گلابی یکی از میوههای بسیار خوشمزهاست کهسرشار از ویتامین های C ، E ،کلسیم، منیزیم و آهن است.اگر تا حالا بهحال از این میوهخوشمزهمربا درست نکردهاید، توصیهمیکنم حتما یکبار امتحان کنید.
برای مربا سعی کنید گلابی هایی را انتخاب کنید کهخیلی رسیدهنباشند و سالمو بدون لک باشند.
برای اینکهرنگ شربت مربا روشن و شفاف باشد بهازای هر یک کیلوگرم شکر، یک عدد سفیدهتخم مرغ را خوب هم بزنید و داخل شربت در حال جوش بریزید.البتهاگر شکرتان خیلی سفید وتمیز نبود.
گلابی را قبل از اضافهکردن بهشهد از قبل بپرید تا نرم و لطیف شود.
شربت مربا را تست کنید و مقداری از آن را داخل ظرفی بریزید و با قاشق روی آن بکشید تا روی آن خطی ایجاد شود. در این صورت قوام مربا شما کافیست.
اگر شربت مربا بهاندازهلازم قوام نیاید باعث کپک زدن مربا خواهد شد.
اگر گلابی استفادهشدهدر مربا خیلی شیرین است، میتوانید مقداری از شکر را کم کنید.
همیشهصبر کنید تا مربا کاملا خنک شود و بعد آن را داخل شیشهها بریزید.
برای اینکهمربا شکرک نزند مقداری آبلیمو بهمربای گلابی اضافهکنید.
زمان استفادهکردن آبلیمو 10 الی 15 دقیقهقبل از اتمام پخت مرباست.
هنگام پختن مربای در آن را نگذارید تا رنگ آن مربا تغییر نکند.
مربای گلابی جزو مربا و کمپوت میباشد زمان آمادهسازی مواد اولیهو مایحتاج آن حدودا 20دقیقه و زمان پخت و انتظار آن در حدود 2 ساعت میباشد . مربای گلابی را میتوانید در وعدهصبحانه- میان وعده- سرو کنید . توجهنمایید مقدار مواد اولیهو دستور تهیهبرای 12 نفر مناسب میباشد .