بیشتر بخوانید

طرز تهیه رولت فرانسوی برای صبحانه

طرز تهیه رولت فرانسوی برای صبحانه

طرز تهیه “کبه عربی” برشته و پرطرفدار

طرز تهیه “کبه عربی” برشته و پرطرفدار

طرز تهیه “پلو پاکستانی”

طرز تهیه “پلو پاکستانی”

طرز تهیه “پیتزا نیویورکی”

طرز تهیه “پیتزا نیویورکی”

روش تهیه فیله سالمون شب عید

روش تهیه فیله سالمون شب عید

طرز تهیه ( پینجوی مرغ ) “جوجه کباب اسپانیایی”

طرز تهیه ( پینجوی مرغ ) “جوجه کباب اسپانیایی”

طرز تهیه کباب گوشت اسپانیایی

طرز تهیه کباب گوشت اسپانیایی

طرز تهیه “تالیاتلی” با ژامبون

طرز تهیه “تالیاتلی” با ژامبون

طرز تهیه “گوشت قلقلی” مغزدار یونانی بسیار لذیذ

طرز تهیه “گوشت قلقلی” مغزدار یونانی بسیار لذیذ

طرز تهیه تصویری چیکن ساتای

طرز تهیه تصویری چیکن ساتای
طرز تهیه “اسپاگتی ایتالیایی”
ماکارونی یا همان اسپاگتی از غذاهای مورد علاقه بسیاری می باشد. قصد داریم روش تهیه “اسپاگتی ایتالیایی” بسیار خوشمزه را به روشی آسان به شما آموزش دهیم. پس با سایت مجله اینترنتی فنجان همراه باشید...

مواد لازم اسپاگتی ایتالیایی:

  • اسپاگتی:  1 بسته(700 گرم)
  • گوشت چرخ کرده:نیم کیلو
  • سس گوجه‌فرنگی:2 قاشق غذاخوری
  • پیاز:  1 عدد بزرگ
  • فلفل دلمه:  2 عدد
  • نمک و فلفل:به‌مقدار لازم
  • پنیر موزاریلا :  به‌مقدار لازم

اسپاگتی

طرزتهیه اسپاگتی ایتالیایی:

ظرفی را روی حرارت قرار دهید و مقداری آب داخل آن  بریزید تا به‌جوش بیاید.بعد اسپاگتی رو داخل آب جوش بریزید و یک قاشق روغن و یک قاشق نمک به‌آن اضافه‌کنید و بگذارید تا اسپاگتی 7 دقیقه‌ای  بجوشد.

بعد پاستا را آبکش کنید.

تابه‌ای را روی حرارت قرار دهید و مقداری روغن داخلش بریزید تا داغ شود. سپس پیاز را در روغن تفت دهید تا سرخ شود. بعد گوشت چرخ کرده‌را به‌پیاز اضافه‌کنید و کمی تفت دهید تا آب گوشت گرفته‌شود. 

سس گوجه‌فرنگی ، فلفل دلمه و نمک و فلفل را به‌گوشت اضافه‌کنید و تفت دهید. پس از آن به‌گوشت و سه‌لیوان آب اضافه‌کنید تا گوشت بپزد.

وقتی گوشت پخته‌شد و آب آن کشیده‌شد .آماده‌است.

نصف اسپاگتی ها را در ظرف پیرکسی ریخته‌و روی آن مایه‌گوشت را بریزید .سپس بقیه‌اسپاگتی ها را روی مایه‌گوشت بریزید و روی اسپاگتی ها را با پنیر موزارلا رنده‌شده‌بپوشانید.

ظرف را به‌مدت 20 دقیقه‌در فر با حرارت 170 درجه‌سانتی گراد قرار دهید  تا پنیر روی آن طلایی رنگ شود.

 اسپاگتی ایتالیایی

نکات تکمیلی در مورد اسپاگتی ایتالیایی

اسپاگتی ایتالیایی جزو ماکارونی میباشد
زمان آماده‌سازی مواد اولیه‌و مایحتاج آن حدودا 1 ساعت و و 10دقیقه‌
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 20دقیقه‌میباشد .
اسپاگتی ایتالیایی را می‌توانید در وعده‌نهار - شام - سرو کنید .
توجه‌نمایید مقدار مواد اولیه‌و دستور تهیه‌برای 5 نفر مناسب میباشد .

بیشتر بخوانید

دستور تهیه “پیتزا نیویورکی”

دستور تهیه “پیتزا نیویورکی”

طرز تهیه “پیتزا مخلوط” خانگی + نکات تهیه

طرز تهیه “پیتزا مخلوط” خانگی + نکات تهیه

طرز تهیه “اسپاگتی ایتالیایی”

طرز تهیه “اسپاگتی ایتالیایی”

طرز تهیه سریع و خوشمزه “بورقی ترکیه”

طرز تهیه سریع و خوشمزه “بورقی ترکیه”

