
بسیاری از مردم در دنیا غذا های تند دوست دارند و در مقابل، عدهزیادی از مردم وجود دارند کهنمی توانند طعم آن را تحمل کنند و بسیاری از کشورها از جملهکشورهای آمریکای جنوبی، آسیایی و کشورهای کارائیب، از ادویهها در غذاهای خود استفادهمیکنند کهدر کل هر کسی ذائقهمتفاوتی دارد .
تندی در غذا ها از منابع مختلفی از جملهفلفل چیلی، خردل و یا ریشههایی مانند ترب کوهی میآید. طعم اصلی فلفل نیز میتواند تند باشد اما اغلب دانههایش هستند کهتندی را ایجاد میکنند . بسیاری از دانههای گیاهان غیر قابل هضم هستند و برای خوراک حیوانات میباشند و بنابراین همانطور کهدر سرگرمی مجله اینترنتی فنجان گفتهشدهاست از میان گوارش حیوان عبور میکنند و میتواند در جای دیگری از منشا اصلی اش رشد کنند.
اعتقاد بر این است کهچیلی ها از مکزیک آمدهو برخی از تند ترین غذاها در جهان هنوز در آنجا یافت میشوند و تا زمانی کهاسپانیایی ها چیلی ها را از مکزیک بهآسیا و هند نبردهبودند، اینطور نبود.
غذا های ادویهدار و تند بهمحض این کهفلفل چیلی وارد هند شد محبوبیت پیدا کرد و آشپز های هندوستان عادت داشتند از غذا های تندتر مانند فلفل سیاه و زنجبیل استفادهکنند، اما این سطح جدید تندی بازی را برای سرآشپزها و آشپزها تغییر دادهاست و آن ها را وارد دنیای دیگری کردهاست.
فوایدغذای تند:
یک مطالعهبهداشت قلبی نشان داد فرهنگ هایی کهغذای تند میخورند، احتمال بروز سکتههای قلبی کمتری در بین شهروندان دیگر دارند و بحث میشود کهفلفل چیلی میتواند اثرات منفی کلسترول را روی بدن شما کاهش دهد.
علاوهبر این، کاپاسین کهدر غذا های تند یافت میشود برای مقابلهبا التهابات مفید است - یکی از عوامل خطر کهبهعنوان مشکلات قلبی شناختهمیشود و بنابراین غذای تند برای شما خوب است (زمانی کهبهآن عادت کردید و میتوانید آن را بدون تعریق و اشک بخورید).
ما نیاز داریم کهبهمزهآن عادت کنیم چون با توانایی خوردن مواد تند بهدنیا نیامدهایم.
هنگامی کهسفر غذای تند خود را شروع کردید، احتمالاً هرگز بهاین زودی ها عادت نمی کنید کهطعم آن را در وعدههای غذایی خود کم کنید و نداشتهباشید. وقتی مولکول های تندی در غذا ها با زبان شما تماس پیدا میکنند، شروع بهکاهش اثر انتقال دهندهعصبی بهنام مادهP میکنند و این کار سیگنال های درد را از منبع بهمغز ارسال میکند .
پس ازاولین تحمل ها در برابر درد ، زبان شما احساس سوزن سوزن شدن میکند و اگر در غذا های تان وجود نداشتهباشد، دلتان برای تندی تنگ میشود. جزء فعال در غذا های تند، کاپاسین است کهخود را بهجوانههای چشایی زبان پیوند میدهد و وقتی کهبهجوانههای چشاییمان متصل میشود، نورون های حسی مان شروع بهارسال سیگنال هایی بهمغز میکنند کهمیگوید چیزی تند در دهان شما وجود دارد.
نمودار اسکویل, تندترین چیلی ها را درجهبندی میکند و بهعبارت سادهتر این روش اینگونهکار میکند کهچند قطرهآب نیاز است تا مزهیک قطرهاز فلفل از بین برود و تندترین چیلی در دنیا ریپر کارولینا است کهدر 2 / 2 میلیون واحد تندی اسکویل (sch) اندازهگیری شدهاست و در مقایسه, یک فلفل هالوپینو بین 2500 تا 5,000 sch است. این کمی فراتر از خوراکی های تند است و خوشبختانه، بهشما کمک میکند کهکمی بیشتر طعم گزگز زبان را درک کنید و اگر از پنکهاستفادهنکنید، احتمالا قادر بهتحمل تندی آن نخواهید بود .