
بادمجان ها را پس از شستن و بدون گرفتن پوست ، بهصورت ورقههای نازک ببرید. بعد روی آنها نمک بپاشید. و یکی دو ساعت در صافی قرار دهید تا آب آنها برود و تلخی بادمجان گرفتهشود.
بعد بادمجان ها را با دستمال پاک کنید تا نمک اضافهآن گرفتهشود. تابهگریل را با روغن زیتون چرب کنید و روی حرارت متوسط قرار دهید تا داغ شود. بعد بادمجان ها را داخل آن سرخ کنید تا طلایی رنگ شود.
گوجهها را بهصورت فیلهکنید و تخم آن را جدا کنید و با میکسر آن را پورهکنید.پیاز را هم با کمی روغن تفت دهید تا طلایی رنگ شود.سپس گوشت چرخ کردهرا بهآن اضافهکنید و تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند.
بعد بهگوشت تفت دادهشده، پورهگوجه، رب ، نمک و فلفل را اضافهکنید و هم بزنید تا گوشت کاملا پختهشود و سس یکدستی و غلیظی بدست بیاید.
ورقههای هم اندازهبادمجان را دو بهدو بهصورت بعلاوهروی هم قرار دهید و در قسمت وسط آن کمی از سس گوشتی بریزید و روی آن کمی پنیر بریزید و بادمجان ها را مثل بقچهببندید و با یک عدد خلال دندان آن را ثابت نگهدارید.
فر را با حرارت 200 درجهسانتی گراد گرم کنید . دست پیچ ها را در سینی فر بچینید و بهمدت 15 دقیقهدر فر قرار دهید تا پنیر وسط آن آب شود و بادمجان طعم گوشت و ادویهها ی تفت دا هشدهرا بگیرند.
در آخر هم بدون جدا کردن خلال دندان ، آن را با گوجهگیلاسی و یا زیتون تزیین کنید.
نکته:
_ شما میتوانید بجای گوشت چرخ کردهاز گوشت مرغ گریل با کمی سس مارینارا یا سالسا و پنیر برای داخل دست پیچ ها استفادهکنید.
دست پیچ بادمجان جزو پیش غذا - اسنک و رول میباشد
زمان آمادهسازی مواد اولیهو مایحتاج آن حدودا 10دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30دقیقهمیباشد .
دست پیچ بادمجان را میتوانید در وعدهنهار - میان وعده- شام - سرو کنید .
توجهنمایید مقدار مواد اولیهو دستور تهیهبرای 4 نفر مناسب میباشد .