
لوبیا سفید:مصرف یک فنجان لوبیا سفید در روز میزان فیبر مورد نیاز بدن را تامین میکند و راهی موثر برای کنترل قند و کلسترول و همچنین کاهش وزن است. مصرف لوبیا سفید بهترویج باکتری های مفید در رودهکمک میکند و سرشار از پروتئین، آهن، پتاسیم و منیزیم است.