بیشتر بخوانید

چطور خانواده ای شاد داشته باشیم؟

چطور خانواده ای شاد داشته باشیم؟

روش صحیح مراقبت و تغذیه بره در منزل

روش صحیح مراقبت و تغذیه بره در منزل

عادات غلط افراد موفق در محل کار !!

عادات غلط افراد موفق در محل کار !!

اگر خانواده دچار مشکلات اقتصادی شد چه کنیم؟

اگر خانواده دچار مشکلات اقتصادی شد چه کنیم؟

آموزش کامل پرورش گیاه پرخاصیت پرسیاوشان در منزل

آموزش کامل پرورش گیاه پرخاصیت پرسیاوشان در منزل

معرفی گیاه پپرومیا کاپراتا و روش نگهداری آن

معرفی گیاه پپرومیا کاپراتا و روش نگهداری آن

راه هایی برای جلوگیری از ولخرجی

راه هایی برای جلوگیری از ولخرجی

چالکود درختان چیست و چه زمانی انجام میشود؟

چالکود درختان چیست و چه زمانی انجام میشود؟

دمپایی لا انگشتی رو حتما اینطوری تمیز کنید

دمپایی لا انگشتی رو حتما اینطوری تمیز کنید

چگونه خاطرات تلخ گذشته را فراموش کنیم؟

چگونه خاطرات تلخ گذشته را فراموش کنیم؟
فریز کردن صحیح بادمجان کبابی و سرخ شده
برای شما نیز پیش آمده است که مقدار زیادی بادمجان بگیرید و ندانید که چگونه آن ها را تازه نگه دارید ؟ برای این کار کافی است بادمجان های کبابی را فریز کنید.

آموزش اصول و روش صحیح فریز بادمجان کبابی و سرخ شده‌

با فرا رسیدن روزهای آخر تابستان ، بسیاری از خانم ها مقدار زیادی بادمجان خریده‌و برای مدت یک سال خانواده‌خود بادمجان در فریزر نگهداری می‌کنند. بادمجان دارای مواد معدنی فراوانی مانند پتاسیم و منیزیم، مس و ویتامین های B2 ، B1 و اسید فولیک است و از آن در تهیه‌غذاهای مختلفی چون حلیم بادمجان، دلمه بادمجان، یتیمچه‌و خورش بادمجان استفاده‌می‌شود. معمولا این سبزی را به‌روش آب پز، کبابی و سرخ شده‌تهیه‌و برای مدت طولانی تر در فریزر نگهداری می‌کنند . با احترام به‌درخواست برخی از شما کاربران از بخش سبک زندگی و خانه‌داری مجله اینترنتی فنجان برای توضیح درباره‌روش های فریز کردن بادمجان کبابی و سرخ شده‌توضیحاتی را ارائه‌میدهیم تا در این مورد به‌روش صحیح عمل کنید.

بادمجان

روش های فریز کردن و نگهداری بادمجان سرخ شده‌در فریزر

بادمجان ها را سرخ کرده‌و درون فریزر نگهداری کنید :

به‌چندین روش می‌توانید بادمجان ها را سرخ کنید که‌روغن کمتری را جذب خود کنند :

روش اول:

  •  پوست بادمجان را بکنید و بادمجان ها را بشویید.
  •  روی بادمجان ها نمک بریزید و یا آنها را در آب نمک قرار دهید.
  •  بعد از چند ساعت بادمجان ها را شسته‌و بعد از خشک شدن آبشان سرخ کنید.

کندن پوست بادامجان

روش دوم :

  •  پوست بادمجان را بکنید و بشویید وبگذارید خشک شوند، و برش بزنید.
  •  بادمجان ها را در ماهیتابه‌قرار داده‌و کمی نمک و نصف استکان آب روی آنها بریزید.
  •  در ماهیتابه‌را بگذارید تا بادمجان ها با حرارت ملایم بپزند.
  •  پس از کشیده‌شدن آب بادمجان ها زمانی که‌آنها نرم شدند، روی آنها یکی دو قاشق روغن و مقداری زردچوبه‌ریخته‌و بگذارید سرخ شود.

