بیشتر بخوانید

طرز تهیه “خورش مرغ ترش” گیلانی

طرز تهیه “خورش مرغ ترش” گیلانی

“کوکو سبزی” : روش درست کردن همراه با نکات تکمیلی

“کوکو سبزی” : روش درست کردن همراه با نکات تکمیلی

طرز تهیه “ترشی کلم قرمز”خانگی و خوش رنگ

طرز تهیه “ترشی کلم قرمز”خانگی و خوش رنگ

دستور تهیه “کوفته مرغ” + نکات مهم

دستور تهیه “کوفته مرغ” + نکات مهم

طرز تهیه سمبوسه خانگی مرحله به مرحله با عکس

طرز تهیه سمبوسه خانگی مرحله به مرحله با عکس

طرزتهیه “اسپاگتی قرمز” خوشرنگ و خوشمزه

طرزتهیه “اسپاگتی قرمز” خوشرنگ و خوشمزه

طرز تهیه “پاستا با مرغ”

طرز تهیه “پاستا با مرغ”

طرز تهیه “خورش گوجه سبز”

طرز تهیه “خورش گوجه سبز”

طرز تهیه “خوراک ماهیچه”با طعمی باورنکردنی

طرز تهیه “خوراک ماهیچه”با طعمی باورنکردنی

طرز تهیه پاپ کورن جوجه

طرز تهیه پاپ کورن جوجه
طرز تهیه “دست پیچ بادمجان”
“دست پیچ بادمجان” یک وعده غذایی از لیست لقمه های خوشمزه است که نوعی نوآوری و علاقه در آشپزی یک خانم خانه دار را نشان می دهد. شما بانوی ایرانی حتما این دستور پخت را امتحان کنید.

مواد لازم برای دست پیچ بادمجان

  • بادمجان :4 عدد
  • گوشت چرخ کرده :100 گرم
  • گوجه‌فرنگی :4 عدد
  • پیاز :یک عدد
  • پنیر موتزارلا :50 گرم
  • نمک و فلفل :به‌میزان کافی
  • روغن زیتون :به‌میزان کافی

دست پیج بادمجان

 دستور تهیه‌دست پیچ بادمجان

بادمجان ها را پس از شستن و بدون گرفتن پوست ، به‌صورت ورقه‌های نازک ببرید. بعد روی آنها نمک بپاشید. و یکی دو ساعت در صافی قرار دهید تا آب آنها  برود و تلخی بادمجان گرفته‌شود.

بعد بادمجان ها را با دستمال پاک کنید تا نمک اضافه‌آن گرفته‌شود. تابه‌گریل را با روغن زیتون چرب کنید و روی حرارت متوسط قرار دهید تا داغ شود. بعد بادمجان ها را داخل آن سرخ کنید تا طلایی رنگ شود.

گوجه‌ها را به‌صورت فیله‌کنید و تخم  آن را جدا کنید و با میکسر آن را پوره‌کنید.پیاز را هم با کمی روغن تفت دهید تا طلایی رنگ شود.سپس گوشت چرخ کرده‌را به‌آن اضافه‌کنید و تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند.

بعد به‌گوشت تفت داده‌شده‌، پوره‌گوجه‌، رب ، نمک و فلفل را اضافه‌کنید و هم بزنید تا گوشت کاملا پخته‌شود و سس یکدستی و غلیظی بدست بیاید.

ورقه‌های هم اندازه‌بادمجان را دو به‌دو به‌صورت بعلاوه‌روی هم قرار دهید و در قسمت وسط آن کمی از سس گوشتی بریزید و روی آن کمی پنیر بریزید و بادمجان ها را مثل بقچه‌ببندید و با یک عدد خلال دندان آن را ثابت نگه‌دارید.

فر را با حرارت 200 درجه‌سانتی گراد گرم کنید . دست پیچ ها را در سینی فر بچینید و به‌مدت 15 دقیقه‌در فر قرار دهید تا پنیر وسط آن آب شود و بادمجان طعم گوشت و ادویه‌ها ی تفت دا ه‌شده‌را بگیرند.

در آخر هم بدون جدا کردن خلال دندان ، آن را با گوجه‌گیلاسی و یا زیتون تزیین کنید.

نکته:

_ شما میتوانید بجای گوشت چرخ کرده‌از گوشت مرغ گریل  با کمی سس مارینارا یا سالسا و پنیر برای داخل دست پیچ ها استفاده‌کنید.

دست پیچ بادمجان

نکات تکمیلی در مورد دست پیچ بادمجان

دست پیچ بادمجان جزو پیش غذا - اسنک و رول میباشد
زمان آماده‌سازی مواد اولیه‌و مایحتاج آن حدودا 10دقیقه‌
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30دقیقه‌میباشد .
دست پیچ بادمجان را می‌توانید در وعده‌نهار - میان وعده‌- شام - سرو کنید .
توجه‌نمایید مقدار مواد اولیه‌و دستور تهیه‌برای 4 نفر مناسب میباشد .

