بیشتر بخوانید

نکته ای برای آنکه قهوه را با خیال راحت بنوشید

نکته ای برای آنکه قهوه را با خیال راحت بنوشید

از خواص روغن خردل بخش زیبایی آن مرا بس

از خواص روغن خردل بخش زیبایی آن مرا بس

جادوی سلامتی با میگو

جادوی سلامتی با میگو

تناسب اندام و زیبایی پوست صورت با آلو خشک

تناسب اندام و زیبایی پوست صورت با آلو خشک

سالم ترین پنیر صبحانه

سالم ترین پنیر صبحانه

وقتی بدن به گلپر نیاز دارد

وقتی بدن به گلپر نیاز دارد

عوارض دانه رازیانه برای سلامت زنان و مردان + دمنوش

عوارض دانه رازیانه برای سلامت زنان و مردان + دمنوش

یک قاشق عسل با یک دنیا خاصیت

یک قاشق عسل با یک دنیا خاصیت

زنجبیل با خاصیتی عالی برای قوای جنسی

زنجبیل با خاصیتی عالی برای قوای جنسی

خواص سنبل الطیب دوای درد بی اعصابی

خواص سنبل الطیب دوای درد بی اعصابی
نکاتی که باید هنگام استفاده از خرما بدانید
افراد باید در خرید خرما به آرم غذا و دارو روی بسته بندی آن توجه کنند چراکه این نماد نشان از تولید در کارخانه معتبر و تحت کنترل بودن آن، دارد.

در استفاده‌از خرما این موارد را رعایت کنید

وقتی برای خرید خرما به‌مغازه‌ای مراجعه‌می‌کنیم، نوعی از خرما درون جعبه‌های مقوایی به‌صورت قالبی و به‌هم چسبیده‌و فشرده‌عرضه‌می‌شود که‌گاهی شیره‌بسیار غلیظی از آن خارج شده‌و با خوردن خرما دانه‌های ریز شن مانندی زیر دندان احساس می‌شود و گاهی هم مزه‌ترشیدگی می‌دهد.

وقتی خرما تحت فشار، پرس می‌شود، به‌نوعی دچار صدمه‌شده‌و له‌می‌شود و پوسته‌خرما به‌علت فشار زیاد پاره‌شده‌و ترکیباتش بخصوص شهد خرما به‌بیرون تراوش می‌کند که‌نه‌تنها شیره‌خارج شده‌مستعد شکرک زدن است، بلکه‌به‌دلیل آن که‌یک سری از ریز مغذی های خرما نیز به‌خارج تراوش می‌کند محصول، کم ارزش و محیط مناسبی برای رشد میکروب ها بخصوص مخمرها می‌شود و زودتر از خرماهای دیگر ترش و اسیدی خواهد شد. معمولا ارقامی از خرما که‌رطوبت بیشتری دارد و نرم است درمقایسه‌با انواع خرمای خشک بیشتر دچار ترشیدگی می‌شود.

 خرما

در استفاده‌از خرما به‌این نکات توجه‌کنید


خروج شیره‌از خرما نشان دهنده‌قند بالای خرما نیست. اما شکرک زدن از کیفیت و خواص خرما می‌کاهد و ترشیدگی نشان دهنده‌فساد محصول است. در نتیجه‌بهتر است از انواع خرمایی که‌تحت فشار له‌شده‌و به‌هم چسبیده‌استفاده‌نکنید. چسبندگی به‌رشد کپک کمک بسزایی می‌کند.

حسین رستگار مدیر کل آزمایشگاه‌مرجع سازمان غذا و دارو گفت:افراد باید در خرید خرما به‌آرم غذا و دارو روی بسته‌بندی آن توجه‌کنند چراکه‌این نماد نشان از تولید در کارخانه‌معتبر و تحت کنترل بودن آن، دارد.

وی با اشاره‌به‌اینکه‌خرما سطح چسبناکی دارد و آلودگی های مختلف را به‌سمت خود جذب می‌کند، ادامه‌داد:خرماها پس از جدا شدن از درخت،با وجود گرد و خاک و عوامل میکروبی، بلافاصله‌بسته‌بندی می‌شوند به‌همین دلیل توصیه‌می‌شود پس از بازکردن بسته‌بندی آن را شسته‌و بعد مصرف کنید.

رستگار خرما را نسبت به‌دما حساس خواند و بیان کرد:مازاد خرما باید در زنجیره‌سرد نگه‌داری شود.

مدیر کل آزمایشگاه‌مرجع سازمان غذا و دارو افزود:خرماهایی که‌مزه‌تندی دارند و به‌دلیل کم دوامی در دهان پخش می‌شوند، خراب یا تاریخ مصرف گذشته‌هستند.این خرماها فاسد و غیرقابل مصرف هستند.

وی یادآور شد:خرماهایی که‌در مراکز معتبر عرضه‌و تاریخ تولید، انقضا، پروانه‌بهداشتی و آرم غذا و دارو دارند،قابل اعتماد و کنترل هستند.

