بیشتر بخوانید

طرز تهیه “خورش مرغ ترش” گیلانی

طرز تهیه “خورش مرغ ترش” گیلانی

“کوکو سبزی” : روش درست کردن همراه با نکات تکمیلی

“کوکو سبزی” : روش درست کردن همراه با نکات تکمیلی

طرز تهیه “ترشی کلم قرمز”خانگی و خوش رنگ

طرز تهیه “ترشی کلم قرمز”خانگی و خوش رنگ

دستور تهیه “کوفته مرغ” + نکات مهم

دستور تهیه “کوفته مرغ” + نکات مهم

طرز تهیه سمبوسه خانگی مرحله به مرحله با عکس

طرز تهیه سمبوسه خانگی مرحله به مرحله با عکس

طرزتهیه “اسپاگتی قرمز” خوشرنگ و خوشمزه

طرزتهیه “اسپاگتی قرمز” خوشرنگ و خوشمزه

طرز تهیه “پاستا با مرغ”

طرز تهیه “پاستا با مرغ”

طرز تهیه “خورش گوجه سبز”

طرز تهیه “خورش گوجه سبز”

طرز تهیه “خوراک ماهیچه”با طعمی باورنکردنی

طرز تهیه “خوراک ماهیچه”با طعمی باورنکردنی

طرز تهیه پاپ کورن جوجه

طرز تهیه پاپ کورن جوجه
نکاتی برای یک خورش خوش آب و رنگ
نکاتی مهم برای این که خورشی جا افتاده و خوش رنگ و لعابی داشته باشید.

نکته‌های خورش خوشمزه

خورش قیمه از غذاهای قدیمی و بسیار خوشمزه‌ایرانی است. خورشی که‌با روش های مختلف تهیه‌می‌شود و به‌خوشمزگی و خوش آب و رنگ بودن شهرت دارد. پیاز، لپه و گوشت از محتویات این خورش محسوب می‌شود.

خورش بی گوشت
بعضی از خانم ها خورش قیمه‌را با گوشت چرخ کرده‌درست می‌کنند. تهیه‌خورش به این روش به‌زمان کمتری برای پخت نیاز دارد، چون گوشت چرخ کرده‌زودتر می‌پزد. بعضی کدبانوها هم از ریختن هرگونه‌گوشت خودداری کرده‌و از قارچ به‌جای گوشت استفاده‌می‌کنند. یادتان باشد چنین تغییراتی در پخت غذاها باید با ذائقه‌افراد خانواده‌جور دربیاید وگرنه‌ممکن است زحمات تان هدر رود.

چاشنی ها
به‌هر حال بعد از این که‌گوشت و لپه‌کاملا پخته‌شد، نوبت نمک و فلفل است. یادتان باشد اگر غذا گوشتی است، در خاتمه‌و بعد از پخت گوشت نمک آن را بریزید.
حالا نوبت ترشی خورش است. شما می‌توانید برای این کار از لیموعمانی استفاده‌کنید به‌این ترتیب که‌تعدادی لیمو عمانی را داخل کاسه‌آب ولرم ریخته‌و بگذارید مدت دو ساعت بماند تا تلخی پوست آن گرفته‌شود. بعد لیموها را سوراخ کرده‌و داخل خورش بریزید. البته‌می‌توانید به‌جای لیمو عمانی از آبلیمو یا آبغوره هم استفاده‌کنید. اگر گردغوره‌هم داشته‌باشید می‌توانید درون خورش از آن استفاده‌کنید.

سیب زمینی یا بادمجان؟

همه‌ما می‌دانیم خورش قیمه‌هم با سیب زمینی سرخ کرده‌و هم با بادمجان سرخ شده‌تهیه‌می‌شود که‌در این صورت به‌آن قیمه‌بادمجان می‌گوییم. اگر می‌خواهید خورش را با بادمجان تهیه‌کنید، نیم ساعت قبل از پخت کامل غذا، بادمجان های سرخ کرده‌را که‌البته‌بهتر است تازه‌باشد، داخل خورش بریزید و بگذارید با خورش کمی بجوشد، ولی اگر مایلید قیمه‌سیب زمینی برای خانواده‌درست کنید، سیب زمینی را خلالی خرد کرده‌و مدت نیم ساعت درون آب سرد و نمک بگذارید. بعد از این مدت سیب زمینی ها را درون آبکش بریزید و بعد از این که‌آب آن گرفته‌شد، روغن را نیمه‌داغ کرده‌و سیب زمینی ها را سرخ کنید. بعد از این کار می‌توانید آنها را به‌خورش اضافه‌کرده‌و بعد از ده‌دقیقه‌شعله‌اجاق را خاموش کنید چون غذای شما آماده‌است. اغلب بچه‌ها علاقه‌زیادی به‌سیب زمینی سرخ کرده دارند، برای همین نیمی از سیب زمینی را داخل خورش بریزید و نیم دیگر را همان طور سر سفره‌بیاورید تا بچه‌ها با ذوق و شوق آنها را نوش جان کنند.

