بیشتر بخوانید

کامل ترین دستور تهیه چیپس آلو

کامل ترین دستور تهیه چیپس آلو

دستور تهیه ساده و لذیذ پخت مربای بهارنارنج

دستور تهیه ساده و لذیذ پخت مربای بهارنارنج

“لواشک انار و به” خانگی را چگونه درست کنیم؟

“لواشک انار و به” خانگی را چگونه درست کنیم؟

طعم فوق العاده ترشی خیار شکم پر با این دستور تهیه

طعم فوق العاده ترشی خیار شکم پر با این دستور تهیه

روش درست کردن “خیارشور” فوری در منزل

روش درست کردن “خیارشور” فوری در منزل

آموزش تهیه مرحله به مرحله بستنی هندوانه

آموزش تهیه مرحله به مرحله بستنی هندوانه

روش تهیه “مربای گردو” با متفاوت ترین طعم

روش تهیه “مربای گردو” با متفاوت ترین طعم

کامل ترین دستور تهیه “ترشی خیار چنبر” و ترشی بادمجون

کامل ترین دستور تهیه “ترشی خیار چنبر” و ترشی بادمجون

فوت و فن ساخت فر دستی در خانه

فوت و فن ساخت فر دستی در خانه

افزایش میل جنسی با تهیه “مربای شقاقل”

افزایش میل جنسی با تهیه “مربای شقاقل”
طرز تهیه “ترشی بادمجان” شکم پر فوق العاده خوش طعم و پرطرفدار
“ترشی بادمجان” شکم پر یکی از ترشی های خوش طمع است که طرز تهیه ای بسیار ساده دارد و مواد اولیه آن همیشه و در تمام فصول در دسترس می باشد.

مواد لازم برای ترشی بادمجان:

  • بادمجان قلمی : 1 کیلوگرم (بادمجان ها نباید زیاد تپل باشند و بادمجان دلمه ای برای این ترشی مناسب نیست)
  • سرکه‌: به‌مقدار لازم
  • سیر: 250 گرم
  • هویچ :200 گرم
  • سبزی ترشی :نعناع و ترخون و..   به‌مقدار لازم
  • فلفل سبز : 50 گرم

ترشی بادمجان با

طرز تهیه:

ابتدا موادی که‌قرار است داخل شکم بادمجان ها را با آن پر کنیم یعنی فلفل, هویج, سیر و سبزی را خرد کرده‌و با هم مخلوط می‌کنیم.

بادمجان ها را با دادن یک برش عمودی و باز کردن شکم آنها در داخل سرکه‌به‌مدت 5 الی 7 دقیقه‌می‌پزیم  و بعد از پختن آنها را از سرکه بیرون آورده‌و اجازه‌می‌دهیم تا خوب سرد شوند .

سپس شکم بادجان ها را با موادی که‌از قبل خرد و مخلوط کرده‌ایم پر می‌کنیم.

بادمجان های شکم پر را درون ظرف مورد نظر ریخته‌و سرکه‌را به‌آن اظافه‌می‌نیم به‌اندازه‌ای که‌سرکه‌تا اندازه‌ی بالاتر از بادمجان ها باشد, در ظرف را خوب می‌بندیم و بعد از 10 الی 12 روز ترشی قابل خوردن است.

