بیشتر بخوانید

طرز تهیه رولت فرانسوی برای صبحانه

طرز تهیه رولت فرانسوی برای صبحانه

طرز تهیه “کبه عربی” برشته و پرطرفدار

طرز تهیه “کبه عربی” برشته و پرطرفدار

طرز تهیه “پلو پاکستانی”

طرز تهیه “پلو پاکستانی”

طرز تهیه “پیتزا نیویورکی”

طرز تهیه “پیتزا نیویورکی”

روش تهیه فیله سالمون شب عید

روش تهیه فیله سالمون شب عید

طرز تهیه ( پینجوی مرغ ) “جوجه کباب اسپانیایی”

طرز تهیه ( پینجوی مرغ ) “جوجه کباب اسپانیایی”

طرز تهیه کباب گوشت اسپانیایی

طرز تهیه کباب گوشت اسپانیایی

طرز تهیه “تالیاتلی” با ژامبون

طرز تهیه “تالیاتلی” با ژامبون

طرز تهیه “گوشت قلقلی” مغزدار یونانی بسیار لذیذ

طرز تهیه “گوشت قلقلی” مغزدار یونانی بسیار لذیذ

طرز تهیه تصویری چیکن ساتای

طرز تهیه تصویری چیکن ساتای
دستور تهیه “پرده پلو” به روش سنتی ترکیه ای
“پرده پلو” از قدیمی ترین غذاهای ترکیه است که با مرغ و قارچ تهیه میشود. این پلو خوشمزه و هیجان انگیز را به هیچ وجه از دست ندید و حتما آن را امتحان کنید.

طرز تهیه‌پرده‌پلو

پرده‌پلو یکی از انواع غذاهای خوشمزه‌و زیبای ترکی است که‌مواد اصلی آن برنج در کنار مخلفات دیگر است. البته‌این غذا با مواد بسیار متنوعی تهیه‌می‌شود و شما می‌توانید داخل پرده‌پلو هر غذایی که‌دوست دارید مانند مرغ ، عدس و یا ماکارونی قرار دهید.

مواد لازم برای 4 نفر

  • برنج :4 پیمانه
  • سینه‌مرغ :400 گرم
  • قارچ :250 گرم
  • فلفل دلمه ای رنگی :4 قاشق غذاخوری
  • پیاز:1 عدد بزرگ
  • نمک و فلفل سیاه :به‌مقدار کافی
  • زعفران دم کرده :4 قاشق غذاخوری
  • شوید خشک :4 قاشق غذاخوری
  • ادویه‌پلویی :به‌مقدار کافی
  • زردچوبه‌و روغن :به‌مقدار کافی

مواد لازم برای خمیر

  • آرد :1٫5 پیمانه
  • مایه‌خمیر:نصف قاشق مرباخوری
  • ماست :نصف لیوان
  • روغن مایع :2 قاشق غذاخوری
  • شکر :نصف قاشق چایخوری
  • نمک :نصف قاشق چایخوری

پرده‌پلو

پرده‌پلو با مرغ و قارچ

دستور پخت پرده‌پلو

برنج را بشویید و با مقداری نمک و آب برای چند ساعت خیس دهید.

سپس داخل کاسه‌بزرگی مواد لازم برای تهیه‌خمیر را با هم مخلوط کنید و هم بزنید تا خمیری یکدستی به‌وجود بیاید و به‌دست نچسبد.

خمیر را در کاسه‌ای چرب شده‌قرار دهید و روی آن را با سلفون بپوشانید تا در دمای محیط به‌مدت نیم ساعت استراحت کند.

در این فاصله‌سینه‌مرغ را به‌صورت نواری یا نگینی خرد کنید و به‌آن زعفران دم کرده‌، مقداری نمک، فلفل سیاه، زردچوبه، پیاز خرد شده‌و یک لیوان آب اضافه‌کنید و داخل قابلمه‌ای بریزید و روی حرارت قرار دهید تا گوشت مرغ بپزد.

در این فاصله‌قارچ و فلفل دلمه ای را بشویید به‌صورت نگینی خرد کنید.

