
زردهتخم مرغ را با وانیل و شکر هم بزنید تا غلیظ و کرم رنگ شود بعد آن را با آب پرتقال مخلوط کنید .
ورق ژلاتین را در آب سرد قرار دهید تا نرم شود بعد آن را با نصف پیمانهآب جوش حل کنید . بعد ژلاتین حل شدهرا بهزردهاضافهکنید و خوب هم بزنید.
بعد از ترکیب شدن ژلاتین با بقیهمواد کرم،خامهو رندهپوست پرتقال را اضافهکنید و تا مایهصاف و یکدستی بهدست بیاید.
مایهبدست آمادهرا در ظرف مخصوص دسر بریزید و بهمدت 3 تا 4 ساعت در یخچال قرار دهید تا کرم بستهشود.
بعد از بستهشدن کرم ،ظرف دسر را در آب ولرم قرار دهید تا از ظرف جدا شود و بلافاصلهدر ظرف مورد نظر برگردانید.
فروماژ پرتقال جزو دسر - انواع ژله میباشد
زمان آمادهسازی مواد اولیهو مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
فروماژ پرتقال را میتوانید در وعدهمیان وعده- دسر - سرو کنید .
توجهنمایید مقدار مواد اولیهو دستور تهیهبرای 5 نفر مناسب میباشد .