پیازداغ مجلسی کهبهآن پیازداغ چیپسی هم گفتهمیشود برای تزیین غذاهای مختلف مانند آش رشته و کشک بادمجان استفادهمیشود و اگر شما بتوانید پیازداغ را بهشیوهدرست تهیهکنید بدون شک عطر و طعم غذاهای شما را بی نظیر میکند پس با مجله اینترنتی فنجان همراهباشید تا در ادامهدستور تهیهپیازداغ چیپسی ترد را بهشما آموزش دهیم.
ابتدا پیاز ها را پوست بگیرید و در اندازههای مناسب خلال کنید(نهخیلی ریز و نازک و نهخیلی درشت و کلفت).
مرحلهدوم
سپس قابلمهای را با آب پر کردهو روی شعلهقرار دهید تا بجوش بیاید و سپس پیاز های خرد شدهرا درون آب جوش بریزید و حدود 10 دقیقهمنتظر بمانید تا پیاز ها پختهشود.
مرحلهسوم
بعد از اینکهپیاز ها مقداری در آبجوش پختهشد آنها را آبکش کنید تا بهطور کامل آب آن خارج شود و سپس روی پارچهمناسب پهن کنید تا کامل خشک شود.
مرحلهچهارم
در یک تابهمناسب روغن کافی بریزید (بهاندازهای روغن بریزید کهروی پیاز ها را بپوشاند) سپس شعلهرا روشن کنید و وقتی خوب گرم شد پیاز ها در چند مرحلهبههمراهمقداری زرد چوبه اضافهکنید و وقتی سرخ شد خارج کنید و مقدار دیگری پیاز را جایگزین کنید .این کار برای این است کههم روغن زیادی مصرف نشود و هم اینکهپیازها بهخوبی سرخ شود.
مرحلهپنجم
پیاز های سرخ شدهرا روی کاغذ روغنی یا دستمال کاغذی قرار دهید تا روغن آن گرفتهشود. دراین مرحلهپیازداغ چیپسی شما آمادهاست.
نکات مهم تهیهپیاز داغ مجلسی:
وقتی پیاز ها درون تابهریختهمیشود نیاز نیست کهبهطور مداوم هم زدهشود فقط موقعی کهرنگ آن بهقهوه ای تغییر کرد چند بار آرام هم بزنید.
بر خلاف ظاهر دستور تهیهکهاز روغن زیادی استفادهمیشود بههیچ عنوان پیاز ها روغن زیادی جذب نمی کنند.
از روغنی کهبعد از سرخ کردن بهجای میماند برای سرخ کردن کردن بادمجان و سیب زمنی میتوانید استفادهکنید .این روغن چون عطر و طعم پیاز گرفتهاست وقتی مواد دیگر با آن سرخ شود بسیار خوشمزهمیشود.
اگر دوست داشتید تا پیازداغ خوش رنگ تری داشتهباشید علاوهبر زرد چوبهاز زعفران هم میتوانید استفادهکنید.