بیشتر بخوانید

“کیک خرمایی” با طعمی متفاوت تر از همه کیک ها + طرز تهیه

“کیک خرمایی” با طعمی متفاوت تر از همه کیک ها + طرز تهیه

آموزش درست کردن “ژله مکعبی” با طعم و رنگ های مختلف

آموزش درست کردن “ژله مکعبی” با طعم و رنگ های مختلف

آموزش درست کردن “راحت الحلقوم” خوشمزه و خانگی

آموزش درست کردن “راحت الحلقوم”  خوشمزه و خانگی

ساده ترین و خوشمزه ترین روش تهیه ی “کارامل موز”

ساده ترین و خوشمزه ترین روش تهیه ی “کارامل موز”

نحوه درست کردن “معجون” فوق العاده خوش طعم

نحوه درست کردن “معجون” فوق العاده خوش طعم

روش درست کردن دسر “شارلوت میوه ای” خوشمزه با ژله

روش درست کردن دسر “شارلوت میوه ای” خوشمزه با ژله

دستور پخت خوشمزه ترین “دونات” خانگی

دستور پخت خوشمزه ترین “دونات” خانگی

“شیرینی نخودچی” با دستور تهیه و نکات بسیار عالی و خوشمزه

“شیرینی نخودچی” با دستور تهیه و نکات بسیار عالی و خوشمزه

بهترین و ساده ترین روش تهیه “کلوچه دارچینی”

بهترین و ساده ترین روش تهیه “کلوچه دارچینی”

آموزش کامل و ساده پخت “نان بربری” در منزل

آموزش کامل و ساده پخت “نان بربری” در منزل
آموزش درست کردن “کروسان گردویی” خوشمزه و دلچسپ
“کروسان گردویی” یک صبحانه فرانسوی است ، این صبحانه لذیذ به خاطر ترکیب پنیر خامه ای و کره به همراه تکه های گردو یکی از خوش طمع ترین نان ها را خلق کرده است.

مواد لازم برای کروسان گردویی

  • 230 گرم کره
  • 1/2  پیمانه‌شکر قهوه ای
  • 230 گرم پنیر خامه‌ای
  • 2 قاشق غذاخوری شکر
  • 2 پیمانه‌آرد
  • 1 عدد بزرگ تخم مرغ
  • 1 پیمانه‌گردو
  • 1/2 قاشق چای خوری نمک
کروسان

طرز تهیه‌کروسان گردویی

کره‌و پنیر خامه‌ای را از قبل از یخچال خارج کرده‌و در دمای محیط قرار دهید تا کمی نرم شوند. کاسه‌مناسبی بردارید و شکر، نمک، کره‌و پنیر خامه‌ای را داخل آن بریزید و با هم زن برقی مخلوط نمایید تا کاملا یکدست شود.

در مرحله‌بعد آرد را اضافه‌کرده‌و به‌هم زدن ادامه‌دهید تا مواد مخلوط شده‌و خمیر درست شود. حالا خمیر را دو قسمت کرده‌و داخل کیسه‌فریزر قرار دهید و برای دو ساعت در یخچال نگهداری کنید.

بعد از دو ساعت خمیر را از یخچال بیرون آورده‌و روی یک سطح آرد پاشی شده‌قرار دهید. هر قسمت از خمیر را با وردنه‌باز کنید تا به‌شکل یک دایره‌پهن و نازک با قطر 30 سانتی متر درآید.

یک عدد تخم مرغ را در کاسه‌ای بشکنید و خوب هم بزنید تا باز شود ، سپس یک قاشق چایخوری آب به‌آن اضافه‌نمایید. با کمک یک قلمو از مخلوط تخم مرغ روی خمیر ها بمالید ، سپس شکر قهوه‌ای و گردو را با هم مخلوط کرده‌و روی آن ها بپاشید.

