بیشتر بخوانید

کامل ترین دستور تهیه چیپس آلو

کامل ترین دستور تهیه چیپس آلو

دستور تهیه ساده و لذیذ پخت مربای بهارنارنج

دستور تهیه ساده و لذیذ پخت مربای بهارنارنج

“لواشک انار و به” خانگی را چگونه درست کنیم؟

“لواشک انار و به” خانگی را چگونه درست کنیم؟

طعم فوق العاده ترشی خیار شکم پر با این دستور تهیه

طعم فوق العاده ترشی خیار شکم پر با این دستور تهیه

روش درست کردن “خیارشور” فوری در منزل

روش درست کردن “خیارشور” فوری در منزل

آموزش تهیه مرحله به مرحله بستنی هندوانه

آموزش تهیه مرحله به مرحله بستنی هندوانه

روش تهیه “مربای گردو” با متفاوت ترین طعم

روش تهیه “مربای گردو” با متفاوت ترین طعم

کامل ترین دستور تهیه “ترشی خیار چنبر” و ترشی بادمجون

کامل ترین دستور تهیه “ترشی خیار چنبر” و ترشی بادمجون

فوت و فن ساخت فر دستی در خانه

فوت و فن ساخت فر دستی در خانه

افزایش میل جنسی با تهیه “مربای شقاقل”

افزایش میل جنسی با تهیه “مربای شقاقل”
ساده ترین روش درست کردن “کالباس” در خانه
طرز تهیه “کالباس” در خانه شانس مصرف این ماده غذایی را به طور سالم و مغذی برای اعضای خانواده فراهم می کند چرا که با استفاده از گوشت سالم و مرحله تهیه مطمئن می توانید از ان استفاده کنید.

مواد لازم برای درست کردن کالباس خانگی

  • مرغ :1 عدد متوسط
  • سیردرشت:3 تا 4 حبه
  • باقلا یا مغز پسته سبزخام :1 ق غ
  • هویج پخته‌و خرد شده:یک و نیم  ق غ 
  • مغز نان ساندویجی خرد شده:3 ق غ
  • نمک ، فلفل سیاه و قرمز به‌همراه‌سایر ادویه‌جات:به‌میزان دلخواه

طرز تهیه‌کالباس در خانه

طرز تهیه‌کالباس در خانه

مرغ را تمیز کنید و چربی و استخوان آن را جدا کنید و گوشت آن را به‌قطعه‌های  کوچکتر تکه‌کنید و با چرخ گوشت 2 بار چرخ کنید.

 مغز نان ساندویچی یا همان نان باگت را هم در کمی آب خیس کنید و به‌همراه‌مقداری نمک و ادویه‌های دلخواه‌، سیر رنده‌شده‌با گوشت مرغ چرخ شده‌مخلوط کنید و با دست ورز دهید تا همه‌مواد به‌خورد هم بروند.

در مرحله‌بعد اگر بخواهیدبرش کالباس رنگی و زیباتر جلوه‌کند میتوانید از هویج و باقالی یا پسته‌خام در لابه‌لای گوشت  کالباس استفاده‌کنید .چون وجود هویج و پسته‌تاثیری در مزه‌کالباس ندارد و فقط برای زیبا کردن آن استفاده‌میشود.

سپس روی یک سطح صاف سلفون را باز کنید و مخلوط گوشت و ادویه‌جات را روی آن پهن کنید و هویج پخته‌شده‌را به‌همراه‌باقالی یا پسته‌خام لای گوشت مرغ بریزید و با گوشت روی آن را پر کنید طوری که‌دیواره‌کالباس با گوشت بسته‌شده‌باشد.

طرز تهیه‌کالباس در منزل

سلفون باز شده‌را با کمک دست روی گوشت برگردانید و گوشت را به‌همراه‌سلفون رول کنید .دقت کنید هنگام رول کردن حباب هوا در داخل آن نماند و با فشار دست آن ها را خارج کنید و طوری گوشت را پهن کنید که‌از دو طرف جای گره‌زدن داشته‌باشد. سعی کنید به‌اندازه‌ای از سلفون استفاده‌کنید که‌3 الی 4 دور بتوانید دور گوشت رولکنید. .دو طرف آن را هم میتوانید با سیم های گلسازی یا بسته‌بندی و یا گره‌زدن محکم ببندید .طوری آن را فشرده‌کنید که‌وقتی با انگشت روی آن فشار میدهید سفت باشد.