نکاتی که‌باید در تهیه‌ترشی بادمجان رعایت کنید

  1. بهترین نوع سرکه‌از انگور، کشمش و سیب تهیه‌میشود.
  2. به‌دلیل ناخالص بودن سرکه‌، آن را چند دقیقه‌ای بجوشانید و بعد از سرد شدن استفاده‌کنید.
  3. سرکه‌را به‌مقداری داخل ظرف ترشی بریزید که‌روی مواد را بگیرد.
  4. هرگز از ظروف پلاستیکی و روی برای ترشی استفاده‌نکنید و فقط از ظروف سفالی، بلوری یا چوبی استفاده‌کنید. 
  5. ظرف های ترشی باید در جای خنک قرار دهید.
  6.  برای تندتر شدن ترشی در هر لایه‌میتوانید از فلفل سبز قلمی استفاده‌کنید.
  7. اگر با غذای تند ناسازگاری دارید سیر و فلفل کمتری داخل ترشی بریزید. 
  8. به‌جای نعنا خشک میتوانید از سبزی چوچاق یا زولنگ که‌یک سبزی محلی شمالیست استفاده‌کنید. 
  9. استفاده‌از مقداری سیاه‌دانه در این ترشی باعث خوش عطری آن خواهد شد.
  10. بادمجان ها را فقط در حدی بپزید که‌خامی آنها گرفته‌شود. 
  11. سبزی ها و بادمجان های شسته‌شده‌باید کاملا خشک شوند.
  12. در ترشی بادمجان برای زیباتر شدن از آن از سرکه‌قرمز استفاده‌کنید.
  13. به‌میزان نمک گفته‌شده‌در هر شیشه‌ترشی دقت کنید تا شور نشوند.
  14.  در این ترشی به‌دلخواه‌میتوانید از از ادویه‌ی ترشی ، گلپر ،فلفل سیاه و قرمز استفاده‌کنید.

نکات تکمیلی در مورد ترشی بادمجان

ترشی بادمجان جزو ترشیجات و شور میباشد
زمان آماده‌سازی مواد اولیه‌و مایحتاج آن حدودا 45دقیقه‌
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 10دقیقه‌میباشد .
ترشی بادمجان را می‌توانید در وعده‌دسر - سرو کنید .
توجه‌نمایید مقدار مواد اولیه‌و دستور تهیه‌برای 4 نفر مناسب میباشد .

بیشتر بخوانید

تکنیک های درست کردن مربای پوست پسته خوش طعم و بی نظیر

تکنیک های درست کردن مربای پوست پسته خوش طعم و بی نظیر

نکات تکمیلی بهترین روش پخت غذاهای نذری محرم

نکات تکمیلی بهترین روش پخت غذاهای نذری محرم

ساده ترین روش درست کردن “کالباس” در خانه

ساده ترین روش درست کردن “کالباس” در خانه

سری دوم بهترین روش پخت غذاهای نذری محرم

سری دوم بهترین روش پخت غذاهای نذری محرم

نحوه درست کردن چند شور و ترشی خوشمزه

نحوه درست کردن چند شور و ترشی خوشمزه

آموزش تهیه “شوید پلو با میگو” با روش ساده و عالی

آموزش تهیه “شوید پلو با میگو” با روش ساده و عالی

طرز تهیه یک “کوکوی مرغ و سبزیجات” فوق العاده خوشمزه

طرز تهیه یک “کوکوی مرغ و سبزیجات” فوق العاده خوشمزه

با این تکنیک ها باگت تخم مرغی را به راحتی درست کنید!

با این تکنیک ها باگت تخم مرغی را به راحتی درست کنید!

