
- جعفری خرد شده:نصف پیمانه
- گوشت مرغ :300 گرم
- سیب زمینی :2 عدد
- گردو :یک پیمانه
- بادام :نصف پیمانه
- ماست چکیده :نصف پیمانه
- خلال پسته :نصف پیمانه
- برنج آب پز شده :یک پیمانه
- پیاز سرخ کرده:4 قاشق غذا خوری
- تخم مرغ :5 عدد
- زعفران دم کرده:یک قاشق غذا خوری
- فلفل دلمه :1 عدد کوچک
- هویج خرد شده :2 عدد
- کرفس :2 ساقه
- برگ بو :1 قاشق مربا خوری
- دارچین :بهمیزان لازم
- نمک و فلفل و زرد چوبه :بهمیزان لازم
برای تهیهاین کوکوی مقوی و مجلسی ابتدا گوشت مرغ را بههمراهکرفس،هویج و مقداری آب داخل قابلمهای بهاندازهمتوسط بریزید تا بپزد .
در همین حین کهدر حال طبخ است کمی برگ بو و نمک بهآن اضافهکردهو منتظر بمانید تا سرد شود.
سپس در مرحلهبعدی گوشت چرخ کردهرا بهطور جداگانهبا فلفل دلمه ،پیاز و رب گوجهفرنگی سرخ کنید و بگذارید تا سرد شود.
بعد از این مرحلهسیب زمینی ها را بهشکل نگینی خرد کردهو در ماهیتابهسرخ کنید و این را هم مثل روال قبل پس از سرخ کردن کنار بگذارید تا سرد شود.
حال نوبت بهتخم مرغ ها رسیدهاست ،تخم مرغ ها را بزنید و بعد با ماست چکیدهمخلوط کنید.
سپس بادام،پستهو گردو ها را خرد کردهو بهمایهاضافهکنید پس از تمامی این مراحل همهمواد را با هم مخلوط کنید.
در ادامهبرنج پختهشدهو زعفران ،نمک،ادویهو فلفل را نیز بهآن اضافهکنید.
در نهایت ماهیتابهمناسبی را انتخاب کردهو روی شعلهقرار دهید و سپس مایهکوکو را داخل آن ریختهو سرخ کنید .
ناگفتهنماند بعد از اینکهلایهزیرین کوکو را سرخ کردید حتما آن را برگردانید و طرف دیگرش را نیز سرخ کنید و پس از سرخ شدن نوش جان کنید.
کوکوی آجیل جزو انواع کوکو میباشد
زمان آمادهسازی مواد اولیهو مایحتاج آن حدودا 30دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30دقیقهمیباشد .
کوکوی آجیل را میتوانید در وعدهنهار - شام - پیش غذا - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماهرمضان بهعنوان سحری - افطار - میل کرد .
توجهنمایید مقدار مواد اولیهو دستور تهیهبرای 6 نفر مناسب میباشد .