در ادامه‌یک چاقوی تیز بردارید و هر یک از خمیرها را به‌16 مثلث یک اندازه‌تبدیل کنید. هر مثلث را از قسمت پهن تر خمیر به‌طرف راس آن رول نمایید و داخل سینی فری که‌با کاغذ روغنی پوشانده‌اید بچینید و به‌کمک قلمو سطح کروسان ها را به‌تخم مرغ آغشته‌کنید.

کروسان های گردویی را برای نیم ساعت در فری که‌از قبل با دمای 170 درجه‌سانتی گراد گرم شده‌بپزید. بعد از اینکه‌سطح کروسان (Croissant) ها طلایی شد آن ها را از فر خارج کرده‌و روی توری بچینید تا خنک شوند.

کروسان گردویی

نکات تکمیلی در مورد کروسان

کروسان جزو نان و خمیر میباشد
زمان آماده‌سازی مواد اولیه‌و مایحتاج آن حدودا 25دقیقه‌
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30دقیقه‌میباشد .
کروسان را می‌توانید در وعده‌صبحانه‌- میان وعده‌- دسر - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه‌رمضان به‌عنوان افطار - میل کرد .
توجه‌نمایید مقدار مواد اولیه‌و دستور تهیه‌برای 6 نفر مناسب میباشد .

بیشتر بخوانید

ساده ترین آموزش درست کردن “شیرموز نسکافه”

ساده ترین آموزش درست کردن “شیرموز نسکافه”

طرز تهیه “شیرینی ساق عروس” به سبکی خوشمزه و متفاوت

طرز تهیه “شیرینی ساق عروس” به سبکی خوشمزه و متفاوت

آموزش درست کردن “سس مایونز” خانگی و سالم

آموزش درست کردن “سس مایونز” خانگی و سالم

“باقلوا”ی فوق العاده خوشمزه و بی نظیر + طرز تهیه آسان

“باقلوا”ی فوق العاده خوشمزه و بی نظیر + طرز تهیه آسان

روش تهیه دسر خوشمزه و مدرن “کرم موکا”

روش تهیه دسر خوشمزه و مدرن “کرم موکا”

نحوه درست کردن “ترشی هفت بیجار” فوری و بدون نیاز به گذشت زمان

نحوه درست کردن “ترشی هفت بیجار” فوری و بدون نیاز به گذشت زمان

آموزش تهیه خوشمزه ترین دسر “ژله شیر و موز”

آموزش تهیه خوشمزه ترین دسر “ژله شیر و موز”

طرز تهیه دسر مدرن و شیک “ترافل” شکلاتی + نکات

طرز تهیه دسر مدرن و شیک “ترافل” شکلاتی + نکات

بهترین “کیک قهوه” خانگی با طعمی خاص + طرز تهیه

بهترین “کیک قهوه” خانگی با طعمی خاص + طرز تهیه

طرز تهیه خوشمزه ترین “رولت زردآلو و پرتقال”

طرز تهیه خوشمزه ترین “رولت زردآلو و پرتقال”
مشاهده

مطالب بیشتر در شیرینی پزی

طرز تهیه خوشمزه ترین “فروماژ پرتقال” برای پذیرایی

طرز تهیه خوشمزه ترین “فروماژ پرتقال” برای پذیرایی

آموزش درست کردن خوش طعم ترین یخمک ایتالیایی هندوانه و زنجبیل

آموزش درست کردن خوش طعم ترین یخمک ایتالیایی هندوانه و زنجبیل

آموزش درست کردن کیک داغ و خوشمزه پای سیب

آموزش درست کردن کیک داغ و خوشمزه پای سیب

طرز تهیه آسان “شیرینی برشتوک” برای عصرانه

طرز تهیه آسان “شیرینی برشتوک” برای عصرانه

روش تهیه خوشمزه ترین “شکلات گردویی” با شکلات تلخ

روش تهیه خوشمزه ترین “شکلات گردویی” با شکلات تلخ

آموزش جالب درست کردن “ژله تخم مرغی”

