بیشتر بخوانید

طرز تهیه رولت فرانسوی برای صبحانه

طرز تهیه رولت فرانسوی برای صبحانه

طرز تهیه “کبه عربی” برشته و پرطرفدار

طرز تهیه “کبه عربی” برشته و پرطرفدار

طرز تهیه “پلو پاکستانی”

طرز تهیه “پلو پاکستانی”

طرز تهیه “پیتزا نیویورکی”

طرز تهیه “پیتزا نیویورکی”

روش تهیه فیله سالمون شب عید

روش تهیه فیله سالمون شب عید

طرز تهیه ( پینجوی مرغ ) “جوجه کباب اسپانیایی”

طرز تهیه ( پینجوی مرغ ) “جوجه کباب اسپانیایی”

طرز تهیه کباب گوشت اسپانیایی

طرز تهیه کباب گوشت اسپانیایی

طرز تهیه “تالیاتلی” با ژامبون

طرز تهیه “تالیاتلی” با ژامبون

طرز تهیه “گوشت قلقلی” مغزدار یونانی بسیار لذیذ

طرز تهیه “گوشت قلقلی” مغزدار یونانی بسیار لذیذ

طرز تهیه تصویری چیکن ساتای

طرز تهیه تصویری چیکن ساتای
طرز تهیه “کبه عربی” برشته و پرطرفدار
طرز تهیه “کبه عربی” به عنوان یکی از خوشمزه ترین و پرطرفدار ترین غذاهای عربی را برایتان در این بخش از آشپزخانه مجله اینترنتی فنجان آماده ساخته ایم که در ادامه می خوانید.

مواد لازم برای کبه‌عربی :

  • گوشت گوساله‌چرخ شده :  200 گرم
  • پیاز :1 عدد خرد شده
  • برنج :200 گرم
  • عدس دال :150 گرم
  • جعفری خرد شده :50 گرم
  • روغن و زعفران :  به‌میزان لازم
  • نمک ، فلفل ، زردچوبه‌و ادویه‌کاری : به‌میزان لازم

کبه‌عربی 

دستور تهیه‌کبه‌عربی :

طرز تهیه‌کبه‌دو نوع است ، یک نوع خشک که‌با برنج یا مخلوط برنج و عدس تهیه‌میشود و نوع دیگر که‌با بلغور گندم درست میشود.

تهیه‌کبه‌با مخلوط برنج و عدس :

برنج و عدس را مخلوط کرده‌و بگذارید تا خیس بخورند. بعد از 2 ساعت خیس کردن این مواد ، مخلوط را به‌حالت کته‌بپزید تا مغز پخت شوند.

بعد از پخته‌شدن برنج و عدس آنها را از روی حرارت بردارید و بگذارید تا ولرم شوند .بعد آنها را چرخ کنید. ( دقت کنید تا برنج داغ و یا سرد نباشد)

تهیه‌کبه‌با بلغور گندم:

اگر برای درست کردن کبه‌از بلغور گندم استفاده‌کردید باید بلغور را 4 تا 5 ساعت در آب ولرم خیس کنید و بعد آبکشش کنید و در دستگاه‌غذا ساز آن را کاملا له‌کنید .

بعد از این مراحل ، تابه‌ای را روی حرارت قرار دهید تا داغ شود. بعد پیاز را به‌تنهایی داخل آن تفت دهید.

کمی که‌پیاز ها نرم شدند ، مقداری روغن را به‌آن اضافه‌کرده‌تا سرخ شوند. سپس گوشت را به‌پیاز سرخ شده‌اضافه‌کنید و خوب تفت دهید.

گوشت را با پشت قاشق خوب له‌کنید و تکه‌های بهم چسبیده‌را از هم جدا کنید تا گوشت خوب بپزد.به‌مواد پخته‌شده‌ادویه‌ها را هم اضافه‌کنید و در آخر جعفری را با آنها مخلوط کنید.

