بیشتر بخوانید

طرز تهیه “خورش مرغ ترش” گیلانی

طرز تهیه “خورش مرغ ترش” گیلانی

“کوکو سبزی” : روش درست کردن همراه با نکات تکمیلی

“کوکو سبزی” : روش درست کردن همراه با نکات تکمیلی

طرز تهیه “ترشی کلم قرمز”خانگی و خوش رنگ

طرز تهیه “ترشی کلم قرمز”خانگی و خوش رنگ

دستور تهیه “کوفته مرغ” + نکات مهم

دستور تهیه “کوفته مرغ” + نکات مهم

طرز تهیه سمبوسه خانگی مرحله به مرحله با عکس

طرز تهیه سمبوسه خانگی مرحله به مرحله با عکس

طرزتهیه “اسپاگتی قرمز” خوشرنگ و خوشمزه

طرزتهیه “اسپاگتی قرمز” خوشرنگ و خوشمزه

طرز تهیه “پاستا با مرغ”

طرز تهیه “پاستا با مرغ”

طرز تهیه “خورش گوجه سبز”

طرز تهیه “خورش گوجه سبز”

طرز تهیه “خوراک ماهیچه”با طعمی باورنکردنی

طرز تهیه “خوراک ماهیچه”با طعمی باورنکردنی

طرز تهیه پاپ کورن جوجه

طرز تهیه پاپ کورن جوجه
طرز تهیه “نخوداب ملحم” یا حاوی گوشت
“نخوداب ملحم” یا حاوی گوشت غذایست برای همه افراد در فصل پاییز، برای بیماران رو به بهبود (دوران نقاهت) ، اطفال در سنین رشد و افراد پیر و نحیف به شرطی که منع مصرف گوشت و نخود نداشته باشند، مناسب است.

مواد لازم برای نخوداب ملحم یا حاوی گوشت

  • 180 گرم:گوشت گردن گوسفند
  • 1 پیمانه: نخود خام
  • 1عدد:  پیاز متوسط
  • 2 عدد:  هل سبز درشت
  • 2 عدد:  چوب دارچین لوله‌ای
  • 1 عدد:  میخک
  • 1 ق س:  زعفران دم کرده
  • به‌میزان لازم: نمک
نخوداب ملحم

طرز تهیه‌نخوداب ملحم یا حاوی گوشت

نخود را بشویید و چند ساعت در آب بخیسانید و در این مدت 2 تا 3 بار آب آن را عوض کنید.

تا هم نفخ نخود گرفته‌شود و هم زودتر پخته‌شود.

سپس آن را در یک قابلمه  با یک عدد پیاز متوسط بپزید تا کاملا پخته‌و له‌شوند.

نخود پخته‌شده‌را بکوبید و آن را از صافی رد کنید تا آب آن گرفته‌شود.

آب نخود را با گوشت گردن  در یک قابلمه‌بریزید و بر روی حرار ت ملایم  قرار دهید.

به‌آنها دارچین ،نمک، هل و میخک را هم اضافه‌کنید .

اجازه‌دهید گوشت خوب بپزد و کاملا له‌شود.

بعد زعفران را به‌آن اضافه‌کنید و صبر کنید تا آب نخود کاملا جا بیفتد.

در آخر چوب دارچین و هل را از غذا بیرون بیاورید.

نخوداب ملحم پخته‌شده‌را در ظرف مورد نظر بریزید و با نان سرو کنید.

نکات تکمیلی در مورد نخوداب ملحم

نخوداب ملحم جزو غذای محلی - سایر میباشد
زمان آماده‌سازی مواد اولیه‌و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه‌
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 2 ساعت میباشد .
نخوداب ملحم را می‌توانید در وعده‌نهار - شام - سرو کنید .
توجه‌نمایید مقدار مواد اولیه‌و دستور تهیه‌برای 4 نفر مناسب میباشد .

بیشتر بخوانید

طرز تهیه “پیتزای ماکارونی با سبزیجات”

طرز تهیه “پیتزای ماکارونی با سبزیجات”