بیشتر بخوانید

طرز تهیه “پیتزای ماکارونی با سبزیجات”

طرز تهیه “پیتزای ماکارونی با سبزیجات”

چگونه “آش زمستانی” جا افتاده درست کنیم ؟ ; طرز تهیه کامل

چگونه “آش زمستانی” جا افتاده درست کنیم ؟ ; طرز تهیه کامل

“جوجه کباب” جاافتاده رستورانی چگونه درست می شود ؟

“جوجه کباب” جاافتاده رستورانی چگونه درست می شود ؟

طرز تهیه “کباب تابه ای سیخی” با روشی جدید و خوشمزه

طرز تهیه “کباب تابه ای سیخی” با روشی جدید و خوشمزه

طرز تهیه کباب برگ

طرز تهیه کباب برگ

طرز تهیه “فیله کباب” گو.سفندی ترد و خوشمزه

طرز تهیه “فیله کباب” گو.سفندی ترد و خوشمزه

طرز تهیه “ماهی شکم پر” بدون فر و لذیذ

طرز تهیه “ماهی شکم پر” بدون فر و لذیذ

طرز تهیه “کشمش پلو” ماهی لاری

طرز تهیه “کشمش پلو” ماهی لاری

طرز تهیه رول مارچوبه و لازانیا

طرز تهیه رول مارچوبه و لازانیا

طرزتهیه “قارچ شکم پر” مجلسی و خوشمزه

طرزتهیه “قارچ شکم پر” مجلسی و خوشمزه
مشاهده

مطالب بیشتر در غذاهای ایرانی

طرز تهیه فلافل برای افطاری بسیار خوشمزه و جذاب

طرز تهیه فلافل برای افطاری بسیار خوشمزه و جذاب

طرز تهیه “آش کشک” و جعفری

طرز تهیه “آش کشک” و جعفری

طرز تهیه “فرنی فشکل”دسر مخصوص گیلانی ها

طرز تهیه “فرنی فشکل”دسر مخصوص گیلانی ها

طرز تهیه “قلقلی هندی” در سس مخصوص

طرز تهیه “قلقلی هندی” در سس مخصوص

طرز تهیه “چیکن استریپس”

طرز تهیه “چیکن استریپس”

طرز تهیه کامل “خورشت فسنجان” جا افتاده با مرغ

طرز تهیه کامل “خورشت فسنجان” جا افتاده با مرغ

دستور تهیه “ماکارونی با سویا” خانگی خوشمزه

دستور تهیه “ماکارونی با سویا” خانگی خوشمزه

طرز تهیه غذای جنوبی “قلیه ماهی”

طرز تهیه غذای جنوبی “قلیه ماهی”

طرز تهیه “میگو پفکی” + نکات تکمیلی

طرز تهیه “میگو پفکی” + نکات تکمیلی

طرز تهیه مرغ بریان خانگی در فر

طرز تهیه مرغ بریان خانگی در فر

مطالب مرتبط

طرز تهیه “گراتن گوشت و بادمجان”

طرز تهیه “گراتن گوشت و بادمجان”

طرز تهیه “بادمجان شکم پر” تبریز

طرز تهیه “بادمجان شکم پر” تبریز

طرز تهیه “خوراک بادمجان” و گوشت کبابی خوشمزه و مجلسی

طرز تهیه “خوراک بادمجان” و گوشت کبابی خوشمزه و مجلسی

طزر تهیه “سوفله بادمجان” با سس سفید

طزر تهیه “سوفله بادمجان” با سس سفید

طرز تهیه “دست پیچ کرمانشاه”

طرز تهیه “دست پیچ کرمانشاه”

طرز تهیه “بادمجان فنری”

طرز تهیه “بادمجان فنری”

طرز تهیه “دلمه بادمجان”

طرز تهیه “دلمه بادمجان”

طرز تهیه “آبگوشت بادمجان”

طرز تهیه “آبگوشت بادمجان”

طرز تهیه خورشت بادمجان مجلسی با گوشت

طرز تهیه خورشت بادمجان مجلسی با گوشت

طرز تهیه کباب بادمجان با گوشت

طرز تهیه کباب بادمجان با گوشت

طرز تهیه “آش بادمجان” سبزوار

طرز تهیه “آش بادمجان” سبزوار

طرز تهیه “بادمجان پلو” قزوینی

طرز تهیه “بادمجان پلو” قزوینی

طرز تهیه “کشک بادمجان مجلسی با گوشت” چرخ کرده

طرز تهیه “کشک بادمجان مجلسی با گوشت” چرخ کرده

طرز تهیه “حلیم بادمجان” غذای مخصوص اصفهانی

طرز تهیه “حلیم بادمجان” غذای مخصوص اصفهانی

طرز تهیه “شامی بادمجان” با بادمجان کبابی و سرخ شده

طرز تهیه “شامی بادمجان” با بادمجان کبابی و سرخ شده

طرز تهیه “بادمجان کبابی” با پنیر فتا

طرز تهیه “بادمجان کبابی” با پنیر فتا

طرز تهیه برگر یونانی با بادمجان کبابی

طرز تهیه برگر یونانی با بادمجان کبابی

طرز تهیه “کشک بادمجان با بادمجان آب پز” و طعمی بس دلچسب

طرز تهیه “کشک بادمجان با بادمجان آب پز” و طعمی بس دلچسب

طرز تهیه “حلیم بادمجان” به روش سنتی و با نکات کلیدی

طرز تهیه “حلیم بادمجان” به روش سنتی و با نکات کلیدی

طرز تهیه “بادمجان کباب”

طرز تهیه “بادمجان کباب”