روش سوم:

  •  پوست بادمجان را بکنید و بشویید.
  •  بادمجان ها را که‌به‌تیکه‌های دلخواه‌برش بزنید و با روغن کم، آب و نمک بگذارید، به‌جوش بیاید.
  •  بادمجان ها را داخل آبکش می‌ریزیم تا آب آنها خارج شده‌و سپس آن ها را سرخ می‌کنیم.

برش زدن بادمجان

روش چهارم:

  •  پوست بادمجان را بکنید و بشویید.
  •  پس از اینکه‌آب بادمجانها رفت ، روی آنها را با قلمو آشپزی روغن بمالید و درون سینی بچینید .
  •  بادمجان ها را ده‌دقیقه‌درون مایکروفر بگذارید و سرخ کنید. برای طلایی شدن بادمجان ها از گریل استفاده‌کنید.

روش پنجم:

  •  پوست بادمجان را بکنید و بشویید و بگذارید خشک شوند.
  •  مقداری روغن درون ماهیتابه‌ریخته‌و صبرکنید داغ شود.
  •  سپس بادمجان ها را داخل روغن بچینید و درب ماهیتابه‌را بگذارید تا بادمجان ها بخار پز و سرخ شوند.

سرخ کردن

روش ششم :

  •  پوست بادمجان را بکنید و بشویید.
  •  سفیده‌ی تخم مرغ را هم بزنید.
  •  بادمجان ها را با دست یا فرچه‌به‌تخم مرغ آغشته‌نموده‌و سپس داخل روغن سرخ کنید.

روش هفتم :

  •  پوست بادمجان را بکنید و بشویید.
  •  بادمجان ها را در ماست یک ساعت بخوابانید و در یخچال بگذارید.
  •  سپس ماست بادمجان ها را پاک کنید و آنها را سرخ کنید.

روش هشتم:

  •  پوست بادمجان را بکنید و بشویید.
  •  بادمجان ها را درون مایکروفر 3-5 دقیقه‌بگذارید تا آب شان کشیده‌شود.
  •  بادمجان ها را سرخ کنید، خواهید دید بادمجان ها روغن کمی مصرف می‌کنند.

بادمجان در فر

پس از اینکه‌به‌روش های بالا بادمجان ها را سرخ کردید، اجازه‌دهید روغن اضافی آن خارج شود و بعد از خنک شدن بادمجان ها، آنها را جدا جدا در یک سینی بچینید و روی سینی را سلفون کشیده‌و در فریزر بگذارید تا بادمجان ها یخ زده‌و به‌هم نچسبند. دو ساعت بعد بادمجان ها را در آورده‌و درون کیسه‌های زیپ دار ریخته‌و هوا را کاملا از داخل کیسه‌خارج کنید و داخل فریزر قرار بدهید. با این ترفند پس از خارج کردن بادمجان ها از فریزر، بادمجان ها چسبیده‌و له‌نمی شوند.

روش فریز کردن بادمجان های کبابی شده‌و آب پز

 بادمجان ها را آبپز کنید و در فریزر نگهداری نمایید :

برای اینکه‌بتوانید بادمجان ها را تا مدت شش ماه‌در فریزر نگهداری کنید ابتدا:

  1. پوست بادمجان ها را بگیریدو تکه‌تکه‌کنید.
  2.  درون یک قابلمه‌بزرگ مقداری آب و کمی آب لیمو بریزید. (نصف فنجان آب لیمو برای هر چهار لیتر آب)
  3.  درون یک کاسه‌بزرگ آب و یخ بریزید.
  4.  پس از جوشیدن آب و آبلیمو بادمجان ها را داخل آن بریزید و بگذارید به‌مدت پنج دقیقه‌در آب جوش بماند.
  5.  بادمجان ها را خارج نموده‌و پنج دقیقه‌داخل کاسه‌آب یخ قرار دهید تا به‌سرعت سرد شود.
  6.  پس از اینکه‌آب بادمجان ها رفت و کاملا سرد و خشک شد ، آنها را داخل پلاستیک فریزر قرار داده‌و در فریزر منجمد کنید.

