بیشتر بخوانید

طرز تهیه رولت فرانسوی برای صبحانه

طرز تهیه رولت فرانسوی برای صبحانه

طرز تهیه “کبه عربی” برشته و پرطرفدار

طرز تهیه “کبه عربی” برشته و پرطرفدار

طرز تهیه “پلو پاکستانی”

طرز تهیه “پلو پاکستانی”

طرز تهیه “پیتزا نیویورکی”

طرز تهیه “پیتزا نیویورکی”

روش تهیه فیله سالمون شب عید

روش تهیه فیله سالمون شب عید

طرز تهیه ( پینجوی مرغ ) “جوجه کباب اسپانیایی”

طرز تهیه ( پینجوی مرغ ) “جوجه کباب اسپانیایی”

طرز تهیه کباب گوشت اسپانیایی

طرز تهیه کباب گوشت اسپانیایی

طرز تهیه “تالیاتلی” با ژامبون

طرز تهیه “تالیاتلی” با ژامبون

طرز تهیه “گوشت قلقلی” مغزدار یونانی بسیار لذیذ

طرز تهیه “گوشت قلقلی” مغزدار یونانی بسیار لذیذ

طرز تهیه تصویری چیکن ساتای

طرز تهیه تصویری چیکن ساتای
طرز تهیه “کباب چوبی دودی” با طعم بسیار عالی
این کباب ها در عرض کمتر از نیم ساعت تهیه می شوند و طعم بسیار عالی دارند. گوشت قلقلی که روی زغال و در سیخ های چوبی تهیه می شود و برای وعده ناهار مناسب است.

مواد لازم برای کباب چوبی دودی

  • پاپریکا دودی :یک قاشق غذاخوری 
  • پودر سیر:یک قاشق چایخوری 
  •  پودر پیاز :یک قاشق چایخوری
  • فلفل سیاه :یک قاشق چایخوری 
  • گوشت چرخ کرده‌مخلوط :یک کیلو و 400 گرم 
  • نان تورتیلا :16 عدد
  • نمک :به‌اندازه‌لازم
کباب

طرز تهیه کباب چوبی دودی

ابتدا سیخ ها را در آب سرد قرار دهید تا هنگام طبخ  نسوزد.

گوشت را با پودر پیاز و سیر مخلوط کرده‌و فلفل ، نمک و پاپریکای دودی را بریزید و خوب ورز دهید.

دستان خود را کمی مرطوب کرده‌و مواد را به‌شکل گلوله‌هایی اندازه‌گردو درآورید.

سپس آن ها را کمی پهن کرده‌و به‌سیخ بزنید و کباب کنید.

داخل هر بشقاب یک تکه‌نان ترتیلا قرار داده‌و روی آن دو سیخ کباب بگذارید.

در صورت تمایل با چند برگ ریحان تزیین کرده‌و با نان ترتیلا میل نمایید.

کباب چوبی

نکات تکمیلی در مورد کباب چوبی دودی

کباب چوبی دودی جزو غذای ملل - سایر میباشد
زمان آماده‌سازی مواد اولیه‌و مایحتاج آن حدودا 20دقیقه‌
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 15دقیقه‌میباشد .
کباب چوبی دودی را می‌توانید در وعده‌نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه‌رمضان به‌عنوان سحری - افطار - میل کرد .
توجه‌نمایید مقدار مواد اولیه‌و دستور تهیه‌برای 6 نفر مناسب میباشد .

بیشتر بخوانید

دستور تهیه “پیتزا نیویورکی”

دستور تهیه “پیتزا نیویورکی”

طرز تهیه “پیتزا مخلوط” خانگی + نکات تهیه

طرز تهیه “پیتزا مخلوط” خانگی + نکات تهیه

طرز تهیه “اسپاگتی ایتالیایی”

طرز تهیه “اسپاگتی ایتالیایی”

طرز تهیه سریع و خوشمزه “بورقی ترکیه”

طرز تهیه سریع و خوشمزه “بورقی ترکیه”

دستور پخت “مرغ تنوری ایتالیایی” با پاستا به روشی مخصوص

دستور پخت “مرغ تنوری ایتالیایی” با پاستا به روشی مخصوص

طرز تهیه خوراک “جوجه چینی” خوشمزه + نکات ایده آل

طرز تهیه خوراک “جوجه چینی” خوشمزه + نکات ایده آل

طرز تهیه ماهی کبابی با سس اسپانیایی

طرز تهیه ماهی کبابی با سس اسپانیایی

طرز تهیه ماکارونی ایتالیایی

طرز تهیه ماکارونی ایتالیایی

طرز تهیه “تاگوی میگو” یک غذای خوشمزه مکزیکی

طرز تهیه “تاگوی میگو” یک غذای خوشمزه مکزیکی

طرز تهیه مرغ بلغاری

طرز تهیه مرغ بلغاری
مشاهده

مطالب بیشتر در غذاهای خارجی

طرز تهیه کباب یونانی

طرز تهیه کباب یونانی

طرز تهیه کامل “ذرت مکزیکی” با طعمی فوق العاده بی نظیر

طرز تهیه کامل “ذرت مکزیکی” با طعمی فوق العاده بی نظیر

طرز تهیه “املت ایتالیایی”