 

بیشتر بخوانید

طرز تهیه “پیتزای ماکارونی با سبزیجات”

طرز تهیه “پیتزای ماکارونی با سبزیجات”

چگونه “آش زمستانی” جا افتاده درست کنیم ؟ ; طرز تهیه کامل

چگونه “آش زمستانی” جا افتاده درست کنیم ؟ ; طرز تهیه کامل

“جوجه کباب” جاافتاده رستورانی چگونه درست می شود ؟

“جوجه کباب” جاافتاده رستورانی چگونه درست می شود ؟

طرز تهیه “کباب تابه ای سیخی” با روشی جدید و خوشمزه

طرز تهیه “کباب تابه ای سیخی” با روشی جدید و خوشمزه

طرز تهیه کباب برگ

طرز تهیه کباب برگ

طرز تهیه “فیله کباب” گو.سفندی ترد و خوشمزه

طرز تهیه “فیله کباب” گو.سفندی ترد و خوشمزه

طرز تهیه “ماهی شکم پر” بدون فر و لذیذ

طرز تهیه “ماهی شکم پر” بدون فر و لذیذ

طرز تهیه “کشمش پلو” ماهی لاری

طرز تهیه “کشمش پلو” ماهی لاری

طرز تهیه رول مارچوبه و لازانیا

طرز تهیه رول مارچوبه و لازانیا

طرزتهیه “قارچ شکم پر” مجلسی و خوشمزه

طرزتهیه “قارچ شکم پر” مجلسی و خوشمزه
مشاهده

مطالب بیشتر در غذاهای ایرانی

طرز تهیه فلافل برای افطاری بسیار خوشمزه و جذاب

طرز تهیه فلافل برای افطاری بسیار خوشمزه و جذاب

طرز تهیه “آش کشک” و جعفری

طرز تهیه “آش کشک” و جعفری

طرز تهیه “فرنی فشکل”دسر مخصوص گیلانی ها

طرز تهیه “فرنی فشکل”دسر مخصوص گیلانی ها

طرز تهیه “قلقلی هندی” در سس مخصوص

طرز تهیه “قلقلی هندی” در سس مخصوص

طرز تهیه “چیکن استریپس”

طرز تهیه “چیکن استریپس”

طرز تهیه کامل “خورشت فسنجان” جا افتاده با مرغ

طرز تهیه کامل “خورشت فسنجان” جا افتاده با مرغ

دستور تهیه “ماکارونی با سویا” خانگی خوشمزه

دستور تهیه “ماکارونی با سویا” خانگی خوشمزه

طرز تهیه غذای جنوبی “قلیه ماهی”

طرز تهیه غذای جنوبی “قلیه ماهی”

طرز تهیه “میگو پفکی” + نکات تکمیلی

طرز تهیه “میگو پفکی” + نکات تکمیلی

طرز تهیه مرغ بریان خانگی در فر

طرز تهیه مرغ بریان خانگی در فر

مطالب مرتبط

طرز تهیه “خورش قیمه با قارچ” بدون گوشت

طرز تهیه “خورش قیمه با قارچ” بدون گوشت

طرز تهیه “خورش تره” با گوشت ، یک رقیب جدی برای قورمه سبزی

طرز تهیه “خورش تره” با گوشت ، یک رقیب جدی برای قورمه سبزی

سبک خاص درست کردن “خورش قیمه” فوق العاده خوشمزه

سبک خاص درست کردن “خورش قیمه” فوق العاده خوشمزه

طرز تهیه طرز تهیه “خورش خلال کرمانشاه”

طرز تهیه طرز تهیه “خورش خلال کرمانشاه”

طرز تهیه “خورش قیمه آلو”

طرز تهیه “خورش قیمه آلو”

دستور آشپزی “خورش گوشت و خرما”

دستور آشپزی “خورش گوشت و خرما”

طرز تهیه “مجی خورش” غذای محلی شمالی ها

طرز تهیه “مجی خورش” غذای محلی شمالی ها

طرز تهیه “خورش میگو” با طعمی فوق العاده

طرز تهیه “خورش میگو” با طعمی فوق العاده

طرز تهیه “خورش بوقلمون” با فوت و فن خاص جا افتادن

طرز تهیه “خورش بوقلمون” با فوت و فن خاص جا افتادن

طرز تهیه بی نظیر “خورش لوبیا سبز” خوشمزه با سویا

طرز تهیه بی نظیر “خورش لوبیا سبز” خوشمزه با سویا

طرز تهیه “خورش دال عدس” با مرغ خوزستانی

طرز تهیه “خورش دال عدس” با مرغ خوزستانی

طرز تهیه “خورش ملاقورمه شمالی”

طرز تهیه “خورش ملاقورمه شمالی”

طرز تهیه “خورش دختر لوس”

طرز تهیه “خورش دختر لوس”

نحوه درست کردن خورش غوره مسما گیلانی با طعم متفاوت و بی نظیر

نحوه درست کردن خورش غوره مسما گیلانی با طعم متفاوت و بی نظیر

طرز تهیه “خورش نخودفرنگی با مرغ”

طرز تهیه “خورش نخودفرنگی با مرغ”

طرز تهیه “خورش سیب” خوشمزه و دلچسب لرستان

طرز تهیه “خورش سیب” خوشمزه و دلچسب لرستان

طرز تهیه “خورش فسنجان” گیلانی

طرز تهیه “خورش فسنجان” گیلانی

دستور پخت خورش “قیمه سیب زمینی” مجلسی

دستور پخت خورش “قیمه سیب زمینی” مجلسی

شام چی درست کنم؟(شام سبک و سریع و خوشمزه)

شام چی درست کنم؟(شام سبک و سریع و خوشمزه)

طرز تهیه خورشت بادمجان مجلسی با گوشت

طرز تهیه خورشت بادمجان مجلسی با گوشت