
- 230 گرم کره
- 1/2 پیمانهشکر قهوه ای
- 230 گرم پنیر خامهای
- 2 قاشق غذاخوری شکر
- 2 پیمانهآرد
- 1 عدد بزرگ تخم مرغ
- 1 پیمانهگردو
- 1/2 قاشق چای خوری نمک
کرهو پنیر خامهای را از قبل از یخچال خارج کردهو در دمای محیط قرار دهید تا کمی نرم شوند. کاسهمناسبی بردارید و شکر، نمک، کرهو پنیر خامهای را داخل آن بریزید و با هم زن برقی مخلوط نمایید تا کاملا یکدست شود.
در مرحلهبعد آرد را اضافهکردهو بههم زدن ادامهدهید تا مواد مخلوط شدهو خمیر درست شود. حالا خمیر را دو قسمت کردهو داخل کیسهفریزر قرار دهید و برای دو ساعت در یخچال نگهداری کنید.
بعد از دو ساعت خمیر را از یخچال بیرون آوردهو روی یک سطح آرد پاشی شدهقرار دهید. هر قسمت از خمیر را با وردنهباز کنید تا بهشکل یک دایرهپهن و نازک با قطر 30 سانتی متر درآید.
یک عدد تخم مرغ را در کاسهای بشکنید و خوب هم بزنید تا باز شود ، سپس یک قاشق چایخوری آب بهآن اضافهنمایید. با کمک یک قلمو از مخلوط تخم مرغ روی خمیر ها بمالید ، سپس شکر قهوهای و گردو را با هم مخلوط کردهو روی آن ها بپاشید.
در ادامهیک چاقوی تیز بردارید و هر یک از خمیرها را به16 مثلث یک اندازهتبدیل کنید. هر مثلث را از قسمت پهن تر خمیر بهطرف راس آن رول نمایید و داخل سینی فری کهبا کاغذ روغنی پوشاندهاید بچینید و بهکمک قلمو سطح کروسان ها را بهتخم مرغ آغشتهکنید.
کروسان های گردویی را برای نیم ساعت در فری کهاز قبل با دمای 170 درجهسانتی گراد گرم شدهبپزید. بعد از اینکهسطح کروسان (Croissant) ها طلایی شد آن ها را از فر خارج کردهو روی توری بچینید تا خنک شوند.
کروسان جزو نان و خمیر میباشد
زمان آمادهسازی مواد اولیهو مایحتاج آن حدودا 25دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30دقیقهمیباشد .
کروسان را میتوانید در وعدهصبحانه- میان وعده- دسر - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماهرمضان بهعنوان افطار - میل کرد .
توجهنمایید مقدار مواد اولیهو دستور تهیهبرای 6 نفر مناسب میباشد .