
- پیاز:یک عدد بزرگ
- سیر:4 یا 5 حبه
- فیلهمرغ:4 عدد
- دال عدس:یک پیمانه
- سیب زمینی بزرگ:یک عدد
- رب:یک قاشق غذاخوری
- نمک- فلفل - زردچوبه- دارچین - آب لیمو:بهمیزان لازم
دال عدس را بشویید و کنار بگذارید.
تابهای را روی حرارت قرار دهید و مقداری روغن داخلش بریزید تا داغ شود. بعد پیاز را داخل روغن تفت دهید تا سرخ شود. در حین سرخ شدن پیاز ، سیر را هم بهآن اضافهکنید و با کمی زردچوبهتفت دهید.
سپس مرغ های تکهشدهرا بههمراهمقداری دارچین ، فلفل و یک قاشق رب بهاین مواد اضافهکنید و تفت دهید. بعد تفت این مواد ، 3 تا 4 لیوان آب جوش بهمواد اضافهکنید و بگذارید تا مرغ بپزد.
بعد از نیم ساعت پخت مرغ ، بهآن سیب زمینی اضافهکنید تا بپزد.
10 دقیقهقبل از اینکهسیب زمینی ها کامل بپزند دال عدس شستهشدهرا بهآن اضافهکنید. چون دال عدس آب زیادی بهخود میکشد باید مراقب باشید کهآب خورش کم نشود.
و اگر احتیاج بهآب بود، مقداری آب جوش بهآن اضافهکنید.
بعد از یک ربع کهدال عدس پختهشد نمک خورش را بچشید و مقداری آبلیمو بهآن اضافهکنید.و خورش را از روی حرارت بردارید
خورش دال عدس جزو غذای محلی - جنوبی میباشد
زمان آمادهسازی مواد اولیهو مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت میباشد .
خورش دال عدس را میتوانید در وعدهنهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماهرمضان بهعنوان سحری - افطار - میل کرد .
توجهنمایید مقدار مواد اولیهو دستور تهیهبرای 4 نفر مناسب میباشد .