بیشتر بخوانید

طرز تهیه “پاناکوتا” ؛ خامه پخته شده با طعمی بی نظیر

طرز تهیه “پاناکوتا” ؛ خامه پخته شده با طعمی بی نظیر

طرز تهیه “پاناکوتای زعفرانی” ؛ شیک و مجلسی

طرز تهیه “پاناکوتای زعفرانی” ؛ شیک و مجلسی

“دسر پاناکوتا شکلاتی” طعمی بی نهایت خوشمزه با طرز تهیه

“دسر پاناکوتا شکلاتی” طعمی بی نهایت خوشمزه با طرز تهیه

آموزش کامل درست کردن “معجون گرانولا”

آموزش کامل درست کردن “معجون گرانولا”

طرز تهیه “خورش ماست اصفهانی” اصیل و خوشمزه

طرز تهیه “خورش ماست اصفهانی” اصیل و خوشمزه

طرز تهیه “کیک داکواز”

طرز تهیه “کیک داکواز”

طرز تهیه دسر کاپوچینو

طرز تهیه دسر کاپوچینو

طرز تهیه “دسر سمیفردو” ؛ دسری خوشمزه و بسیار شیک

طرز تهیه “دسر سمیفردو” ؛ دسری خوشمزه و بسیار شیک

آموزش تهیه “کاسترد لیمویی چای سبز” یک دسر ژاپنی خوشمزه

آموزش تهیه “کاسترد لیمویی چای سبز” یک دسر ژاپنی خوشمزه

طرز تهیه آسانترین موس شکلات دنیا

طرز تهیه آسانترین موس شکلات دنیا
طرز تهیه “پاناکوتا” ؛ خامه پخته شده با طعمی بی نظیر
“پاناکوتا” Panna cotta یه دسر ایتالیاییه که خیلی راحت درست می شود اما در عین حال برای پذیرایی بسیار شیک می باشد.

مواد لازم برای پاناکوتا

  • خامه‌: 1 لیوان
  • شیر : نصف لیوان
  • پودر ژلاتین : 1 ق غ
  • شکر : ربع لیوان
  • وانیل : 1 ق چ

 دسر ایتالیایی

طرز تهیه‌پاناکوتا

برای درست کردن پاناکوتا ابتدا شیر سرد را در ظرفی ریخته‌و پودر ژلاتین را روی آن بریزید و بگذارید بماند و حالا تابه‌ای را روی حرارت کم گذاشته‌و شکر و خامه‌را داخل آن تفت دهید تا گرم شود ، قبل از جوشیده‌شدن خامه‌، وانیل را اضافه‌کرده‌آن را از روی شعله‌بردارید.

شیرو ژلاتین را خوب هم بزنید و از صافی عبور دهید تا تکه‌های ژلاتین داخل آن باقی نماند و حالا مخلوط شیر و ژلاتین را با مخلوط خامه‌ترکیب کرده‌و در قالب های مورد نظرتان بریزید.

دسر را به‌مدت 5 تا 6 ساعت در یخچال بگذارید تا خوب ببندد و روی دسر را میتوانید با توت فرنگی یا گیلاس و تمشک تزیین کنید.

 دسر خوشمزه

نکات تکمیلی در مورد پاناکوتا

پاناکوتا جزو دسرهای مدرن میباشد
زمان آماده‌سازی مواد اولیه‌و مایحتاج آن حدودا 3 ساعت و
پاناکوتا را می‌توانید در وعده‌میان وعده‌- پیش غذا - دسر - سرو کنید .
توجه‌نمایید مقدار مواد اولیه‌و دستور تهیه‌برای 4 نفر مناسب میباشد .

