
- ماست چکیده :150 میلی لیتر
- عصارهمرغ :125 میلی لیتر
- سس گوجه :100 میلی لیتر
- سرکه :100 میلی لیتر
- شکر:100 گرم
- کره :30 گرم
- فلفل تند سبز :6 عدد
- سینهمرغ بزرگ و بدون پوست :2 عدد
- پیاز حلقهای سوخاری :بهمیزان لازم برای سرو
- لیمو ترش :یک عدد
- روغن زیتون :3 قاشق سوپ خوری
- برگ نعناع تازه:2 قاشق سوپ خوری
- سس ورسترشایر:یک قاشق چای خوری
- فلفل سیاه :بهمقدار دلخواه
- نمک :بهمقدار دلخواه
- خمیر نان ترکی :بهمقدر لازم
- روغن گیاهی :بهمیزان کافی
ابتدا پوست و استخوان سینهمرغ را جدا کردهو آن را بهشکل نواری باریک برش زدهو با نمک و فلفل مزهدار کنید.
تابهای را روی حرارت قرار دادهو روغن زیتون را بریزید تا داغ شود ، سپس تکههای مرغ را داخل تابهسرخ نمایید.
در ادامهآب مرغ را افزودهو اجازهدهید بجوشد ، سپس با شعلهملایم برای چند دقیقهمرغ ها را بپزید.
در میانهپخت کرهو آب لیمو ترش را بیافزایید.
در این فاصلهسس چیلی را آمادهکنید.
برای این کار سرکه و شکر را در قابلمهکوچکی بریزید و روی حرارت قرار دهید تا دانههای شکر حل شود.
سپس چیلی را افزودهو اجازهدهید مواد بجوشد و غلیظ شود.
در این مرحلهکچاپ و ورسترشایر را هم بریزید و بعد از چند دقیقهاز روی حرارت بردارید.
در این فاصلهنان را آمادهنمایید.
مقداری آرد روی یک سطح صاف بپاشید و خمیر را روی آن ورز دهید تا کمی نرم شود.
سپس بوسیلهیک وردنهباز کنید و بهشکل دایرههای مساوی در آورید.
تابهای را روی حرارت قرار دادهو با کمی روغن چرب کردهو اجازهدهید داغ گردد.
هر خمیر را برای 2 دقیقهداخل تابهقرار دادهو اجازهدهید طلایی شود.
داخل هر نان مقداری از مرغ های کبابی قرار دادهو روی آن سس چیلی بریزید.
سپس یک حلقهپیاز سرخ شدهقرار دادهو آن را بپیچید و با سس ماست سرو کنید.
برای درست کردن سس ماست کافی است آب لیمو ترش ، نعناع خرد شدهو ماست را در کاسهای مخلوط نمایید.
کباب ترکی مرغ جزو غذای ملل - ترکی میباشد
زمان آمادهسازی مواد اولیهو مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 45دقیقهمیباشد .
کباب ترکی مرغ را میتوانید در وعدهنهار - شام - سرو کنید .
توجهنمایید مقدار مواد اولیهو دستور تهیهبرای 2 نفر مناسب میباشد .