
- فیلهگوسفندی :300 گرم
- سس سویا:2 قاشق غذاخوری
- فلفل سیاه نیم کوب :1 قاشق سوپخوری
- روغن زیتون:نصف پیمانه
- پیاز ساطوری متوسط :2 عدد
- فلفل تازه :کبابی
درست کردن فیلهکباب گوسفندی
ابتدا گوشت را بهصورت تکههای مناسب خرد کنید بعد پیاز، سس سویا ، فلفل سیاهو روغن زیتون را با هم مخلوط کردهو گوشت ها را داخل آن بخوابانید.
این مواد را در ظرف شیشهای در بستهبریزید و بهمدت 12 ساعت در یخچال قرار دهید تا حسابی طمع دار شوند.
بعد از طعم دار کردن گوشت ها آن را از یخچال بیرون بیاورید و پیازهای چسبیدهرا از آن جدا نماید و بعد بهسیخ فلزی بکشید و با کمی فاصلهروی منقل کباب بگذارید.
چند عدد فلفل تازهکبابی را هم جداگانهبهسیخ کشیدهو در کنار فیلهها کباب کنید.
در حین کباب کردن حرارت شعلهمنقل باید خیلی کم باشد تا کباب ها خشک نشود.
مدام سیخ ها را بچرخانید تا دو طرف آن هم همزمان بپزد.کباب ها باید آبدار باشند.
فیلهکباب جزو انواع کباب میباشد
زمان آمادهسازی مواد اولیهو مایحتاج آن حدودا 10 ساعت و
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30دقیقهمیباشد .
فیلهکباب را میتوانید در وعدهنهار - شام - سرو کنید .
توجهنمایید مقدار مواد اولیهو دستور تهیهبرای 4 نفر مناسب میباشد .