آموزش جالب درست کردن “ژله تخم مرغی”

لذت بخش ترین “تیرامیسو” به همراه طرز تهیه خوشمزه آن

لذت بخش ترین “تیرامیسو” به همراه طرز تهیه خوشمزه آن

آموزش درست کردن دمنوش جنگی برای روزهای زمستانی

آموزش درست کردن دمنوش جنگی برای روزهای زمستانی

دستور تهیه دمنوش آرامش بخش گل گاوزبان و سنبل الطیب

دستور تهیه دمنوش آرامش بخش گل گاوزبان و سنبل الطیب

روش تهیه و دم کردن “چای کویتی” خوش طعم

روش تهیه و دم کردن “چای کویتی” خوش طعم

مطالب مرتبط

طرز تهیه “نان گردویی” به همراه نکات خوشمزه شدن

طرز تهیه “نان گردویی” به همراه نکات خوشمزه شدن

طرز تهیه “پای کدو تنبل گردویی” با سس دولسه دلچه

طرز تهیه “پای کدو تنبل گردویی” با سس دولسه دلچه

پخت آسان“بیسکویت گردویی” ایتالیایی

پخت آسان“بیسکویت گردویی” ایتالیایی

آموزش درست کردن “بستنی گردویی” خوشمزه خانگی

آموزش درست کردن “بستنی گردویی” خوشمزه خانگی

طرز تهیه انواع شیرینی های پرطرفدار برای عید نوروز

طرز تهیه انواع شیرینی های پرطرفدار برای عید نوروز

طرز تهیه دسر خوشمزه “براونی قهوه ای گردویی”

طرز تهیه دسر خوشمزه “براونی قهوه ای گردویی”

روش تهیه خوشمزه ترین “شکلات گردویی” با شکلات تلخ

روش تهیه خوشمزه ترین “شکلات گردویی” با شکلات تلخ

طرز تهیه “کلمپه کرمان” خانگی بسیار ترد و خوشمزه

طرز تهیه “کلمپه کرمان” خانگی بسیار ترد و خوشمزه

“بیسکوییت های جو انجیری” چگونه و با چه موادی تهیه می شود؟

“بیسکوییت های جو انجیری” چگونه و با چه موادی تهیه می شود؟

طرز تهیه کیک های شکلاتی گردویی

طرز تهیه کیک های شکلاتی گردویی

آموزش درست کردن نان خانگی پیتا

آموزش درست کردن نان خانگی پیتا

طرز تهیه “کالزون گوشت” یک غذای لذیذ و خوشمزه

طرز تهیه “کالزون گوشت” یک غذای لذیذ و خوشمزه

نحوه درست کردن “کلوچه خرما و گردو” خوشمزه خانگی

نحوه درست کردن “کلوچه خرما و گردو” خوشمزه خانگی

آموزش درست کردن “شیاچیاتای پیاز”

آموزش درست کردن “شیاچیاتای پیاز”

طرز تهیه “مَدلِن” های کوچک و خوشمزه خانگی به صورت مرحله به مرحله

طرز تهیه “مَدلِن” های کوچک و خوشمزه خانگی به صورت مرحله به مرحله

آموزش آسان درست کردن پیتزا صبحانه

آموزش آسان درست کردن پیتزا صبحانه

طرز تهیه کیک چند لایه اسپارتاک خونگی بسیار خوشمزه

طرز تهیه کیک چند لایه اسپارتاک خونگی بسیار خوشمزه

“کادایف گردویی” خوشمزه به همراه دستور تهیه

“کادایف گردویی” خوشمزه به همراه دستور تهیه

طرز تهیه شیرینی پر طرفدار “براونی گردویی” با سس کارامل

طرز تهیه شیرینی پر طرفدار “براونی گردویی” با سس کارامل

براونی قهوه گردویی + آموزش درست کردن براونی قهوه گردویی

براونی قهوه گردویی + آموزش درست کردن براونی قهوه گردویی