بهترین کار این است سیر را در مکانی خشک و خنک و یا در یخچال بگذارید و همانطور کهنیاز است استفادهکنید. اگر از یخچال استفادهمیکنید ، آن ها را در کیسهپلاستیکی زیپ دار نگهداری کنید تا بو داخل یخچال پخش نشود .
- ازتابش نور مستقیم خورشید جلوگیری کنید
نور مستقیم خورشید باعث فاسد شدن سیر میشود و گرما کمک میکند بوی سیر بیشتر پخش شود . بوتههای سیر پوست نکندهرا در سبد سیمی گوشهآشپزخانهیا آبدارخانهتان آویزان کنید و خارج از نور مستقیم خورشید قرار دهید بهترین راهنگهداری سیراست کهاجداد ما از آن استفادهمیکردند ! گاهی در بازارهای کشاورزان میتوانید کل سیر را پیدا کنید کهبتوانید آن را آویزان کنید.
بوتههای سیر را بدون اینکهپوست کنید در دمای مناسب اتاق نگهدارید چون بهترین راهجلوگیری از خراب شدن آن است . نگهداشتن سیر در سبد و محل تاریک ، خشک با جریان مناسب هوا کار ایدهالی است .
سیرهایی را کهخریدهاید پوست کنید و داخل ظرف در بستهبریزید در صورت نیاز بهیک یا دو حبهاز آنها استفادهکنید .سیری کهیخ آن آب شدهنسبت بهسیر تازهنرم تر است اما هنوز مزهی خوبی دارد و قابل استفادهدر غذاهای مختلف است.