
گوشت گوسفند: نیم کیلو بدون استخوان و چربی
پیاز: دو عدد
سیر: دو حبه
برگ بو: یک برگ
نمک، فلفل: بهمیزان لازم
فلفل دلمه سبز: یک عدد
گوجهفرنگی: 250گرم
سیب زمینی: 2عدد
رب گوجهفرنگی: 2ق غ
چاشنی ؛ سرکه یک ق غ
پاپریکا یا فلفل فرمز غیر تند : یک ق غ
روغن مایع : بهمقدار لازم
خامهساده: چند ق غ در صورت تمایل
ابتدا گوشت را خرد کردهو استخوان و چربی آن را جدا کنید، سپس پیاز و سیر را خرد نمایید.
تابهای را روی حرارت قرار دادهو پیاز را با کمی روغن تفت دهید تا سبک شود، سپس سیر را افزودهو گوشت را هم بریزید و تفت دهید.
در ادامهنمک و فلفل را اندازهکردهو برگ بو را اضافهنمایید، مقداری آب بریزید و اجازهدهید گوشت برای یک ساعت بپزد.
در این میان سیب زمینی را پوست گرفتهو خرد کنید ، سپس با مقداری روغن تفت دهید تا کمی نرم شود.
در ادامهفلفل دلمه ای را خرد کردهو با سیب زمینی سرخ کنید.
گوجهها را هم خرد کردهو داخل تابهبریزید و تفت دهید.
سرکه، پاپریکا و رب را افزودهو بعد از چند تفت از روی حرارت بردارید.
در میانهپخت گوشت، مخلوط سیب زمینی را افزودهو اجازهدهید همهمواد با هم بپزد.
زمانی کهخوراک پخت و جا افتاد از روی شعلهبردارید و برگ بو را از داخل آن خارج نمایید.
خوراک گولاش را در ظرف سرو بکشید و در صورت تمایل چند قاشق خامهروی آن بریزید و میل کنید.
خوراک گولاش جزو غذای ملل - سایر میباشد
زمان آمادهسازی مواد اولیهو مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت و 30دقیقهمیباشد .
خوراک گولاش را میتوانید در وعدهنهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماهرمضان بهعنوان سحری - افطار - میل کرد .
توجهنمایید مقدار مواد اولیهو دستور تهیهبرای 4 نفر مناسب میباشد .