دستور پخت “مرغ تنوری ایتالیایی” با پاستا به روشی مخصوص

دستور پخت “مرغ تنوری ایتالیایی” با پاستا به روشی مخصوص

طرز تهیه خوراک “جوجه چینی” خوشمزه + نکات ایده آل

طرز تهیه خوراک “جوجه چینی” خوشمزه + نکات ایده آل

طرز تهیه ماهی کبابی با سس اسپانیایی

طرز تهیه ماهی کبابی با سس اسپانیایی

طرز تهیه ماکارونی ایتالیایی

طرز تهیه ماکارونی ایتالیایی

طرز تهیه “تاگوی میگو” یک غذای خوشمزه مکزیکی

طرز تهیه “تاگوی میگو” یک غذای خوشمزه مکزیکی

طرز تهیه مرغ بلغاری

طرز تهیه مرغ بلغاری
مشاهده

مطالب بیشتر در غذاهای خارجی

طرز تهیه کباب یونانی

طرز تهیه کباب یونانی

طرز تهیه کامل “ذرت مکزیکی” با طعمی فوق العاده بی نظیر

طرز تهیه کامل “ذرت مکزیکی” با طعمی فوق العاده بی نظیر

طرز تهیه “املت ایتالیایی”

طرز تهیه “املت ایتالیایی”

طرز تهیه کامل “شنیسل مرغ” با طعمی ماندگار و خوشمزه

طرز تهیه کامل “شنیسل مرغ” با طعمی ماندگار و خوشمزه

طرز تهیه “پیراشکی لهستانی”

طرز تهیه “پیراشکی لهستانی”

طرز تهیه “کوبه عربی” یک غذای متفاوت و متناسب با ذائقه ایرانی

طرز تهیه “کوبه عربی” یک غذای متفاوت و متناسب با ذائقه ایرانی

طرز تهیه “چیکن استراگانف”

طرز تهیه “چیکن استراگانف”

طرز تهیه “اشترودل گوشت”

طرز تهیه “اشترودل گوشت”

طرز تهیه “نودل اسفناج”

طرز تهیه “نودل اسفناج”

“خوراک مرغ ایتالیایی” خوشمزه و نحوه پختن آن

“خوراک مرغ ایتالیایی” خوشمزه و نحوه پختن آن

مطالب مرتبط

طرز تهیه متفاوت و ساده “اسپاگتی با پنیر” فتا

طرز تهیه متفاوت و ساده “اسپاگتی با پنیر” فتا

طرز تهیه  “اسپاگتی میگو” و کدو

طرز تهیه “اسپاگتی میگو” و کدو

طرز تهیه “اسپاگتی پومودورو”؛ اسپاگتی گوجه و ریحان

طرز تهیه “اسپاگتی پومودورو”؛ اسپاگتی گوجه و ریحان

طرز تهیه “کیک اسپاگتی با اسفناج و پنیر”

طرز تهیه “کیک اسپاگتی با اسفناج و پنیر”

طرز تهیه اسپاگتی با کوفته ترکی

طرز تهیه اسپاگتی با کوفته ترکی

طرز تهیه اسپاگتی سالمون

طرز تهیه اسپاگتی سالمون

طرز تهیه اسپاگتی با ماهی

طرز تهیه اسپاگتی با ماهی

طرز تهیه اسپاگتی لیمویی با میگو

طرز تهیه اسپاگتی لیمویی با میگو

بهترین و کامل ترین آموزش درست کردن “اسپاگتی با مایکروفر”

بهترین و کامل ترین آموزش درست کردن “اسپاگتی با مایکروفر”

طرز تهیه پاستای لاشریمپ

طرز تهیه پاستای لاشریمپ

روز جهانی اسپاگتی و راز نامگذاری این روز

روز جهانی اسپاگتی و راز نامگذاری این روز

طرزتهیه “اسپاگتی قرمز” خوشرنگ و خوشمزه

طرزتهیه “اسپاگتی قرمز” خوشرنگ و خوشمزه

طرز تهیه “اسپاگتی” لذیذ با سس مخصوص بادمجان

طرز تهیه “اسپاگتی” لذیذ با سس مخصوص بادمجان

طرز تهیه “لازانیای کلاسیک” ایتالیایی با طعمی اصیل

طرز تهیه “لازانیای کلاسیک” ایتالیایی با طعمی اصیل

طرز تهیه “پاستا مرغ توفری (Chicken Tetrazzini)” به روشی خاص تر

طرز تهیه “پاستا مرغ توفری (Chicken Tetrazzini)” به روشی خاص تر

طرز تهیه “پاستا و جوجه در سس بادام زمینی”

طرز تهیه “پاستا و جوجه در سس بادام زمینی”

طرز تهیه “پاستا لیمویی مارچوبه با قارچ”

طرز تهیه “پاستا لیمویی مارچوبه با قارچ”

طرز تهیه طعمی متفاوت و لذیذ از “مرغ با پنیر پارمزان”

طرز تهیه طعمی متفاوت و لذیذ از “مرغ با پنیر پارمزان”

طرز تهیه “تورتلینی” با سس زعفران ، یک پاستای محبوب ایتالیایی

طرز تهیه “تورتلینی” با سس زعفران ، یک پاستای محبوب ایتالیایی

طرز تهیه “سس پستوی کلم” بروکلی خوشمزه

طرز تهیه “سس پستوی کلم” بروکلی خوشمزه