بیشتر بخوانید

طرز تهیه “خورش مرغ ترش” گیلانی

طرز تهیه “خورش مرغ ترش” گیلانی

“کوکو سبزی” : روش درست کردن همراه با نکات تکمیلی

“کوکو سبزی” : روش درست کردن همراه با نکات تکمیلی

طرز تهیه “ترشی کلم قرمز”خانگی و خوش رنگ

طرز تهیه “ترشی کلم قرمز”خانگی و خوش رنگ

دستور تهیه “کوفته مرغ” + نکات مهم

دستور تهیه “کوفته مرغ” + نکات مهم

طرز تهیه سمبوسه خانگی مرحله به مرحله با عکس

طرز تهیه سمبوسه خانگی مرحله به مرحله با عکس

طرزتهیه “اسپاگتی قرمز” خوشرنگ و خوشمزه

طرزتهیه “اسپاگتی قرمز” خوشرنگ و خوشمزه

طرز تهیه “پاستا با مرغ”

طرز تهیه “پاستا با مرغ”

طرز تهیه “خورش گوجه سبز”

طرز تهیه “خورش گوجه سبز”

طرز تهیه “خوراک ماهیچه”با طعمی باورنکردنی

طرز تهیه “خوراک ماهیچه”با طعمی باورنکردنی

طرز تهیه پاپ کورن جوجه

طرز تهیه پاپ کورن جوجه
طرز تهیه “ته چین قارچ”
“ته چین قارچ” و مرغ یک ته چین خوشمزه و جدید که مواد لازمی مثل زرشک و قارچ و زعفران طعم مطبوعی را به این ته چین داده است.

 مواد لازم ته‌چین قارچ :

  • برنج :4 پیمانه
  • ماست:یک لیوان
  • زعفران:یک قاشق چای خوری
  • زرشک:یک قاشق غذاخوری
  • مرغ:300 گرم
  • پیاز:یک عدد
  • قارچ:100 گرم
  • زرده‌تخم مرغ:3 عدد
  • شکر:یک قاشق غذاخوری
  • نمک و فلفل:به‌میزان لازم
  • روغن مایع:نصف لیوان

ته‌چین قارچ و مرغ

طرز تهیه ته‌چین قارچ:

مرغ را با یک عددپیاز ، مقداری نمک و فلفل داخل قابلمه‌ای بریزید و با کمی آب بپزید.

بعد از اینکه‌مرغ پخت ، استخوان های آن را جدا کنید و به‌تکه‌های کوچک برش بزنید.

در مرحله‌بعد ماهی تابه‌ای را روی حرارت قرار دهید و مقداری روغن داخلش بریزید تا داغ شود. بعد زرشک ها را با مقداری شکر در آن  تفت دهید.

بعد زرشک های تفت داده‌شده  را با مرغ مخلوط کنید.

در ظرفی دیگر زعفران را با ماست و زرده‌تخم مرغ مخوط کنید و خوب هم بزنید.

بعد برنج آبکش شده‌و روغن مایع را به‌آنها آضافه‌کنید.

داخل یک قابلمه‌نچسب مقداری روغن بریزید و نصفی از برنج مخلوط شده‌را کف قابلمه‌بریزید  و روی آن را با مرغ و قارچ های ورقه‌ای شده‌بپوشانید.

بعد بقیه‌مخلوط برنج  را روی آن بریزید و با پشت قاشق روی  آن راصاف و فشرده‌کنید.

سپس قابلمه‌ته‌چین را روی حرارت کم قرار دهید تا برشته‌شوند. بعد  آن را برش بزنید و با مقداری ماست چکیده تزیین کنید.

 

نکات تکمیلی در مورد ته‌چین قارچ

ته‌چین قارچ جزو ته‌دیگ و ته‌چین میباشد
زمان آماده‌سازی مواد اولیه‌و مایحتاج آن حدودا 20دقیقه‌
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت و 30دقیقه‌میباشد .
ته‌چین قارچ را می‌توانید در وعده‌نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه‌رمضان به‌عنوان سحری - میل کرد .
توجه‌نمایید مقدار مواد اولیه‌و دستور تهیه‌برای 4 نفر مناسب میباشد .

