
بهگفتهکریس اوانز مجری جدید برنامهتخت گاز فصل جدید این برنامهاز یکشنبه8 میسال آیندهنمایش دادهخواهد شد.
اوانز با اشارهبهاینکهگروهجدید هم اکنون مشغول ساخت برنامههستند، گفت کهبرای ضبط قسمت هایی از این برنامهبهآمریکا سفر کردهاند.
کریس اوانز پس از ماجرای جنجالی جرمی کلارکسون و جدایی و گروهسازندهقدیمی از برنامه«تخت گاز» کار ساخت مجموعهجدید را برعهدهگرفتهاست. او تا کنون اعلام نکردهکهچهکسانی در اجرای این برنامهبا او همکاری خواهند کرد. البتهاین مجری اعلام کردهبود کهممکن است تنها مجری برنامهی جدید «تخت گاز» باشد. او در این بارهگفتهبود :«ما مجبور هستیم و میخواهیم کهکارها را بهشیو های متفاوت انجام دهیم.»
در حالی کهاوانز مشغول محیا شدن برای ساخت برنامهی «تخت گاز» است، کلارکسون، میو هاموند قرارداد تازهای برای ساخت برنامهای جدید با آمازون امضا کردند، کهبهاحتمال زیاد رقیب «تخت گاز» خواهد شد. آن ها برای ساخت برنامهخود کههنوز نامی برای آن انتخاب نشدهاست، 160 میلیون پوند بودجهدر اختیار دارند کهبسیار بیشتر از بودجهبرنامه«تخت گاز» است.