پس از اینکه‌آب درون قابلمه‌تبخیر شد ،مقداری روغن به‌مرغ اضافه‌کنید و بعد قارچ و فلفل دلمه‌ای را داخل آن بریزید و سرخ کنید.

مخلوط گوشت مرغ و سبزیجات آماده‌شده‌را کنار بگذارید.

در ادامه‌یک قابلمه‌مناسب را تا نیمه‌پر از آب کنید و روی حرارت بالا قرار دهید تا آب داخل آن به‌جوش بیاید، سپس یک قاشق غذاخوری روغن به‌آب جوش اضافه‌کنید.

برنج خیس شده‌را به‌قابلمه‌آب جوش اضافه‌کنید و بعد از اینکه‌برنج نیم پز شد ، آن را آبکش کنید.

کف قابلمه‌مورد نظرتان را با روغن چرب کنید .

خمیر استراحت داده‌شده‌را روی سطح کارتان قرار دهید و کمی ورز دهید.سپس با کمک وردنه‌خمیر را باز کنید و داخل قابلمه‌چرب شده‌به‌صورتی که‌تمام دیواره‌های داخلی قابلمه‌را بپوشاند قرار دهید.

در این مرحله‌کمی از برنج را کف قابلمه‌بریزید و روی برنج کمی شوید خشک و ادویه‌پلویی بپاشید.

سپس روی آنها مخلوط گوشت مرغ و سبزیجات را بریزید و این ترتیب را تا تمام شدن تمام مواد به‌صورت لایه‌ای ادامه‌دهید. لایه‌آخر مانند لایه‌اول باید بابرنج پوشیده‌شود.

در آخر نصف استکان آب و روغن ، روی برنج بریزید و اطراف خمیرها را در وسط قابلمه‌مانند بقچه‌بسته‌، طوری که‌روی برنج را به‌طور کامل بگیرد جمع کنید.

زیر قابلمه‌شعله‌پخش کن قرار دهید و حرارت را ملایم کنید تا برنج دم بکشد.

بعد از 45 دقیقه‌تا یک ساعت برنج به‌طور کامل دم میکشد.

برای اینکه‌سمت بالایی پرده‌پلو نیز طلایی شود ، آن را از قابلمه‌خارج کنید و به‌صورت برعکس مجددا درون قابلمه‌قرار دهید تا برای چند دقیقه‌سرخ شود.

پرده‌پلو آماده‌شده‌را در ظرف مورد نظرتان بکشید و سرو کنید.

پرده‌پلو

پرده‌پلو خوشمزه‌و اصل ترکیه

نکته:

به‌جای استفاده‌از خمیر از نان رگاگ یا خمیر یوفکا نیز میتوانید استفاده‌کنید.

بیشتر بخوانید

دستور تهیه “پیتزا نیویورکی”

دستور تهیه “پیتزا نیویورکی”

طرز تهیه “پیتزا مخلوط” خانگی + نکات تهیه

طرز تهیه “پیتزا مخلوط” خانگی + نکات تهیه

طرز تهیه “اسپاگتی ایتالیایی”

طرز تهیه “اسپاگتی ایتالیایی”

طرز تهیه سریع و خوشمزه “بورقی ترکیه”

طرز تهیه سریع و خوشمزه “بورقی ترکیه”

دستور پخت “مرغ تنوری ایتالیایی” با پاستا به روشی مخصوص

دستور پخت “مرغ تنوری ایتالیایی” با پاستا به روشی مخصوص

طرز تهیه خوراک “جوجه چینی” خوشمزه + نکات ایده آل

طرز تهیه خوراک “جوجه چینی” خوشمزه + نکات ایده آل

طرز تهیه ماهی کبابی با سس اسپانیایی

طرز تهیه ماهی کبابی با سس اسپانیایی

طرز تهیه ماکارونی ایتالیایی

طرز تهیه ماکارونی ایتالیایی

طرز تهیه “تاگوی میگو” یک غذای خوشمزه مکزیکی

طرز تهیه “تاگوی میگو” یک غذای خوشمزه مکزیکی

طرز تهیه مرغ بلغاری

طرز تهیه مرغ بلغاری
مشاهده

مطالب بیشتر در غذاهای خارجی

طرز تهیه کباب یونانی

طرز تهیه کباب یونانی

طرز تهیه کامل “ذرت مکزیکی” با طعمی فوق العاده بی نظیر

طرز تهیه کامل “ذرت مکزیکی” با طعمی فوق العاده بی نظیر

طرز تهیه “املت ایتالیایی”