بیشتر بخوانید

طرز تهیه “پیتزای ماکارونی با سبزیجات”

طرز تهیه “پیتزای ماکارونی با سبزیجات”

چگونه “آش زمستانی” جا افتاده درست کنیم ؟ ; طرز تهیه کامل

چگونه “آش زمستانی” جا افتاده درست کنیم ؟ ; طرز تهیه کامل

“جوجه کباب” جاافتاده رستورانی چگونه درست می شود ؟

“جوجه کباب” جاافتاده رستورانی چگونه درست می شود ؟

طرز تهیه “کباب تابه ای سیخی” با روشی جدید و خوشمزه

طرز تهیه “کباب تابه ای سیخی” با روشی جدید و خوشمزه

طرز تهیه کباب برگ

طرز تهیه کباب برگ

طرز تهیه “فیله کباب” گو.سفندی ترد و خوشمزه

طرز تهیه “فیله کباب” گو.سفندی ترد و خوشمزه

طرز تهیه “ماهی شکم پر” بدون فر و لذیذ

طرز تهیه “ماهی شکم پر” بدون فر و لذیذ

طرز تهیه “کشمش پلو” ماهی لاری

طرز تهیه “کشمش پلو” ماهی لاری

طرز تهیه رول مارچوبه و لازانیا

طرز تهیه رول مارچوبه و لازانیا

طرزتهیه “قارچ شکم پر” مجلسی و خوشمزه

طرزتهیه “قارچ شکم پر” مجلسی و خوشمزه
مشاهده

مطالب بیشتر در غذاهای ایرانی

طرز تهیه فلافل برای افطاری بسیار خوشمزه و جذاب

طرز تهیه فلافل برای افطاری بسیار خوشمزه و جذاب

طرز تهیه “آش کشک” و جعفری

طرز تهیه “آش کشک” و جعفری

طرز تهیه “فرنی فشکل”دسر مخصوص گیلانی ها

طرز تهیه “فرنی فشکل”دسر مخصوص گیلانی ها

طرز تهیه “قلقلی هندی” در سس مخصوص

طرز تهیه “قلقلی هندی” در سس مخصوص

طرز تهیه “چیکن استریپس”

طرز تهیه “چیکن استریپس”

طرز تهیه کامل “خورشت فسنجان” جا افتاده با مرغ

طرز تهیه کامل “خورشت فسنجان” جا افتاده با مرغ

دستور تهیه “ماکارونی با سویا” خانگی خوشمزه

دستور تهیه “ماکارونی با سویا” خانگی خوشمزه

طرز تهیه غذای جنوبی “قلیه ماهی”

طرز تهیه غذای جنوبی “قلیه ماهی”

طرز تهیه “میگو پفکی” + نکات تکمیلی

طرز تهیه “میگو پفکی” + نکات تکمیلی

طرز تهیه مرغ بریان خانگی در فر

طرز تهیه مرغ بریان خانگی در فر

مطالب مرتبط

طرز تهیه “ته چین شهمیرزادی”

طرز تهیه “ته چین شهمیرزادی”

طرز تهیه اسفناج پلو خوشمزه ایرانی

طرز تهیه اسفناج پلو خوشمزه ایرانی

طرز تهیه “بادمجان پلو” قزوینی

طرز تهیه “بادمجان پلو” قزوینی

آموزش پخت “ته چین کوفته قلقلی” شیک و مجلسی

آموزش پخت “ته چین کوفته قلقلی” شیک و مجلسی

“ته چین مرغ” ساده با طعمی عالی و خانگی

“ته چین مرغ” ساده با طعمی عالی و خانگی

“بریانی مرغ” با عطر و طعم فوق العاده

“بریانی مرغ” با عطر و طعم فوق العاده

طرز تهیه “ته چین مرغ و قارچ”

طرز تهیه “ته چین مرغ و قارچ”

طرز تهیه “ته چین مرغ و قارچ” با پلوپز

طرز تهیه “ته چین مرغ و قارچ” با پلوپز

طرز تهیه “کنسومه قارچ” خوشمزه و مجلسی

طرز تهیه “کنسومه قارچ” خوشمزه و مجلسی

طرز تهیه سالاد گرم مرغ و قارچ خوشمزه

طرز تهیه سالاد گرم مرغ و قارچ خوشمزه

“سالاد ماکارونی با قارچ” خوشمزه و به روش مجلسی

“سالاد ماکارونی با قارچ” خوشمزه و به روش مجلسی

طرز تهیه “لازانیا با مرغ” به سبکی جدید

طرز تهیه “لازانیا با مرغ” به سبکی جدید

طرز تهیه کوکوی جوانه ماش ؛ سریع و آسان

طرز تهیه کوکوی جوانه ماش ؛ سریع و آسان

کاربردهای شگفت انگیز نوشابه که کمتر کسی می داند

کاربردهای شگفت انگیز نوشابه که کمتر کسی می داند

طرز تهیه “فتوچینی با سس قارچ و سیر”

طرز تهیه “فتوچینی با سس قارچ و سیر”

طرز تهیه “پاستا لیمویی مارچوبه با قارچ”

طرز تهیه “پاستا لیمویی مارچوبه با قارچ”

طرز تهیه “ته چین به”

طرز تهیه “ته چین به”

طرز تهیه “ته چین قیسی”

طرز تهیه “ته چین قیسی”

طرز تهیه “پیتزا ماکارونی”

طرز تهیه “پیتزا ماکارونی”

طرز تهیه ته چین شیرازی

طرز تهیه ته چین شیرازی