
ذرت خامهای یک میان وعدهو یا پیش غذای خوشمزهاست کهشبهات زیادی با ذرت مکزیکی دارد و بسیار پرطرفداراست.در رستوران ها ذرت خامهای را بهعنوان یک تکمیل کنندهکنار غذاهای گوشتی مانند استیک سرو میکنند.
ابتدا خامهرا از یخچال بیرون بیاورید تا هم دما با محیط شود.2حبهسیر را پوست بگیرید و با رندهریز رندهکنید.
سپس قابلمهمناسبی را روی حرارت ملایم قراردهید و مقداری روغن داخل آن بریزید تا داغ شود.
بعد ذرت ها را بهقابلمهاضافهکنید و مداوم هم بزنید تا تفت بخورند و کمی سبک شود.
حالا سیر رندهشدهرا بهآن اضافهکنید و کمی تفت دهید تا عطر سیر بهمشام برسد. فلفل هالوپینو را خیلی ریز خرد کنید و بهسیر در حال تفت اضافهکنید و همهمواد را خوب هم بزنید.
بعد از تفت کامل مواد داخل قابلمه، آرد را بیفزایید و بهمدت یک دقیقههمراهبا بقیهمواد تفت دهید.در مرحلهبعد شیر را بههمراههمهادویهها بهمواد سس اضافهکنید و بگذارید روی حرارت کم مواد با هم مزهدارشوند.در نهایت خامهرا اضافهکنید و همهمواد را بهمدت 10 الی 15 دقیقهمدام هم بزنید.
وقتی سس بهغلظت مناسب رسید و ذرت ها نرم شدند ، حرارت را خاموش کنید و ذرت خامهای آمادهشدهرا داخل ظرف های مورد نظر بریزید و با برگ های تازهگشنیز تزیین کنید.