فریز بادمجان

 بادمجان ها را کبابی کرده‌و در فریزر نگهداری کنید :

یکی دیگر از روش های نگهداری بادمجان در فریزر کبابی کردن آنها است.

ابتدا با چاقو چند برش کوچک به‌بادمجان ها می‌زنیم و آنها را روی شعله‌پخش کن و روی حرارت متوسط گاز قرار می‌دهیم.

برای کباب کردن بادمجان ها می‌توانید از فر نیز استفاده‌کنید و یا بادمجان ها را سیخ بزنید و روی آتش قرار دهید.

هنگام کباب کردن بادمجان ها مرتب آنها را برگردانید تا خوب کباب شده‌و بادمجان نرم شود.

پس از خنک شدن بادمجان ها پوست آنها را بکنید. برای راحت تر جدا شدن پوست بادمجان های کبابی آنها را زیر شیر آب سرد گرفته‌و بلافاصله‌پوستش را بکنید.

سپس بادمجان های پوست گرفته‌شده‌را کاملا ساطوری نمایید.

کباب کردن

بادمجان های ساطوری شده‌را به‌اندازه‌هر وعده‌مصرفی توی کیسه‌فریزر می‌ریزیم و در فریزر قرار می‌دهیم.

نکات مهم :

بهتر است همیشه‌به‌مقدار کم بادمجان خریداری کنید که‌مجبور به‌نگهداری درون فریزر نباشید زیرا خاصیت آن خیلی کمتر از بادمجان تازه‌می‌باشد.

بیشتر بخوانید

رازهای خواندنی سبزه ی عید و طرز تهیه انواع آن

رازهای خواندنی سبزه ی عید و طرز تهیه انواع آن

کلید موفقیت در مصاحبه شغلی

کلید موفقیت در مصاحبه شغلی

راهنمای نگهداری هیپوستس ، گل زیبای خال صورتی

راهنمای نگهداری هیپوستس ، گل زیبای خال صورتی

افراد پرمشغله برای داشتن زندگی سالم بدانند

افراد پرمشغله برای داشتن زندگی سالم بدانند

عوارض جدی نامناسب بودن نور محیط کار

عوارض جدی نامناسب بودن نور محیط کار

همسر مسئولیت پذیر چنین ویژگی هایی دارد

همسر مسئولیت پذیر چنین ویژگی هایی دارد

راه و روش شستن انواع سگ خانگی

راه و روش شستن انواع سگ خانگی

بهترین روش نگهداری گیاه پپرومیا ابلق در خانه

بهترین روش نگهداری گیاه پپرومیا ابلق در خانه

اگر قصد خرید یخچال دارید لازمه بدونید که ..

اگر قصد خرید یخچال دارید لازمه بدونید که ..

در محل کارتان لبخند بزنید تا ....

