
- اردک درسته :1 عدد
- رب گوجه:1 ق غ
- انار :3 ق غذاخوری
- پیاز :1 عدد
- رب نارنج :2 ق غ
- نمک و فلفل و زردچوبه :بهمیزان لازم
- سبزی معطر :مقداری
اردک را تمیز کنید و شکم آن را خالی کنید و خوب بشویید . بعد آن را با نمک ، فلفل و زردچوبهمزهدار کنید .
پیاز را خرد کنید و داخل روغن تفت دهید تا طلایی شود. سپس بهآن زردچوبهاضافهکنید و کمی تفت دهید تا عطر ادویهبهمشام برسد.
انار خشک یا تازهرا بههمراهسبزی های معطر بهپیاز تفت دادهشدهاضافهکنید و سرخ کنید. در آخر نمک و فلفل را هم بهبقیهمواد تفت دادهشدهاضافهکنید.
مواد را از روی حرارت بردارید و پس از خنک شدن داخل شکم اردک بریزید تا پر شود.
سپس شکم اردک را با نخ و سوزن و یا خلال دندان بدوزید .
در قابلمهای کهاندازهاردک باشد مقداری روغن بریزید و اردک را داخل آن با حرارت متوسط سرخ کنید تا همهطرف آن سرخ شود.
برای سرخ کردن اردک نباید از روغن زیادی استفادهکرد چون پوست اردک از خودش روغن پس میدهد.
اردک سرخ شدهرا از قابلمهبیرون بیاورید و اگر لازم بود مقداری از روغن سرخ شدهداخل قابلمهرا کم کنید و در روغن رب انار و رب گوجهفرنگی را سرخ کنید.
نصف لیوان آب داخل قابلمهبریزید و اردک را دوبارهداخل قابلمهقرار دهید و با حرارت کم اجازهدهید اردک 2ونیم تا 3 ساعت بپزد.
اردک شکم پر جزو غذای محلی - مازندرانی میباشد
زمان آمادهسازی مواد اولیهو مایحتاج آن حدودا 20دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت میباشد .
اردک شکم پر را میتوانید در وعدهنهار - شام - سرو کنید .
توجهنمایید مقدار مواد اولیهو دستور تهیهبرای 4 نفر مناسب میباشد .