بعد از کمی که‌مواد حرارت دیدند آن را از روی شعله‌بردارید و کنار بگذارید تا خنک شوند.

کبه‌عربی برشته

برنج و عدس را که‌بعد از پختن به‌حالت خمیر در آوردید و وسطش را کمی گود کنید و داخل آن ادویه‌کاری ، نمک ، فلفل سیاه ، و زردچوبه‌را بریزید .

در صورت تمایل مقداری زعفران حل شده‌غلیظ را داخل آن بریزید و با دست ورز دهید.

دستتان را با آب نمدار کنید و خمیر برنج را ورز دهید . بعد کمی از خمیر بردارید و داخل دست صاف کنید. کمی از مایه‌گوشت برداشته‌و داخل خمیر بگذارید و بعد خمیر را تا کنید و ببندید.

سپس داخل دست آن را به‌صورت خمیر صاف و بدون ترک در بیاورید. کبه‌ها را داخل روغن داغ با حرارت متوسط سرخ کنید تا طلایی رنگ شوند.

دقت کنید کبه‌ها خیلی سرخ نشوند تا برنج نسوزد.اگر حرارت روغن کم باشد ، تمام روغن جذب کبه‌ها میشوند.

حتما باید تناسب بین عدس و برنج به‌همان اندازه‌گفته‌شده‌باشد تا انسجام کبه‌ها به‌هم نخورد.

نکات تکمیلی در مورد کبه‌عربی

کبه‌عربی جزو غذای ملل - عربی میباشد
زمان آماده‌سازی مواد اولیه‌و مایحتاج آن حدودا 40دقیقه‌
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 10دقیقه‌میباشد .
کبه‌عربی را می‌توانید در وعده‌نهار - میان وعده‌- شام - سرو کنید .
توجه‌نمایید مقدار مواد اولیه‌و دستور تهیه‌برای 4 نفر مناسب میباشد .

بیشتر بخوانید

دستور تهیه “پیتزا نیویورکی”

دستور تهیه “پیتزا نیویورکی”

طرز تهیه “پیتزا مخلوط” خانگی + نکات تهیه

طرز تهیه “پیتزا مخلوط” خانگی + نکات تهیه

طرز تهیه “اسپاگتی ایتالیایی”

طرز تهیه “اسپاگتی ایتالیایی”

طرز تهیه سریع و خوشمزه “بورقی ترکیه”

طرز تهیه سریع و خوشمزه “بورقی ترکیه”

دستور پخت “مرغ تنوری ایتالیایی” با پاستا به روشی مخصوص

دستور پخت “مرغ تنوری ایتالیایی” با پاستا به روشی مخصوص

طرز تهیه خوراک “جوجه چینی” خوشمزه + نکات ایده آل

طرز تهیه خوراک “جوجه چینی” خوشمزه + نکات ایده آل

طرز تهیه ماهی کبابی با سس اسپانیایی

طرز تهیه ماهی کبابی با سس اسپانیایی

طرز تهیه ماکارونی ایتالیایی

طرز تهیه ماکارونی ایتالیایی

طرز تهیه “تاگوی میگو” یک غذای خوشمزه مکزیکی

طرز تهیه “تاگوی میگو” یک غذای خوشمزه مکزیکی

طرز تهیه مرغ بلغاری

طرز تهیه مرغ بلغاری
مشاهده

مطالب بیشتر در غذاهای خارجی

طرز تهیه کباب یونانی

طرز تهیه کباب یونانی

طرز تهیه کامل “ذرت مکزیکی” با طعمی فوق العاده بی نظیر

طرز تهیه کامل “ذرت مکزیکی” با طعمی فوق العاده بی نظیر

طرز تهیه “املت ایتالیایی”

طرز تهیه “املت ایتالیایی”

