
- بخش های بدون استخوان و بدون پوست مرغ :بهتعداد نفرات
- سیب زمینی درشت :سه تا چهارعدد
- فلفل دلمه ای :دو عدد
- پیاز :دو عدد
- سیر و پیازچه :سهتا چهار حبه
- لیمو ترش :یک عدد
- روغن زیتون :مقداری
- ادویهمثل آویشن :بهمقدار لازم
- دارچین ، نمک و فلفل قرمز :بهمیزان لازم
- سس سویا (دلخواه) :مقدار
ابتدا پیاز و سیر را رندهکردهو با سس سویا، دارچین، فلفل ، آویشن، آب لیمو و روغن زیتون مخلوط کردهو روی مرغ ها بریزید و خوب ماساژ دهید تا مواد بهخورد گوشت برود.
مرغ های مزهدار شدهرا در یک ظرف دربستهبریزید و برای چند ساعت در یخچال بگذارید تا ترد و خوشمزهشود.
در این فاصلهسیب زمینی را پوست گرفتهو مکعبی خرد نمایید، فلفل دلمه ای و پیازچه را هم خرد کردهو کنار بگذارید.
بعد از اینکهمرغ ها مزهدار شدند آنها را از یخچال بیرون آورید.
با ورق آلومینیوم پاکت های یک اندازهدرست کردهو هر کدام از مرغ ها را بههمراهسیب زمینی ، فلفل دلمهای و پیازچهداخل پاکت ها بریزید و در آن را ببندید.
فویل را بخوبی بپیچید تا مواد از داخل آن بیرون نریزد، همینطور جای هوا برای خارج شدن بخار بگذارید.
منقل را آمادهکردهو مرغ های پاکتی را روی آن قرار دهید تا برای 20 تا 25 دقیقهبپزد، سپس آن ها را برگردانید تا طرف دیگر مرغ ها هم بپزد.
میتوانید مرغ های پاکتی را بهمدت یک ساعت در فری کهبا دمای 180 درجهسانتی گراد گرم شدهبپزید.
بعد از اینکهمرغ ها بخوبی پخت و برشتهشد آن ها را از فویل خارج کردهو در ظرف های مورد نظر بچینید و با چند برگ جعفری و برش های لیمو تزیین کردهو میل کنید.
مرغ در پاکت جزو غذاهای رژیمی میباشد
زمان آمادهسازی مواد اولیهو مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت میباشد .
مرغ در پاکت را میتوانید در وعدهنهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماهرمضان بهعنوان سحری - افطار - میل کرد .
توجهنمایید مقدار مواد اولیهو دستور تهیهبرای 4 نفر مناسب میباشد .