طرز تهیه “املت ایتالیایی”

طرز تهیه کامل “شنیسل مرغ” با طعمی ماندگار و خوشمزه

طرز تهیه کامل “شنیسل مرغ” با طعمی ماندگار و خوشمزه

طرز تهیه “پیراشکی لهستانی”

طرز تهیه “پیراشکی لهستانی”

طرز تهیه “کوبه عربی” یک غذای متفاوت و متناسب با ذائقه ایرانی

طرز تهیه “کوبه عربی” یک غذای متفاوت و متناسب با ذائقه ایرانی

طرز تهیه “چیکن استراگانف”

طرز تهیه “چیکن استراگانف”

طرز تهیه “اشترودل گوشت”

طرز تهیه “اشترودل گوشت”

طرز تهیه “نودل اسفناج”

طرز تهیه “نودل اسفناج”

“خوراک مرغ ایتالیایی” خوشمزه و نحوه پختن آن

“خوراک مرغ ایتالیایی” خوشمزه و نحوه پختن آن

مطالب مرتبط

ترفندهای آشپزی که هر بانویی باید بداند

ترفندهای آشپزی که هر بانویی باید بداند

طرز تهیه “فلفل پلو” برای طرفدارن غذای تند

طرز تهیه “فلفل پلو” برای طرفدارن غذای تند

طرز تهیه “چکدرمه” غذای ترکمنی ؛ سنتی و خوشمزه

طرز تهیه “چکدرمه” غذای ترکمنی ؛ سنتی و خوشمزه

آموزش درست کردن “باقالی پلو” فوق العاده خوشمزه

آموزش درست کردن “باقالی پلو” فوق العاده خوشمزه

طرز تهیه مجبوس دجال

طرز تهیه مجبوس دجال

طرز تهیه “بیلهر پلو” غذای مخصوص و محلی استان کهگیلویه و بویراحمد

طرز تهیه “بیلهر پلو” غذای مخصوص و محلی استان کهگیلویه و بویراحمد

طرز تهیه “کانفتی با برنج” (Confetti)با طعم و بوی دلپذیر

طرز تهیه “کانفتی با برنج” (Confetti)با طعم و بوی دلپذیر

طرز تهیه “به پلو” با روش سنتی

طرز تهیه “به پلو” با روش سنتی

طرز تهیه “پلوی چکدیرمه” ترکمنی

طرز تهیه “پلوی چکدیرمه” ترکمنی

طرز تهیه “کبه عربی” برشته و پرطرفدار

طرز تهیه “کبه عربی” برشته و پرطرفدار

طرز تهیه “پلوی ساده” با طعم هل و میخک

طرز تهیه “پلوی ساده” با طعم هل و میخک

روش طبخ “زیره پلوی کرمانی” با گوشت و مرغ

روش طبخ “زیره پلوی کرمانی” با گوشت و مرغ

طرز تهیه “میگو پلو مجلسی” با دستور تهیه ای اصولی

طرز تهیه “میگو پلو مجلسی” با دستور تهیه ای اصولی

از مزایای دانه های سفید برنج چه میدانید ؟

از مزایای دانه های سفید برنج چه میدانید ؟

طرز تهیه حلقه اکلر با موز به صورت ساده اما حرفه ای

طرز تهیه حلقه اکلر با موز به صورت ساده اما حرفه ای

طرز تهیه “لازانیا با مرغ” به سبکی جدید

طرز تهیه “لازانیا با مرغ” به سبکی جدید

ترفندها و نکات مهم آشپزی در یک نگاه

ترفندها و نکات مهم آشپزی در یک نگاه

طرز تهیه “شرت برد میلیونری” یا کاراملی

طرز تهیه “شرت برد میلیونری” یا کاراملی

طرز تهیه “پلو اسفندی”

طرز تهیه “پلو اسفندی”

روش درست کردن “سماق پلو” به چه شکل می باشد؟

روش درست کردن “سماق پلو” به چه شکل می باشد؟