بیشتر بخوانید

طرز تهیه “دسر کاسترد” با پودر کاسترد و انار

طرز تهیه “دسر کاسترد” با پودر کاسترد و انار

طرز تهیه دسر گیلاس

طرز تهیه دسر گیلاس

طرز تهیه ژله لیمو و کرم کارامل نارگیلی

طرز تهیه ژله لیمو و کرم کارامل نارگیلی

طرز تهیه کیک شکلاتی کلاسیک

طرز تهیه کیک شکلاتی کلاسیک

طرز تهیه کلوچه ی گوشت برای کودکان

طرز تهیه کلوچه ی گوشت برای کودکان

آموزش درست کردن “بستنی گردویی” خوشمزه خانگی

آموزش درست کردن “بستنی گردویی” خوشمزه خانگی

طرز تهیه “کمپوت سیب” برای تسکین معده

طرز تهیه “کمپوت سیب” برای تسکین معده

طرز تهیه “مسقطی شیرازی” خانگی خوشمزه

طرز تهیه “مسقطی شیرازی” خانگی خوشمزه

طرز تهیه حلوای زنجبیلی

طرز تهیه حلوای زنجبیلی

طرز تهیه “کرم کارامل” یک دسر پرطرفدار

طرز تهیه “کرم کارامل” یک دسر پرطرفدار
مشاهده

مطالب بیشتر در دسر

طرز تهیه دسر کرم کاستارد

طرز تهیه دسر کرم کاستارد

نحوه درست کردن اسموتی موز برای کودکان با طعم عالی

نحوه درست کردن اسموتی موز برای کودکان با طعم عالی

طرز تهیه دسر ژله و انار شیک و ساده برای مهمانی هایتان

طرز تهیه دسر ژله و انار شیک و ساده برای مهمانی هایتان

طرز تهیه “شله زرد” با نکات ویژه و کاربردی

طرز تهیه “شله زرد” با نکات ویژه و کاربردی

طرز تهیه “دسر توت فرنگی” خانگی مخصوص میهمانی ها

طرز تهیه “دسر توت فرنگی” خانگی مخصوص میهمانی ها

شیوه درست کردن “دسر خرده شیشه”

شیوه درست کردن “دسر خرده شیشه”

طرز تهیه دسر طالبی

طرز تهیه دسر طالبی

به این روش “کیک قهوه فنجانی” درست نمایید

به این روش “کیک قهوه فنجانی” درست نمایید

آموزش کامل درست کردن دسر “موس قهوه”

آموزش کامل درست کردن دسر “موس قهوه”

طرز تهیه بستنی با دانه های قهوه

طرز تهیه بستنی با دانه های قهوه

مطالب مرتبط

کرم مانگو یوگورت با دستور تهیه بی نظیر

کرم مانگو یوگورت با دستور تهیه بی نظیر

“دسر پاناکوتا شکلاتی” طعمی بی نهایت خوشمزه با طرز تهیه

“دسر پاناکوتا شکلاتی” طعمی بی نهایت خوشمزه با طرز تهیه

طرز تهیه “کرم باترمیلک” با توت فرنگی

طرز تهیه “کرم باترمیلک” با توت فرنگی

طرز تهیه “ژله شکلات تلخ” با نکات ضروری و لازم

طرز تهیه “ژله شکلات تلخ” با نکات ضروری و لازم

“کرم ژله ای” دسری خوشمزه و زیبا همراه با طرز تهیه

“کرم ژله ای” دسری خوشمزه و زیبا همراه با طرز تهیه

طرز تهیه “ژله شیر شکلات”

طرز تهیه “ژله شیر شکلات”

طرز تهیه پاستیل : اناری و میوه های مختلف را خانگی درست کنید

طرز تهیه پاستیل : اناری و میوه های مختلف را خانگی درست کنید

طرز تهیه “پاناکوتای زعفرانی” ؛ شیک و مجلسی

طرز تهیه “پاناکوتای زعفرانی” ؛ شیک و مجلسی

طرز تهیه “دسر پاناکوتا با ژله لیمو”

طرز تهیه “دسر پاناکوتا با ژله لیمو”

طرز تهیه “کرم وانیلی” یک دسر خوشمزه و محبوب

طرز تهیه “کرم وانیلی” یک دسر خوشمزه و محبوب

فواید و خواص جالب بی نظیر ژله

فواید و خواص جالب بی نظیر ژله

طرز تهیه ژله موزاییک‬

طرز تهیه ژله موزاییک‬

طرز تهیه ژله قهوه

طرز تهیه ژله قهوه

طرز تهیه “دسر پاناکوتا با سس میوه”

طرز تهیه “دسر پاناکوتا با سس میوه”

آموزش تهیه کرم آناناس و نکات تکمیلی “کرم آناناس”

آموزش تهیه کرم آناناس و نکات تکمیلی “کرم آناناس”

“کیک ماست” را با چه موادی و چگونه درست کنیم؟

“کیک ماست” را با چه موادی و چگونه درست کنیم؟

زیبایی پوست و پرپشتی موها با ماسک ژلاتین

زیبایی پوست و پرپشتی موها با ماسک ژلاتین

طرز تهیه پاناکوتا ی شکلات سفید

طرز تهیه پاناکوتا ی شکلات سفید

طرز تهیه تارت پاناکوتا با انگورهای یاقوتی

طرز تهیه تارت پاناکوتا با انگورهای یاقوتی

افزایش ضخامت و رشد مو با خواص ژلاتین !

افزایش ضخامت و رشد مو با خواص ژلاتین !