
“لبو پلو” یکی از غذاهای ایران عزیزمان است که در این فصل بسیار دلچسب خواهد بود. طرز تهیه را در آشپزخانه مجله اینترنتی فنجان ببینید.
- مرغ پختهو خرد شده: 1/2 مرغ
- لبوی پختهو خرد شده: 4 عدد
- اسفناج پختهشده: 100 گرم
- برنج آبکش شده: 3 پیمانه
- پیاز سرخ شده: یک عدد
- زعفران : یک قاشق غذاخوری
- نمک، فلفل و روغن : بهمیزان لازم
لبو پلو جزو پلو و چلو میباشد
زمان آمادهسازی مواد اولیهو مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت میباشد .
لبو پلو را میتوانید در وعدهنهار - شام - سرو کنید .
توجهنمایید مقدار مواد اولیهو دستور تهیهبرای 4 نفر مناسب میباشد .