در ظرف بزرگی که‌حجم کالباس به‌راحتی در آن جای بگیرد و به‌اندازه‌2 سانت بیشتر از اندازه‌کالباس آب جای بگیرد آب بریزید و روی حرارت قرار دهید تا آب بجوش بیاید.سپس کالباس را داخل آن قرار دهید تا به‌مدت 1 ساعت و نیم کالباس  پخته‌شود.

طرز تهیه‌کالباس در خانگی

کالباس پخته‌شده‌را بعد از کمی سرد شدن  داخل یخچال قرار دهید تا کاملا سرد شود .چون اگر کالباس گرم باشد هنگام برش زدن ریش ریش میشود.

راز خوشمزه‌تر شدن کالباس :

  1. شما میتوانید از قارچ،هویج،پسته‌،بادام ، باقالا سبز خام یا هر افزودنی دلخواه‌دیگری در مرحله‌آخر استفاده‌کنیدچون در طعم و مزه‌کالباس تاثیری ندارد و فقط برای زیبایی کالباس استفاده‌میشود. 
  2. برای اینکه‌کالباس خوب منسجم شود رول های آن را محکم تر بپیچید و سر آن را خوب و محکم ببندید.
  3.  آب را بگذارید داخل فریزر و به‌مرحله‌یخ زدن که‌رسید بیرون بیاورید و هم بزنید و دوباره‌داخل فریزر بگذارید تا یک حالت آب و یخ درست شودمثل یخ در بهشت و یا آب و یخ پودری را میتوانید با گوشت کوب برقی درست کنید.
  4. در هنگام ورز دادن خمیر اگر مایه‌خمیر کمی شل باشد میتوانید به‌آن کمی نشاسته یا آرد اضافه‌کنید.
  5. برای اینکه‌بافت کالباس از هم جدا نشوند منتظر بمانید تا کالباس کاملا سرد شود و بعد برش بزنید .
  6. میزان استفاده‌از سیر بسته‌به‌ذائقه‌افراد می‌تواند بیشتر باشد.بجای سیر از پودر سیر هم میتوانید استفاده‌کنید.
  7. از فلفل سیاه‌به‌جای فلفل سفید هم می‌توانید استفاده‌کنید.
  8. در هنگام استفاده‌از گوشت قرمز در تهیه‌ی کالباس باید گوشت را بخار پز کنید.
  9. اگر بخواهید در کالباس از پسته‌استفاده‌کنید باید حتما پسته‌را از شب قبل در آب خیس کنید.

نکات تکمیلی در مورد کالباس

کالباس جزو ساندویچ میباشد
زمان آماده‌سازی مواد اولیه‌و مایحتاج آن حدودا 1 ساعت و
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت و 30دقیقه‌میباشد .
کالباس را می‌توانید در وعده‌نهار - میان وعده‌- شام - پیش غذا - سرو کنید .
توجه‌نمایید مقدار مواد اولیه‌و دستور تهیه‌برای 4 نفر مناسب میباشد .

بیشتر بخوانید

تکنیک های درست کردن مربای پوست پسته خوش طعم و بی نظیر

تکنیک های درست کردن مربای پوست پسته خوش طعم و بی نظیر

نکات تکمیلی بهترین روش پخت غذاهای نذری محرم

نکات تکمیلی بهترین روش پخت غذاهای نذری محرم

ساده ترین روش درست کردن “کالباس” در خانه

ساده ترین روش درست کردن “کالباس” در خانه

سری دوم بهترین روش پخت غذاهای نذری محرم

سری دوم بهترین روش پخت غذاهای نذری محرم

نحوه درست کردن چند شور و ترشی خوشمزه

نحوه درست کردن چند شور و ترشی خوشمزه

آموزش تهیه “شوید پلو با میگو” با روش ساده و عالی

آموزش تهیه “شوید پلو با میگو” با روش ساده و عالی

طرز تهیه یک “کوکوی مرغ و سبزیجات” فوق العاده خوشمزه

طرز تهیه یک “کوکوی مرغ و سبزیجات” فوق العاده خوشمزه

با این تکنیک ها باگت تخم مرغی را به راحتی درست کنید!

با این تکنیک ها باگت تخم مرغی را به راحتی درست کنید!

