
ابتدا سینهمرغ را بهصورت مکعب های 1 در 1 سانتی متر خرد کنید و بههمراهمقداری نمک ، زعفران دم کردهو 2 قاشق سوپ خوری روغن مخلوط کنید و بهمدت 3 ساعت در یخچال قرار دهید.تا مرغ ها مزهدار شوند.
در این فاصلهسیب زمینی ها را با کمی نمک و فلفل آغشتهکنید و داخل مقداری روغن سرخ کنید. بعد از سرخ کردن ، سیب زمینی ها را داخل یک صافی فلزی بریزید تا روغن اضافهآن جدا شود.
سپس در همان تابه3 قاشق سوپ خوری روغن بریزد و پس از داغ شدن روغن ، پیازها را داخل آن تفت دهید تا نرم شوند.بعد مرغ های مزهدار شدهرا از یخچال بیرون بیاورید و بهمدت 2 دقیقهبا حرارت متوسط در پیاز تفت دهید.بعد نیمی از فلفل های خرد شدهرا بهمرغ ها اضافهکنید و یک دقیقهدیگر مواد را تفت دهید. حرارت زیر تابهرا خاموش کنید و بعد پیازچه خرد شدهرا اضافهکنید و هم بزنید.
اجازهدهید تا مواد سرد شوند. بعد سیب زمینی های سرخ شدهرا بهبقیهمواد آمادهشدهاضافهکنید. فر را با حرارت 181 درجهسانتی گراد روشن کنید و یک قالب تفلون گرد بهقطر 23 سانتی متر را چرب کنید و سپس 4 عدد تخم مرغ ها را با ماست ، آرد و مقداری نمک و زردچوبهمخلوط کنید و خوب هم بزنید و بعد با مواد مرغ تفت دادهشدهمخلوط کنید و در قالب چرب شدهبریزید .روی مواد را با پشت قاشق صاف کنید و روی قالب را با کاغذ فویل بپوشانید . بعد قالب را در فر قرار دهید.
در این فاصله یک عدد تخم مرغ باقی ماندهرا با چنگال بهم بزنید تا سفیدهو زردهبا هم یکدست شوند. بعد از 15 دقیقهکوکو را از فر بیرون بیاورید و تخم مرغ زردهشدهرا روی کوکو بریزید .نصف دیگر فلفل خرد شدهرا برای تزیین روی کوکو ها بریزید و دوبارهقالب را بدون فویل بهمدت 15 تا 20 دقیقهدر فر قرار دهید تا کوکو بپزد.بعد از اینکهکوکو پخت آن را برش بزنید و در ظرف مورد نظرتان سرو کنید.
کوکوی مرغ و سبزیجات جزو انواع کوکو میباشد
زمان آمادهسازی مواد اولیهو مایحتاج آن حدودا 30دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 35دقیقهمیباشد .
کوکوی مرغ و سبزیجات را میتوانید در وعدهنهار - شام - پیش غذا - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماهرمضان بهعنوان سحری - افطار - میل کرد .
توجهنمایید مقدار مواد اولیهو دستور تهیهبرای 4 نفر مناسب میباشد .