
- خامهٔ غلیظ 2 پیمانه
- آب 2 قاشق غذاخوری
- نمک کمی
- شکر ½ پیمانه
درست کردن این کرم خوشمزهبسیار آسان بودهو کاربردهای زیادی دارد، میتوانید این کرم را بهعنوان سس روی کیک ها سرو کنید و یا اینکهبعد از سرد شدن بهعنوان دسر شکلاتی میل نمایید.
برای درست کردن آن ابتدا شکر و آب را داخل تابهای ریختهروی حرارت قرار دهید تا بجوشد.
شکر را خوب هم بزنید تا نسوزد و تهنگیرد ، زمانی کهشکر غلیظ و کاراملی شد زیر شعلهرا خاموش کردهخامهرا اضافهکنید و خوب مخلوط کنید.
تابهرا مجدد روی حرارت گذاشتهو هم بزنید ، بعد از یک دقیقهنمک را افزودهو تابهرا از روی حرارت بردارید.
تا کرم گرم است آن را روی کیک بریزید، اما اگر میخواهید از آن بهعنوان دسر استفادهنمایید باید اجازهدهید خنک شود.
کرم را بعد از خنک شدن در ظرفهای پذیرایی بکشید و در یخچال بگذارید تا سرد شود.
خامهکاراملی جزو دسر - کرم و موس میباشد
زمان آمادهسازی مواد اولیهو مایحتاج آن حدودا 1 ساعت و
خامهکاراملی را میتوانید در وعدهدسر - سرو کنید .