
مرغ را با یک عددپیاز ، مقداری نمک و فلفل داخل قابلمهای بریزید و با کمی آب بپزید.
بعد از اینکهمرغ پخت ، استخوان های آن را جدا کنید و بهتکههای کوچک برش بزنید.
در مرحلهبعد ماهی تابهای را روی حرارت قرار دهید و مقداری روغن داخلش بریزید تا داغ شود. بعد زرشک ها را با مقداری شکر در آن تفت دهید.
بعد زرشک های تفت دادهشده را با مرغ مخلوط کنید.
در ظرفی دیگر زعفران را با ماست و زردهتخم مرغ مخوط کنید و خوب هم بزنید.
بعد برنج آبکش شدهو روغن مایع را بهآنها آضافهکنید.
داخل یک قابلمهنچسب مقداری روغن بریزید و نصفی از برنج مخلوط شدهرا کف قابلمهبریزید و روی آن را با مرغ و قارچ های ورقهای شدهبپوشانید.
بعد بقیهمخلوط برنج را روی آن بریزید و با پشت قاشق روی آن راصاف و فشردهکنید.
سپس قابلمهتهچین را روی حرارت کم قرار دهید تا برشتهشوند. بعد آن را برش بزنید و با مقداری ماست چکیده تزیین کنید.
تهچین قارچ جزو تهدیگ و تهچین میباشد
زمان آمادهسازی مواد اولیهو مایحتاج آن حدودا 20دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت و 30دقیقهمیباشد .
تهچین قارچ را میتوانید در وعدهنهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماهرمضان بهعنوان سحری - میل کرد .
توجهنمایید مقدار مواد اولیهو دستور تهیهبرای 4 نفر مناسب میباشد .