
“طرز تهیه فیله سالمون” برای شب عید به جای سبزی پلو با ماهی یک ایده ی غذایی نو محسوب می شود. همان خاصیت و البته با طعم بهتر برای شب عید امسال.
- فیلهماهی سالمون متوسط:6 عدد
- سیر:4 تا 6 عدد
- پیاز کوچک :1 عدد
- فلفل دلمه:1 عدد
- روغن زیتون :2 قاشق غذا خوری
- آبلیمو تازه :3 قاشق غذا خوری
- زعفران دم کرده :بهمیزان لازم
- فلفل سیاه و نمک :بهمیزان لازم
- فلفل دلمه قرمز (و یا رب فلفل ... کهمن از رب آن استفادهمیکنم )
سیر ، پیاز ، فلفل دلمه، آبلیمو ، زعفران ، نمک ، فلفل و روغن زیتون را با هم مخلوط کنید و تکههای ماهی سالمون را در این سس بخوابانید.و چند ساعتی داخل یخچال قرار دهید تا ماهی ها مزهدار شوند.
40 دقیقهقبل از سرو غذا ، ماهی را از یخچال بیرون بیاورید و داخل فر از قبل گرم شدهقرار دهید و بعد حرارت فر را روی 170 درجهسانتی گراد قرار دهید تا بهمدت نیم ساعت تا چهل دقیقهماهی ها بپزند.
طرز تهیهفیلهسالمون جزو خوراک - ماهی و میگو میباشد
زمان آمادهسازی مواد اولیهو مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 40دقیقهمیباشد .
طرز تهیهفیلهسالمون را میتوانید در وعدهنهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماهرمضان بهعنوان افطار - میل کرد .
توجهنمایید مقدار مواد اولیهو دستور تهیهبرای 6 نفر مناسب میباشد .