
سالاد سزار یکی از محبوب ترین سالاد های دنیا است و دارای دستور تهیههای مختلفی میباشد کههر شخص بستهبهسلیقهخود مواد اولیهآن را تغییر میدهد. ما در این دستور تهیهاز مجله اینترنتی فنجان سعی کردیم بهترین طرز تهیهسالاد سزار را بهشما آموزش دهیم با ما همراهباشید.
- کاهو : یک بوتهشستهشده
- سینهمرغ : 1 عدد
- نان تست یا باگت
- روغن زیتون :1/4 فنجان
- لیمو ترش تازه: ا عدد
- گوجهگیلاسی(برای تزیین)
نکته: در صورتی کهاز فیلهمرغ بهجای سینهمرغ استفادهمیکنید تعداد نفرات را در انتخاب میزان فیلهمرغ نظر بگیرید.
- تخم مرغ : 2 عدد
- پنیر پارمسان : 3 قاشق غذاخوری
- سرکهبالزامیک : 2 قاشق غذاخوری
- سیر : دو حبه
- نمک و فلفل سیاه : بهمقدار لازم
ابتدا تخم مرغ ها را بهمدت دو دقیقهبگذارید تا آب پز شود، توجهداشتهباشید تخم مرغ ها نباید ببندد.
کاسهای مناسب انتخاب کنید و سیر لهشده، روغن زیتون ، پنیر و زردهتخم مرغ ها را داخل آن ریختهو بهمدت 4 دقیقههم بزنید.
زمانی کهمواد تغییر رنگ داد و رنگ آن سفید شد ، سرکه و ادویهها را اضافهکردهو 2 الی 3 دقیقههم بزنید تا زمانی شکل سس مایونز را بهخود بگیرد.
حالا سس را بهمدت یک ساعت داخل یخچال بگذارید.
1.در سس سالاد سزار (caesar salad) بهجای سرکه از آبلیمو هم میتوان استفادهکرد.
2.مقداری از سیر لهشدهو روغن زیتون را برای مزهدار کردن سینهمرغ کنار بگذارید.
3.از سفیدهتخم مرغ در صورت تمایل میتوانید در انتهای دستور تهیهبرای تزیین استفادهکنید.
برای درست کردن سالاد سزار ابتدا نان تست را تا حد امکان بهشکل مربع برش بزنید و با مقداری روغن زیتون و سیر لهشدهروی نان ها را چرب کنید .
نان ها را داخل سینی فر بچینید و برای 5 الی 10 دقیقهداخل فر قرار دهید تا سوخاری شود.
البتهبرای سوخاری کردن نان ها میتوانید از مایکروویو ، توستر و یا حتی ماهیتابهاستفادهکنید.
سپس سینهمرغ را نصف میکنیم تا نازک تر شود تا راحت سرخ شود سپس با سیر لهشدهو روغن زیتون کهاز سس سالاد کنار گذاشتهبودیم آن را مزهدار میکنیم و سپس مقداری نمک و فلفل اضافهمیکنیم و سینهمرغ مزهدار شدهرا مدتی کنار میگذاریم تا مواد جذب سینهمرغ شود.
سینهمرغ را با حرارت بالا درون تابهسرخ کنید و این نکتهرا در نظر داشتهباشید کهحتما باید شعلهحرارت بالایی داشتهباشد تا سینهمرغ بهدلیل از دست دادن آب آن سفت نشود. بعد از سرخ شدن سینهمرغ را بهقطعههای متوسط تقسیم کنید.
ظرف سالاد را آمادهکنید و کاهو را داخل آن خرد کنید، بهتر است قطعات کاهو نهزیاد ریز و نهزیاد درشت باشد.
حالا نان سوخاری شدهرا بهکاهوی خرد شدهاضافهکنید و با هم مخلوط نمایید ، سپس قطعات سینهمرغ را اضافهکنید و گوجهگیلاسی را روی سالاد سزار تزیین کنید و در آخر سس را روی سالاد بریزید و مقداری لیمو روی آن بچکانید تا خوش عطر و خوش طعم شود.
سالاد سزار جزو انواع سالاد میباشد
زمان آمادهسازی مواد اولیهو مایحتاج آن حدودا 30دقیقه
سالاد سزار را میتوانید در وعدهمیان وعده- شام - پیش غذا - سرو کنید .
توجهنمایید مقدار مواد اولیهو دستور تهیهبرای 4 نفر مناسب میباشد .