در محل کارتان لبخند بزنید تا ....
مشاهده

مطالب بیشتر در کار و زندگی

خطاهای والدین و دوستی نامناسب دختر و پسر

خطاهای والدین و دوستی نامناسب دختر و پسر

یک محیط کاری مناسب چه ویژگی هایی باید داشته باشد؟

یک محیط کاری مناسب چه ویژگی هایی باید داشته باشد؟

چگونه در تمام مراحل کاری به موفقیت برسیم؟ + 7 راه طلایی

چگونه در تمام مراحل کاری به موفقیت برسیم؟ + 7 راه طلایی

60 عادت متفاوت افراد موفق که همین امروز باید بدانید

60 عادت متفاوت افراد موفق که همین امروز باید بدانید

8 اشتباه والدین که آینده مالی فرزندان را خراب می کند

8 اشتباه والدین که آینده مالی فرزندان را خراب می کند

آموزش سالم ترین روش فریز کردن سبزی

آموزش سالم ترین روش فریز کردن سبزی

نحوه برقراری ارتباط موثر با تیپ های شخصیتی مختلف

نحوه برقراری ارتباط موثر با تیپ های شخصیتی مختلف

نکات کلیدی زندگی همراه با نشاط و آرامش!

نکات کلیدی زندگی همراه با نشاط و آرامش!

7 اصل اساسی مذاکره در کسب و کار

7 اصل اساسی مذاکره در کسب و کار

روش صحیح پرورش و نگهداری گیاه حسن یوسف

روش صحیح پرورش و نگهداری گیاه حسن یوسف

مطالب مرتبط

طرز تهیه “شامی بادمجان” با بادمجان کبابی و سرخ شده

طرز تهیه “شامی بادمجان” با بادمجان کبابی و سرخ شده

طرز تهیه برگر یونانی با بادمجان کبابی

طرز تهیه برگر یونانی با بادمجان کبابی

طرز تهیه “کتلت بادمجان” کبابی خوشمزه و خانگی

طرز تهیه “کتلت بادمجان” کبابی خوشمزه و خانگی

طرز تهیه “بورانی بادمجان” کبابی

طرز تهیه “بورانی بادمجان” کبابی

طرز تهیه “کشک بادمجان با بادمجان سرخ شده” خانگی

طرز تهیه “کشک بادمجان با بادمجان سرخ شده” خانگی

طرز تهیه “بادمجان کبابی” با پنیر فتا

طرز تهیه “بادمجان کبابی” با پنیر فتا

طرز تهیه ساندویچ بادمجان کبابی

طرز تهیه ساندویچ بادمجان کبابی

طرز تهیه “ترشی بادمجان کبابی” خوشمزه و پرطرفدار

طرز تهیه “ترشی بادمجان کبابی” خوشمزه و پرطرفدار

پخت “میرزا قاسمی با بادمجان سرخ شده” و مجلسی

پخت “میرزا قاسمی با بادمجان سرخ شده” و مجلسی

طرز تهیه “خوراک بادمجان” و گوشت کبابی خوشمزه و مجلسی

طرز تهیه “خوراک بادمجان” و گوشت کبابی خوشمزه و مجلسی

دستور پخت کشک بادمجان خوشمزه و رژیمی

دستور پخت کشک بادمجان خوشمزه و رژیمی

خواص بادمجان برای سلامتی و لاغری

خواص بادمجان برای سلامتی و لاغری

درست کردن خوراک بادمجان با پنیر چینی با طعمی خوشمزه

درست کردن خوراک بادمجان با پنیر چینی با طعمی خوشمزه

طرز تهیه بادمجان گریل شده با پنیر

طرز تهیه بادمجان گریل شده با پنیر

طرز تهیه “بادمجان کباب”

طرز تهیه “بادمجان کباب”

طرز تهیه “بروسکتا بادمجان” با طعمی متعادل

طرز تهیه “بروسکتا بادمجان” با طعمی متعادل

طرز تهیه “کوکوی بادمجان”

طرز تهیه “کوکوی بادمجان”

طرز تهیه “بادمجان فنری”

طرز تهیه “بادمجان فنری”

“بادمجان برای لاغری” ؟ چگونه بادمجان را مصرف کنیم تا لاغر شویم ؟

“بادمجان برای لاغری” ؟ چگونه بادمجان را مصرف کنیم تا لاغر شویم ؟

طرز تهیه “حلیم بادمجان” به روش سنتی و با نکات کلیدی

طرز تهیه “حلیم بادمجان” به روش سنتی و با نکات کلیدی