چگونه “آش زمستانی” جا افتاده درست کنیم ؟ ; طرز تهیه کامل

چگونه “آش زمستانی” جا افتاده درست کنیم ؟ ; طرز تهیه کامل

“جوجه کباب” جاافتاده رستورانی چگونه درست می شود ؟

“جوجه کباب” جاافتاده رستورانی چگونه درست می شود ؟

طرز تهیه “کباب تابه ای سیخی” با روشی جدید و خوشمزه

طرز تهیه “کباب تابه ای سیخی” با روشی جدید و خوشمزه

طرز تهیه کباب برگ

طرز تهیه کباب برگ

طرز تهیه “فیله کباب” گو.سفندی ترد و خوشمزه

طرز تهیه “فیله کباب” گو.سفندی ترد و خوشمزه

طرز تهیه “ماهی شکم پر” بدون فر و لذیذ

طرز تهیه “ماهی شکم پر” بدون فر و لذیذ

طرز تهیه “کشمش پلو” ماهی لاری

طرز تهیه “کشمش پلو” ماهی لاری

طرز تهیه رول مارچوبه و لازانیا

طرز تهیه رول مارچوبه و لازانیا

طرزتهیه “قارچ شکم پر” مجلسی و خوشمزه

طرزتهیه “قارچ شکم پر” مجلسی و خوشمزه
مشاهده

مطالب بیشتر در غذاهای ایرانی

طرز تهیه فلافل برای افطاری بسیار خوشمزه و جذاب

طرز تهیه فلافل برای افطاری بسیار خوشمزه و جذاب

طرز تهیه “آش کشک” و جعفری

طرز تهیه “آش کشک” و جعفری

طرز تهیه “فرنی فشکل”دسر مخصوص گیلانی ها

طرز تهیه “فرنی فشکل”دسر مخصوص گیلانی ها

طرز تهیه “قلقلی هندی” در سس مخصوص

طرز تهیه “قلقلی هندی” در سس مخصوص

طرز تهیه “چیکن استریپس”

طرز تهیه “چیکن استریپس”

طرز تهیه کامل “خورشت فسنجان” جا افتاده با مرغ

طرز تهیه کامل “خورشت فسنجان” جا افتاده با مرغ

دستور تهیه “ماکارونی با سویا” خانگی خوشمزه

دستور تهیه “ماکارونی با سویا” خانگی خوشمزه

طرز تهیه غذای جنوبی “قلیه ماهی”

طرز تهیه غذای جنوبی “قلیه ماهی”

طرز تهیه “میگو پفکی” + نکات تکمیلی

طرز تهیه “میگو پفکی” + نکات تکمیلی

طرز تهیه مرغ بریان خانگی در فر

طرز تهیه مرغ بریان خانگی در فر

مطالب مرتبط

طرز تهیه “خوراک نخود فرنگی” و گوشت (keema) به سبک هندی ها

طرز تهیه “خوراک نخود فرنگی” و گوشت (keema) به سبک هندی ها

طرز تهیه “خورش نخود فرنگی”

طرز تهیه “خورش نخود فرنگی”

طرز تهیه نخود پلو با کشمش

طرز تهیه نخود پلو با کشمش

طرز تهیه “خورش نخود سبز” و شوید

طرز تهیه “خورش نخود سبز” و شوید

طرز تهیه “آش نخود”

طرز تهیه “آش نخود”

طرز تهیه “کوکوی نخود سبز”

طرز تهیه “کوکوی نخود سبز”

طرز تهیه تاس کباب نخود فرنگی

طرز تهیه تاس کباب نخود فرنگی

طرز تهیه “راویولی نخود فرنگی” به سبک رستورانی

طرز تهیه “راویولی نخود فرنگی” به سبک رستورانی

طرز تهیه “سالاد نخود” و گوجه با پنیر فتا

طرز تهیه “سالاد نخود” و گوجه با پنیر فتا

طرز تهیه “فلافل با نخود و عدس سبز” به همراه فوت و فن های آن

طرز تهیه “فلافل با نخود و عدس سبز” به همراه فوت و فن های آن

طرز تهیه آسان “سوپ نخود فرنگی” با برنج مقوی برای کودکان

طرز تهیه آسان “سوپ نخود فرنگی” با برنج مقوی برای کودکان

طرز تهیه “سوپ نخود فرنگی” نعناعی کم چرب و کم هزینه

طرز تهیه “سوپ نخود فرنگی” نعناعی کم چرب و کم هزینه

طرز تهیه ساده و سریع “سوپ نخود فرنگی” با پنیر چدار

طرز تهیه ساده و سریع “سوپ نخود فرنگی” با پنیر چدار

طرز تهیه سالاد نخود و تن ماهی

طرز تهیه سالاد نخود و تن ماهی

طرز تهیه “کوکوی پوکورا” مخصوص استان خوزستان

طرز تهیه “کوکوی پوکورا” مخصوص استان خوزستان

طرز درست کردن “پوره نخود سبز” خوشمزه و لذیذ

طرز درست کردن “پوره نخود سبز” خوشمزه و لذیذ

“فلافل نخود و هویج” طعمی جدید ،خوشمزه و ترد برای دوستداران فلافل

“فلافل نخود و هویج” طعمی جدید ،خوشمزه و ترد برای دوستداران فلافل

ساده ترین روش درست کردن غذای شیرازی “یخنی نخود”

ساده ترین روش درست کردن غذای شیرازی “یخنی نخود”

روشی خاص برای لذیذتر کردن “کتلت مرغ با نخود فرنگی”

روشی خاص برای لذیذتر کردن “کتلت مرغ با نخود فرنگی”

بهترین روش پخت و فریز کردن نخود فرنگی

بهترین روش پخت و فریز کردن نخود فرنگی