خوشمزه ترین طرز تهیه “رولت بادمجان” با مرغ با طعم فوق العاده

خوشمزه ترین طرز تهیه “رولت بادمجان” با مرغ با طعم فوق العاده

نحوه درست کردن سس آواکادو برای سالاد و چیپس

نحوه درست کردن سس آواکادو برای سالاد و چیپس
مشاهده

مطالب بیشتر در گوناگون

آموزش درست کردن “مربای گلابی” خاص و خوشمزه

آموزش درست کردن “مربای گلابی” خاص و خوشمزه

دستور تهیه “سس رژیمی فرانسوی” بدون روغن

دستور تهیه “سس رژیمی فرانسوی” بدون روغن

طرز تهیه “ترشی بادمجان” شکم پر فوق العاده خوش طعم و پرطرفدار

طرز تهیه “ترشی بادمجان” شکم پر فوق العاده خوش طعم و پرطرفدار

“لواشک کیوی” خوشمزه و خانگی همراه با دستور تهیه کامل

“لواشک کیوی” خوشمزه و خانگی همراه با دستور تهیه کامل

طعم فوق العاده خیارشور با این طرز تهیه بی نظیر

طعم فوق العاده خیارشور با این طرز تهیه بی نظیر

طرز تهیه “زولبیا و بامیه” درخانه با نکات و تصاویر

طرز تهیه “زولبیا و بامیه” درخانه با نکات و تصاویر

نحوه درست کردن ترشی رنگارنگ فلفل دلمه ای با طعم متفاوت

نحوه درست کردن ترشی رنگارنگ فلفل دلمه ای با طعم متفاوت

کامل ترین طرز تهیه ترشی نازخاتون شمالی با آبغوره

کامل ترین طرز تهیه ترشی نازخاتون شمالی با آبغوره

طرز تهیه ماست خانگی خوشمزه

طرز تهیه ماست خانگی خوشمزه

راز و رمز درست کردن یک “فسنجان” خوشرنگ و خوشمزه

راز و رمز درست کردن یک “فسنجان” خوشرنگ و خوشمزه

مطالب مرتبط

طرز تهیه “ساندویچ کالباس” و شاهی ساده اماخوشمزه

طرز تهیه “ساندویچ کالباس” و شاهی ساده اماخوشمزه

طرز تهیه “کوکوی کالباس” با طعمی متفاوت و مجلسی

طرز تهیه “کوکوی کالباس” با طعمی متفاوت و مجلسی

طرز تهیه فینگر فود رول کالباس

طرز تهیه فینگر فود رول کالباس

“اسنک کالباس” خوشمزه با نکات و طرز تهیه بی نظیر

“اسنک کالباس” خوشمزه با نکات و طرز تهیه بی نظیر

دانستنی های جالب از تاریخچه سوسیس و کالباس

دانستنی های جالب از تاریخچه سوسیس و کالباس

تولید سوسیس و کالباس سالم و گیاهی

تولید سوسیس و کالباس سالم و گیاهی

“پیتزا کالباس خانگی” به سبک فست فودها

“پیتزا کالباس خانگی” به سبک فست فودها

روش تشخیص سوسیس و کالباس فاسد از سالم

روش تشخیص سوسیس و کالباس فاسد از سالم

آیا سوسیس و کالباس های گیاهی بی ضرر هستند

آیا سوسیس و کالباس های گیاهی بی ضرر هستند

عوارض مصرف سوسیس و کالباس در فصل بهار

عوارض مصرف سوسیس و کالباس در فصل بهار

ساده ترین روش پخت “بریانی” اصیل اصفهان

ساده ترین روش پخت “بریانی” اصیل اصفهان

پیراشکی گوشت : روش درست کردن با سیب زمینی

پیراشکی گوشت : روش درست کردن با سیب زمینی

خوراک گوشت چینی رژیمی را به راحتی در خانه درست کنید

خوراک گوشت چینی رژیمی را به راحتی در خانه درست کنید

آشنایی با نحوه درست کردن “منتو غذای افغانی”

آشنایی با نحوه درست کردن “منتو غذای افغانی”

اصولی ترین روش پخت “کباب قشقایی”

اصولی ترین روش پخت “کباب قشقایی”

دستور تهیه “آبگوشت بزباش” و نکاتی برای درست کردن آن

دستور تهیه “آبگوشت بزباش” و نکاتی برای درست کردن آن

آموزش درست کردن “لپه پلو” غذای محلی و خوشمزه

آموزش درست کردن “لپه پلو” غذای محلی و خوشمزه

شیوه درست کردن یک “شامی بابلی” خوشمزه و اصیل

شیوه درست کردن یک “شامی بابلی” خوشمزه و اصیل

نحوه درست کردن حلیم گوشت و برنج غذای کمکی شیرخواران

نحوه درست کردن حلیم گوشت و برنج غذای کمکی شیرخواران

نحوه درست کردن لذیذترین کباب برزیلی با فیله گوساله

نحوه درست کردن لذیذترین کباب برزیلی با فیله گوساله