بیشتر بخوانید

طرز تهیه “خورش مرغ ترش” گیلانی

طرز تهیه “خورش مرغ ترش” گیلانی

“کوکو سبزی” : روش درست کردن همراه با نکات تکمیلی

“کوکو سبزی” : روش درست کردن همراه با نکات تکمیلی

طرز تهیه “ترشی کلم قرمز”خانگی و خوش رنگ

طرز تهیه “ترشی کلم قرمز”خانگی و خوش رنگ

دستور تهیه “کوفته مرغ” + نکات مهم

دستور تهیه “کوفته مرغ” + نکات مهم

طرز تهیه سمبوسه خانگی مرحله به مرحله با عکس

طرز تهیه سمبوسه خانگی مرحله به مرحله با عکس

طرزتهیه “اسپاگتی قرمز” خوشرنگ و خوشمزه

طرزتهیه “اسپاگتی قرمز” خوشرنگ و خوشمزه

طرز تهیه “پاستا با مرغ”

طرز تهیه “پاستا با مرغ”

طرز تهیه “خورش گوجه سبز”

طرز تهیه “خورش گوجه سبز”

طرز تهیه “خوراک ماهیچه”با طعمی باورنکردنی

طرز تهیه “خوراک ماهیچه”با طعمی باورنکردنی

طرز تهیه پاپ کورن جوجه

طرز تهیه پاپ کورن جوجه
طرز تهیه “یخمه ترش” غذای محلی متعلق به اصفهان
“یخمه ترش” خوراک گوشت با طعمی شیرین و خوشمزه است که طرز تهیه آن را در آشپزخانه مجله اینترنتی فنجان آموزش خواهیم داد.

 مواد لازم برای یخمه‌ترش 

  • آلو : 200 گرم
  • پر زرد آلو : 200 گرم
  • به‌(خرد شده) :2 عدد
  • گوشت گوسفندی : 250 گرم
  • برنج : یک پیمانه
  • شکر : 1/2 استکان
  • زردچوبه‌: یک قاشقق چایخوری
  • نمک : به‌مقدار لازم
یخمه‌ترش

 طرز تهیه‌یخمه‌ترش

ابتدا گوشت را داخل قابلمه‌ای بریزید و روی حرارت قرار دهید . به‌همراه‌گوشت ، کمی آب و زردچوبه‌داخل قابلمه‌بریزید و بگذارید گوشت خوب بپزد.

در حین پختن گوشت ، برنج شسته‌شده‌، به‌، پرزرد آلو و آلو را به‌آن اضافه‌کنید و وقتی آب غذا کاملا گرفته‌شد و جا افتاد آن را آرام آرام بکوبید تا کاملا له‌شود.

در آخر شکر را به‌آن اضافه‌کنید و مجددا روی حرارت قرار دهید و هم بزنید تا شکر کاملا حل شود و سپس یخمه‌ترش آماده‌شده‌را در ظرف مورد نظرتان بکشید و به‌همراه‌نان سرو کنید.

یخمه‌ترش اصفهانی

نکته 
مقدار شیرینی این غذا بسته‌به‌ذائقه‌شما دارد. می‌توان از شیره‌خرما نیز استفاده‌کرد.

نکات تکمیلی در مورد یخمه‌ترش

یخمه‌ترش جزو غذای محلی - اصفهان میباشد
زمان آماده‌سازی مواد اولیه‌و مایحتاج آن حدودا 10دقیقه‌
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت میباشد .
یخمه‌ترش را می‌توانید در وعده‌نهار - شام - سرو کنید .
توجه‌نمایید مقدار مواد اولیه‌و دستور تهیه‌برای 4 نفر مناسب میباشد .

بیشتر بخوانید

طرز تهیه “پیتزای ماکارونی با سبزیجات”

طرز تهیه “پیتزای ماکارونی با سبزیجات”

