
- اسپاگتی: 1 بسته(700 گرم)
- گوشت چرخ کرده:نیم کیلو
- سس گوجهفرنگی:2 قاشق غذاخوری
- پیاز: 1 عدد بزرگ
- فلفل دلمه: 2 عدد
- نمک و فلفل:بهمقدار لازم
- پنیر موزاریلا : بهمقدار لازم
ظرفی را روی حرارت قرار دهید و مقداری آب داخل آن بریزید تا بهجوش بیاید.بعد اسپاگتی رو داخل آب جوش بریزید و یک قاشق روغن و یک قاشق نمک بهآن اضافهکنید و بگذارید تا اسپاگتی 7 دقیقهای بجوشد.
بعد پاستا را آبکش کنید.
تابهای را روی حرارت قرار دهید و مقداری روغن داخلش بریزید تا داغ شود. سپس پیاز را در روغن تفت دهید تا سرخ شود. بعد گوشت چرخ کردهرا بهپیاز اضافهکنید و کمی تفت دهید تا آب گوشت گرفتهشود.
سس گوجهفرنگی ، فلفل دلمه و نمک و فلفل را بهگوشت اضافهکنید و تفت دهید. پس از آن بهگوشت و سهلیوان آب اضافهکنید تا گوشت بپزد.
وقتی گوشت پختهشد و آب آن کشیدهشد .آمادهاست.
نصف اسپاگتی ها را در ظرف پیرکسی ریختهو روی آن مایهگوشت را بریزید .سپس بقیهاسپاگتی ها را روی مایهگوشت بریزید و روی اسپاگتی ها را با پنیر موزارلا رندهشدهبپوشانید.
ظرف را بهمدت 20 دقیقهدر فر با حرارت 170 درجهسانتی گراد قرار دهید تا پنیر روی آن طلایی رنگ شود.
اسپاگتی ایتالیایی جزو ماکارونی میباشد
زمان آمادهسازی مواد اولیهو مایحتاج آن حدودا 1 ساعت و و 10دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 20دقیقهمیباشد .
اسپاگتی ایتالیایی را میتوانید در وعدهنهار - شام - سرو کنید .
توجهنمایید مقدار مواد اولیهو دستور تهیهبرای 5 نفر مناسب میباشد .