
رشتهپلو با میگو فوق العادهلذیذ
ابتدا برنج را بشویید و چند ساعت در آب و نمک خیس دهید.
میگوها را پاک کنید و رگ داخل کمر آن را بیرون بکشید و 20 دقیقهدر آب بپزید.
بعد میگوهای پختهشدهرا در کرهسرخ کنید و بهآن مقداری هم زعفران بزنید.
برنج را در قابلمهآب جوش بریزید و در 30 ثانیهقبل از آبکشی ، رشتهپلو یی را بهآن اضافهکنید.
سپس برنج را بههمراهرشتهآبکش کنید و بعد هم دم دهید. کشمش ها را بشویید. کرهرا در ظرفی جداگانهداغ کنید و کشمش های شستهشدهو دارچین را داخل آن تفت دهید.
بعد از پف کردن کشمش، آنها را خارج کردهو مغز بادام و پسته را داخل کرهتفت دهید.
سپس میگو ، کشمش و خلالهای تفت دادهشدهرا بهصورت لا بهلا در دیس برنج بکشید.کمی هم برنج را زعفرانی کنید تا زیبا تر شود.
رشتهپلو با میگو جزو پلو و چلو میباشد
زمان آمادهسازی مواد اولیهو مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت و 30دقیقهمیباشد .
رشتهپلو با میگو را میتوانید در وعدهنهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماهرمضان بهعنوان سحری - افطار - میل کرد .
توجهنمایید مقدار مواد اولیهو دستور تهیهبرای 4 نفر مناسب میباشد .