بیشتر بخوانید

خوردنی های مفید و مغذی برای زمستان

خوردنی های مفید و مغذی برای زمستان

پوست شفاف با تغذیه سالم

پوست شفاف با تغذیه سالم

خواص بسیار شگفت انگیز پرتقال

خواص بسیار شگفت انگیز پرتقال

تغذیه مناسب روزهایی که هوا آلوده است

تغذیه مناسب روزهایی که هوا آلوده است

سالم ترین روغن برای سرخ کردن غذا

سالم ترین روغن برای سرخ کردن غذا

خواص ریحان لیمویی ، خوشبوی پرخاصیت

خواص ریحان لیمویی ، خوشبوی پرخاصیت

آبمیوه هایی برای فصل سرما

آبمیوه هایی برای فصل سرما

سبزیجات مناسب و مفید برای فصل سرما

سبزیجات مناسب و مفید برای فصل سرما

نحوه نگهداری و پخت تخم مرغ

نحوه نگهداری و پخت تخم مرغ

از هویج ایرانی و زردک چه می دانید؟

از هویج ایرانی و زردک چه می دانید؟
مشاهده

مطالب بیشتر در تغذیه

با خواص زیبایی و درمانی شکر قهوه ای آشنا شوید

با خواص زیبایی و درمانی شکر قهوه ای آشنا شوید

تغذیه و خوراکی های مفید برای سلامت لثه

تغذیه و خوراکی های مفید برای سلامت لثه

اصول تغذیه ای در گرم ترین روزهای سال

اصول تغذیه ای در گرم ترین روزهای سال

این دلایل برای نخوردن پفک کافیست !!

این دلایل برای نخوردن پفک کافیست !!

خوردنی هایی که دندانها را می پوسانند !

خوردنی هایی که دندانها را می پوسانند !

با 10 روش اشتهای خود را افزایش دهید

با 10 روش اشتهای خود را افزایش دهید

یک برنامه ی عالی برای تغذیه مادران شیرده

یک برنامه ی عالی برای تغذیه مادران شیرده

11 ویتامین و مواد معدنی که برای بدن مورد نیازند

11 ویتامین و مواد معدنی که برای بدن مورد نیازند

در زمستان خود را با نارنگی درمان کنید

در زمستان خود را با نارنگی درمان کنید

نکاتی مفید و کلیدی از تغذیه در زمستان

نکاتی مفید و کلیدی از تغذیه در زمستان

مطالب مرتبط

عوارض و مضرات جدی خرما که باید بدانید

عوارض و مضرات جدی خرما که باید بدانید

روش نگهداری خرما برای حفظ ارزش غذایی

روش نگهداری خرما برای حفظ ارزش غذایی

روش استفاده از فواید خرما فقط برای زیبایی و جوانی

روش استفاده از فواید خرما فقط برای زیبایی و جوانی

از بین بردن چربی بدن با خرما

از بین بردن چربی بدن با خرما

طرز تهیه رولت خرما مجلسی

طرز تهیه رولت خرما مجلسی

در ماه رمضان خرما میخوریم چون ...

در ماه رمضان خرما میخوریم چون ...

دستور تهیه “مربای خرما” بدون شکر خانگی

دستور تهیه “مربای خرما” بدون شکر خانگی

خواص فراوان و قابل توجه خرما برای زیبایی و سلامتی

خواص فراوان و قابل توجه خرما برای زیبایی و سلامتی

تقویت قوای جنسی با حلوای خرما

تقویت قوای جنسی با حلوای خرما

خواص شیر خرما برای پوست، مو و زیبایی

خواص شیر خرما برای پوست، مو و زیبایی

طرز تهیه رنگینک خرما خانگی و خوشمزه

طرز تهیه رنگینک خرما خانگی و خوشمزه

درمان کم خونی و رنگ پریدگی با مصرف خرما

درمان کم خونی و رنگ پریدگی با مصرف خرما

طرز تهیه رولت خرما و گردو

طرز تهیه رولت خرما و گردو

خوردن خرما در بارداری و اثر آن روی جنین و زایمان

خوردن خرما در بارداری و اثر آن روی جنین و زایمان

طرز تهیه “ترشی خرما” خوشمزه و متفاوت

طرز تهیه “ترشی خرما” خوشمزه و متفاوت

طرز تهیه “باقلوای خرما” و گردو به صورت خیلی حرفه ای

طرز تهیه “باقلوای خرما” و گردو به صورت خیلی حرفه ای

خوردن چای با توت و خرما خوبه یا بد؟

خوردن چای با توت و خرما خوبه یا بد؟

طرز تهیه خوشمزه ترین و لذیذترین “رولت خرما و گردو”

طرز تهیه خوشمزه ترین و لذیذترین “رولت خرما و گردو”

طرز تهیه “کیک فوری خرما و گردو” برای افطار

طرز تهیه “کیک فوری خرما و گردو” برای افطار

چرا درخت نخل خرما در برابر طوفان اینقدر مقاوم است ؟

چرا درخت نخل خرما در برابر طوفان اینقدر مقاوم است ؟