
“یخمه ترش” خوراک گوشت با طعمی شیرین و خوشمزه است که طرز تهیه آن را در آشپزخانه مجله اینترنتی فنجان آموزش خواهیم داد.
ابتدا گوشت را داخل قابلمهای بریزید و روی حرارت قرار دهید . بههمراهگوشت ، کمی آب و زردچوبهداخل قابلمهبریزید و بگذارید گوشت خوب بپزد.
در حین پختن گوشت ، برنج شستهشده، به، پرزرد آلو و آلو را بهآن اضافهکنید و وقتی آب غذا کاملا گرفتهشد و جا افتاد آن را آرام آرام بکوبید تا کاملا لهشود.
در آخر شکر را بهآن اضافهکنید و مجددا روی حرارت قرار دهید و هم بزنید تا شکر کاملا حل شود و سپس یخمهترش آمادهشدهرا در ظرف مورد نظرتان بکشید و بههمراهنان سرو کنید.
یخمهترش جزو غذای محلی - اصفهان میباشد
زمان آمادهسازی مواد اولیهو مایحتاج آن حدودا 10دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت میباشد .
یخمهترش را میتوانید در وعدهنهار - شام - سرو کنید .
توجهنمایید مقدار مواد اولیهو دستور تهیهبرای 4 نفر مناسب میباشد .