چگونه “آش زمستانی” جا افتاده درست کنیم ؟ ; طرز تهیه کامل

چگونه “آش زمستانی” جا افتاده درست کنیم ؟ ; طرز تهیه کامل

“جوجه کباب” جاافتاده رستورانی چگونه درست می شود ؟

“جوجه کباب” جاافتاده رستورانی چگونه درست می شود ؟

طرز تهیه “کباب تابه ای سیخی” با روشی جدید و خوشمزه

طرز تهیه “کباب تابه ای سیخی” با روشی جدید و خوشمزه

طرز تهیه کباب برگ

طرز تهیه کباب برگ

طرز تهیه “فیله کباب” گو.سفندی ترد و خوشمزه

طرز تهیه “فیله کباب” گو.سفندی ترد و خوشمزه

طرز تهیه “ماهی شکم پر” بدون فر و لذیذ

طرز تهیه “ماهی شکم پر” بدون فر و لذیذ

طرز تهیه “کشمش پلو” ماهی لاری

طرز تهیه “کشمش پلو” ماهی لاری

طرز تهیه رول مارچوبه و لازانیا

طرز تهیه رول مارچوبه و لازانیا

طرزتهیه “قارچ شکم پر” مجلسی و خوشمزه

طرزتهیه “قارچ شکم پر” مجلسی و خوشمزه
مشاهده

مطالب بیشتر در غذاهای ایرانی

طرز تهیه فلافل برای افطاری بسیار خوشمزه و جذاب

طرز تهیه فلافل برای افطاری بسیار خوشمزه و جذاب

طرز تهیه “آش کشک” و جعفری

طرز تهیه “آش کشک” و جعفری

طرز تهیه “فرنی فشکل”دسر مخصوص گیلانی ها

طرز تهیه “فرنی فشکل”دسر مخصوص گیلانی ها

طرز تهیه “قلقلی هندی” در سس مخصوص

طرز تهیه “قلقلی هندی” در سس مخصوص

طرز تهیه “چیکن استریپس”

طرز تهیه “چیکن استریپس”

طرز تهیه کامل “خورشت فسنجان” جا افتاده با مرغ

طرز تهیه کامل “خورشت فسنجان” جا افتاده با مرغ

دستور تهیه “ماکارونی با سویا” خانگی خوشمزه

دستور تهیه “ماکارونی با سویا” خانگی خوشمزه

طرز تهیه غذای جنوبی “قلیه ماهی”

طرز تهیه غذای جنوبی “قلیه ماهی”

طرز تهیه “میگو پفکی” + نکات تکمیلی

طرز تهیه “میگو پفکی” + نکات تکمیلی

طرز تهیه مرغ بریان خانگی در فر

طرز تهیه مرغ بریان خانگی در فر

مطالب مرتبط

طرز تهیه “آش آلو و عدس”

طرز تهیه “آش آلو و عدس”

طرز تهیه “خورشت آلو و هویج”

طرز تهیه “خورشت آلو و هویج”

طرز تهیه غذای محلی “قورماشورباسی”

طرز تهیه غذای محلی “قورماشورباسی”

طرز تهیه “سس آلو” خانگی خوشمزه

طرز تهیه “سس آلو” خانگی خوشمزه

طرز تهیه لواشک آلوی ترش و خوشمزه

طرز تهیه لواشک آلوی ترش و خوشمزه

طرز تهیه “کیک آلو و هلو وارونه” به همراه تمام نکات ریزش

طرز تهیه “کیک آلو و هلو وارونه” به همراه تمام نکات ریزش

طرز تهیه خورش آلو مسما

طرز تهیه خورش آلو مسما

طرز تهیه “مربای آلو سیاه” خانگی و خوشمزه و خوشرنگ

طرز تهیه “مربای آلو سیاه” خانگی و خوشمزه و خوشرنگ

طرز تهیه “ونوشک پلو” غذای محلی

طرز تهیه “ونوشک پلو” غذای محلی

طرز تهیه “کیک آلو سیاه” ، یک کیک تابستانی خوشمز

طرز تهیه “کیک آلو سیاه” ، یک کیک تابستانی خوشمز

دستور پخت کامل “خورش آلو اسفناج” خوش طعم با گوشت قرمز

دستور پخت کامل “خورش آلو اسفناج” خوش طعم با گوشت قرمز

طرز تهیه غذای محلی و خوشمزه“واویشکا”

طرز تهیه غذای محلی و خوشمزه“واویشکا”

طرز تهیه غذای محلی و ایرانی “ساج کباب”

طرز تهیه غذای محلی و ایرانی “ساج کباب”

طرز تهیه “بریانی اصفهان”

طرز تهیه “بریانی اصفهان”

طرز تهیه “خورش به” خوشمزه و جا افتاده

طرز تهیه “خورش به” خوشمزه و جا افتاده

طرز تهیه “آش آلو”

طرز تهیه “آش آلو”

نحوه درست کردن “مربای آلو قرمز” بسیار ساده و دلچسب

نحوه درست کردن “مربای آلو قرمز” بسیار ساده و دلچسب

خوشمزه ترین و ساده ترین دستور پخت “مربای آلو زرد”

خوشمزه ترین و ساده ترین دستور پخت “مربای آلو زرد”

طرز تهیه “مافین گوشت قلقلی” با بی دردسرترین روش

طرز تهیه “مافین گوشت قلقلی” با بی دردسرترین روش

طرز تهیه “مرجو خورش”

طرز تهیه “مرجو خورش”