
“بیسکویت گرانولا” شیرینی بسیار ساده و مقوی برای عصرانه است که طرز تهیه آن را در آشپزخانه مجله اینترنتی فنجان آموزش خواهیم داد.همراه ما باشید.
ابتدا تخم مرغ را در کاسهای بشکنید و با روغن، عسل و وانیل مخلوط نمایید.
در ظرفی بزرگتر باقی ماندهمواد را بریزید و مخلوط کنید، سپس مخلوط تخم مرغ را افزودهو مواد را هم بزنید تا یکدست شود.
سینی را با لایهای از فویل بپوشانید و چرب نمایید، خمیر را قاشق قاشق برداشتهو با فاصلهاز هم داخل سینی بریزید.
بیسکوییت ها را برای نیم ساعت تا 35 دقیقهدر فری کهبا دمای 180 درجهسانتی گراد گرم شدهبپزید.
بیسکویت گرانولا جزو کیک و شیرینی - شیرینی خشک میباشد
زمان آمادهسازی مواد اولیهو مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30دقیقهمیباشد .
بیسکویت گرانولا را میتوانید در وعدهمیان وعده- دسر - سرو کنید .
توجهنمایید مقدار مواد اولیهو دستور تهیهبرای 4 نفر مناسب میباشد .