
- مغزگردو 1 کیلو گرم
- آبلیمو 1 قاشق غذاخوری
- شکر یک و نیم کیلو گرم
- گلاب نصف استکان
مغز گردو را از 48 ساعت قبل خیس کنید تا پوست نازک رویش بهراحتی کندهشود.بعد مغز پوست گرفتهشدهرا در مقداری آب بجوشانید تا هم پختهشود و هم آب سیاه آن خارج شود و شفاف شود .بعد گردوهای پختهشدهرا با شکر و آب روی حرارت قرار دهید تا شکر حل شود و شهد مربا کاملا قوام بیاید تا کپک نزند.در آخر گلاب و آبلیمو را هم اضافهکنید و مربا را از روی حرارت بردارید.و پس از سرد شدن در شیشهیا ظرف دلخواهبریزید و در آن را محکم ببندید و در یخچال نگهدارید.
مربای گردو جزو مربا و کمپوت میباشد
زمان آمادهسازی مواد اولیهو مایحتاج آن حدودا 30دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت میباشد .
مربای گردو را میتوانید در وعدهصبحانه- میان وعده- دسر - سرو کنید .
توجهنمایید مقدار مواد اولیهو دستور تهیهبرای 10 نفر مناسب میباشد .