طرز تهیه “املت ایتالیایی”

طرز تهیه کامل “شنیسل مرغ” با طعمی ماندگار و خوشمزه

طرز تهیه کامل “شنیسل مرغ” با طعمی ماندگار و خوشمزه

طرز تهیه “پیراشکی لهستانی”

طرز تهیه “پیراشکی لهستانی”

طرز تهیه “کوبه عربی” یک غذای متفاوت و متناسب با ذائقه ایرانی

طرز تهیه “کوبه عربی” یک غذای متفاوت و متناسب با ذائقه ایرانی

طرز تهیه “چیکن استراگانف”

طرز تهیه “چیکن استراگانف”

طرز تهیه “اشترودل گوشت”

طرز تهیه “اشترودل گوشت”

طرز تهیه “نودل اسفناج”

طرز تهیه “نودل اسفناج”

“خوراک مرغ ایتالیایی” خوشمزه و نحوه پختن آن

“خوراک مرغ ایتالیایی” خوشمزه و نحوه پختن آن

مطالب مرتبط

طرز تهیه کباب تتالی غذای محلی اراک

طرز تهیه کباب تتالی غذای محلی اراک

طرز تهیه “کباب چوبی” ویتنامی با یک سس لذیذ

طرز تهیه “کباب چوبی” ویتنامی با یک سس لذیذ

طرز تهیه “کباب چوبی با فلفل سبز” با طعمی متفاوت

طرز تهیه “کباب چوبی با فلفل سبز” با طعمی متفاوت

طرز تهیه جدید “کباب کوبیده” با طعم ترخون

طرز تهیه جدید “کباب کوبیده” با طعم ترخون

طعم متفاوت “کباب قلقلی با ورقه بادمجان” با طرز تهیه

طعم متفاوت “کباب قلقلی با ورقه بادمجان” با طرز تهیه

طرز تهیه کباب لقمه ترکیه ای

طرز تهیه کباب لقمه ترکیه ای

طرز تهیه “کباب تابه ای سیخی” با روشی جدید و خوشمزه

طرز تهیه “کباب تابه ای سیخی” با روشی جدید و خوشمزه

طرز تهیه “کباب بلدرچین” با طعمی بسیار دلچسب

طرز تهیه “کباب بلدرچین” با طعمی بسیار دلچسب

طرز تهیه “کباب زردک” با طعم ملس ترش و شیرین

طرز تهیه “کباب زردک” با طعم ملس ترش و شیرین

طرز تهیه دونر کباب مخصوص خانگی با طعمی بی نظیر

طرز تهیه دونر کباب مخصوص خانگی با طعمی بی نظیر

طرز تهیه “کباب مخلوط” مرواریدی با بادمجان

طرز تهیه “کباب مخلوط” مرواریدی با بادمجان

طرز تهیه “کباب گوشت شتر مرغ” حرفه ای

طرز تهیه “کباب گوشت شتر مرغ” حرفه ای

طرز تهیه “کباب حلزونی” گوشت و مرغ به صورت مرحله به مرحله

طرز تهیه “کباب حلزونی” گوشت و مرغ به صورت مرحله به مرحله

طرز تهیه “کباب شترمرغ” یک غذای لذید و دلچسب

طرز تهیه “کباب شترمرغ” یک غذای لذید و دلچسب

طرز تهیه “کباب کوبیده مرغ با سس هندی”

طرز تهیه “کباب کوبیده مرغ با سس هندی”

طرز تهیه کباب برگ

طرز تهیه کباب برگ

طرز تهیه نرمترین “کباب شیشلیک” شاندیزی

طرز تهیه نرمترین “کباب شیشلیک” شاندیزی

طرز تهیه کباب بادمجان با گوشت

طرز تهیه کباب بادمجان با گوشت

طرز تهیه “فیش کباب” با چاشنی جعفری بسیار خوشمزه و مقوی

طرز تهیه “فیش کباب” با چاشنی جعفری بسیار خوشمزه و مقوی

طرز تهیه “کباب برگ گوسفندی” مخصوص با نکات تهیه

طرز تهیه “کباب برگ گوسفندی” مخصوص با نکات تهیه