
برای اینکهبتوانید یک زرشک پلو مجلسی و بسیار خوشمزهتهیهکنید باید یک سری نکات مهمی کهدر تهیهاین غذای ایرانی وجود دارد را رعایت کنید پس با مجله اینترنتی فنجان همراهباشید.
1 -وقتی میخواهید زرشک را سرخ کنید از روغن تازهاستفادهکنید و یا در صورت تمایل بهتر است از کرهبرای سرخ کردن استفادهکنید.
2-اگر بهدنبال مزهفوق العادهای هستید حتما شکر را در زمان حرارت دادن زرشک بهآن اضافهکنید چون هم طعم بی نظیری بهغذا میدهد و هم اینکهباعث میشود زرشک ها بهروی برنج بچسبد.این نکتهرا مد نظر قرار دهید کهمیزان استفادهاز زرشک و شکر بستهبهذائقهشما دارد.
3-وقتی میخواهید زرشک ها را تفت دهید باید دمای شعلهپایین باشد چون اگر شعلهزیاد باشد زرشک ها خشک میشود و در هنگام سرو غذا بهدندان ها میچسبد.
4 -برای اینکهزعفران بهخوبی رنگ بدهد باید زعفران، زرشک و شکر را بههمراهکرهیا روغن در تابهای بریزید و وقتی مقداری حرارت دید نصف لیوان آب افزودهو بعد از چند دقیقهاز روی شعلهبردارید.اگر زعفران زیاد روی شعلهبماند عطر آن از بین میرود.
5 -بهتر است زعفران را در هاون سنگی و یا هاون چوبی آسیاب کنید تا بهخوبی رنگ دهد اگر از آسیاب برقی استفادهکنید زعفران عطر و بوی خود را از دست میدهد.
6 -بعضی افراد زعفران آب کردهرا در ظروفی در داخل یخچال نگهداری میکنند و موقع نیاز از آن استفادهمیکنند ولی با این کار خود را از عطر و طعم بی نظیر زعفران محروم میکنند
7-ابتدا تکههای مرغ را سرخ کنید و بعد از اینکهرنگشان بهطلایی تغییر کرد بهآنها ادویههای دلخواهخود را( پیاز، ادویهو آب) اضافهکنید.در کنار مرغ میتوانید مقداری آلو نیز تفت دهید و استفادهکنید.
8 -وقتی میخواهید پیاز بهمرغ ها اضافهکنید باید این نکتهرا در نظر داشتهباشید کهپیاز ها باید درستهو کامل اضافهشود و نیازی بهریز کردن آنها نیست، پس از چند پیاز کوچک بهصورت کامل برای مزهدار کردن مرغ استفادهکنید.
9 -برای طبخ مرغ نیازی بهادویههای گوناگون نیست و فقط زردچوبهو نمک کفایت میکند.(از زعفران و رب برای مرغ استفادهنکنید و از زعفران برای برنج استفاده کنید)
10 -نوشیدنی کهدر کنار این غذا پیشنهاد میشود شربت بهارنارنج ، شربت گلاب و دوغ محلی است
11 -برای اینکهپلو ظاهر زیبایی بهخو بگیرد میتوانید از یک قاشق غذاخوری خلال پستهبرای تزیین استفادهکنید چون ترکیب قرمزی زرشک با سبزی خلال پسته ظاهر غذا را بی نظیر میکند.
12 - مرغ باید آبدار تهیهشود، آب مرغ غلیظ شدهرا باید در کاسهای جدا از مرغ سرو کنید.اگر آب مرغ جا افتادهنشد میتوانید از عصارهمرغ استفادهکنید و وقتی از عصارهمرغ استتفادهمیکنید دیگر نمک استفادهنکنید.