طرز تهیه کامل “شنیسل مرغ” با طعمی ماندگار و خوشمزه

طرز تهیه کامل “شنیسل مرغ” با طعمی ماندگار و خوشمزه

طرز تهیه “پیراشکی لهستانی”

طرز تهیه “پیراشکی لهستانی”

طرز تهیه “کوبه عربی” یک غذای متفاوت و متناسب با ذائقه ایرانی

طرز تهیه “کوبه عربی” یک غذای متفاوت و متناسب با ذائقه ایرانی

طرز تهیه “چیکن استراگانف”

طرز تهیه “چیکن استراگانف”

طرز تهیه “اشترودل گوشت”

طرز تهیه “اشترودل گوشت”

طرز تهیه “نودل اسفناج”

طرز تهیه “نودل اسفناج”

“خوراک مرغ ایتالیایی” خوشمزه و نحوه پختن آن

“خوراک مرغ ایتالیایی” خوشمزه و نحوه پختن آن

مطالب مرتبط

دستور تهیه “پرده پلو” به روش سنتی ترکیه ای

دستور تهیه “پرده پلو” به روش سنتی ترکیه ای

طرز تهیه کبه برنجی

طرز تهیه کبه برنجی

طرز تهیه مجبوس دجال

طرز تهیه مجبوس دجال

طرز تهیه “پلوی چکدیرمه” ترکمنی

طرز تهیه “پلوی چکدیرمه” ترکمنی

طرز تهیه “فلفل پلو” برای طرفدارن غذای تند

طرز تهیه “فلفل پلو” برای طرفدارن غذای تند

طرز تهیه “چکدرمه” غذای ترکمنی ؛ سنتی و خوشمزه

طرز تهیه “چکدرمه” غذای ترکمنی ؛ سنتی و خوشمزه

طرز تهیه کامل و خوشمزه “عدس پلو” جا افتاده با نکات تکمیلی

طرز تهیه کامل و خوشمزه “عدس پلو” جا افتاده با نکات تکمیلی

طرز تهیه “کانفتی با برنج” (Confetti)با طعم و بوی دلپذیر

طرز تهیه “کانفتی با برنج” (Confetti)با طعم و بوی دلپذیر

طرز تهیه عدس پلو مجلسی با گوشت چرخ کرده و کشمش

طرز تهیه عدس پلو مجلسی با گوشت چرخ کرده و کشمش

طرز تهیه “بیلهر پلو” غذای مخصوص و محلی استان کهگیلویه و بویراحمد

طرز تهیه “بیلهر پلو” غذای مخصوص و محلی استان کهگیلویه و بویراحمد

طرز تهیه “آش شیله عدس”

طرز تهیه “آش شیله عدس”

طرز تهیه “پلوی ساده” با طعم هل و میخک

طرز تهیه “پلوی ساده” با طعم هل و میخک

ترفندهای آشپزی که هر بانویی باید بداند

ترفندهای آشپزی که هر بانویی باید بداند

طرز تهیه “سوپ دال عدس” مقوی و سرشار از ویتامین

طرز تهیه “سوپ دال عدس” مقوی و سرشار از ویتامین

از مزایای دانه های سفید برنج چه میدانید ؟

از مزایای دانه های سفید برنج چه میدانید ؟

طرز تهیه “آش برنج و گشنیز”پرطرفدار مردم همدان

طرز تهیه “آش برنج و گشنیز”پرطرفدار مردم همدان

طرز تهیه “آش اوماج” غذای محلی آذربایجان شرقی

طرز تهیه “آش اوماج” غذای محلی آذربایجان شرقی

آموزش درست کردن “باقالی پلو” فوق العاده خوشمزه

آموزش درست کردن “باقالی پلو” فوق العاده خوشمزه

سریع ترین روش تهیه “عدس پلو با مایکروفر”

سریع ترین روش تهیه “عدس پلو با مایکروفر”

ترفندها و نکات مهم آشپزی در یک نگاه

ترفندها و نکات مهم آشپزی در یک نگاه