خوشمزه ترین طرز تهیه “رولت بادمجان” با مرغ با طعم فوق العاده

خوشمزه ترین طرز تهیه “رولت بادمجان” با مرغ با طعم فوق العاده

نحوه درست کردن سس آواکادو برای سالاد و چیپس

نحوه درست کردن سس آواکادو برای سالاد و چیپس
مشاهده

مطالب بیشتر در گوناگون

آموزش درست کردن “مربای گلابی” خاص و خوشمزه

آموزش درست کردن “مربای گلابی” خاص و خوشمزه

دستور تهیه “سس رژیمی فرانسوی” بدون روغن

دستور تهیه “سس رژیمی فرانسوی” بدون روغن

طرز تهیه “ترشی بادمجان” شکم پر فوق العاده خوش طعم و پرطرفدار

طرز تهیه “ترشی بادمجان” شکم پر فوق العاده خوش طعم و پرطرفدار

“لواشک کیوی” خوشمزه و خانگی همراه با دستور تهیه کامل

“لواشک کیوی” خوشمزه و خانگی همراه با دستور تهیه کامل

طعم فوق العاده خیارشور با این طرز تهیه بی نظیر

طعم فوق العاده خیارشور با این طرز تهیه بی نظیر

طرز تهیه “زولبیا و بامیه” درخانه با نکات و تصاویر

طرز تهیه “زولبیا و بامیه” درخانه با نکات و تصاویر

نحوه درست کردن ترشی رنگارنگ فلفل دلمه ای با طعم متفاوت

نحوه درست کردن ترشی رنگارنگ فلفل دلمه ای با طعم متفاوت

کامل ترین طرز تهیه ترشی نازخاتون شمالی با آبغوره

کامل ترین طرز تهیه ترشی نازخاتون شمالی با آبغوره

طرز تهیه ماست خانگی خوشمزه

طرز تهیه ماست خانگی خوشمزه

راز و رمز درست کردن یک “فسنجان” خوشرنگ و خوشمزه

راز و رمز درست کردن یک “فسنجان” خوشرنگ و خوشمزه

مطالب مرتبط

طرز تهیه “ترشی بادمجان کبابی” خوشمزه و پرطرفدار

طرز تهیه “ترشی بادمجان کبابی” خوشمزه و پرطرفدار

طعم فوق العاده ترشی خیار شکم پر با این دستور تهیه

طعم فوق العاده ترشی خیار شکم پر با این دستور تهیه

دستور تهیه “ترشی لیته” بادمجان خوشمزه خانگی

دستور تهیه “ترشی لیته” بادمجان خوشمزه خانگی

طرز تهیه “بادمجان شکم پر” تبریز

طرز تهیه “بادمجان شکم پر” تبریز

خوشمزه ترین طرز تهیه “رولت بادمجان” با مرغ با طعم فوق العاده

خوشمزه ترین طرز تهیه “رولت بادمجان” با مرغ با طعم فوق العاده

دستور تهیه “ترشی مخلوط” خانگی خوشمزه

دستور تهیه “ترشی مخلوط” خانگی خوشمزه

طرز تهیه “بادمجان با سس پستو” فوق العاده خوشمزه

طرز تهیه “بادمجان با سس پستو” فوق العاده خوشمزه

طرز تهیه “ترشی نازخاتون” به صورت کامل و مرحله به مرحله

طرز تهیه “ترشی نازخاتون” به صورت کامل و مرحله به مرحله

طرز تهیه “ترشی کلم قرمز”خانگی و خوش رنگ

طرز تهیه “ترشی کلم قرمز”خانگی و خوش رنگ

هر نوع ترشی برای چی و کی خوبه ؟

هر نوع ترشی برای چی و کی خوبه ؟

طرز تهیه “ترشی زالزالک” خوش رنگ

طرز تهیه “ترشی زالزالک” خوش رنگ

طرز تهیه “بادمجان شکم پُر” مازندرانی

طرز تهیه “بادمجان شکم پُر” مازندرانی

طرز تهیه و نکات مهمی که باید در پخت “ترشی ریز” رعایت کنید!

طرز تهیه و نکات مهمی که باید در پخت “ترشی ریز” رعایت کنید!

آموزش کامل و مرحله به مرحله “ترشی هفت رنگ” یا هفت بیجار

آموزش کامل و مرحله به مرحله “ترشی هفت رنگ” یا هفت بیجار

کامل ترین طرز تهیه ترشی نازخاتون شمالی با آبغوره

کامل ترین طرز تهیه ترشی نازخاتون شمالی با آبغوره

نحوه درست کردن “ترشی هفت بیجار” فوری و بدون نیاز به گذشت زمان

نحوه درست کردن “ترشی هفت بیجار” فوری و بدون نیاز به گذشت زمان

“آبگوشت بادمجان و کشک” غذای خوش طعم و سنتی کرمانی ها

“آبگوشت بادمجان و کشک” غذای خوش طعم و سنتی کرمانی ها

طرز تهیه "ترشی بامیه" خانگی ساده و خوشمزه

طرز تهیه "ترشی بامیه" خانگی ساده و خوشمزه

طرز تهیه “بادمجان فنری”

طرز تهیه “بادمجان فنری”

طرز تهیه “بادمجان کباب”

طرز تهیه “بادمجان کباب”